Egyiptom Hurghada last minute utazás, olcsó akciós nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 45 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Hurghada kínálja általában a legolcsóbb egyiptomi utazás lehetőségét. Azonban a hurghadai nyaralás során el fogunk ámulni, hogy akciós áron is milyen fantasztikus kiszolgálást kapunk. Ezen nincs is mit csodálkozni:
Egyiptomban szinte mindenki a turizmusból él. Hurghada mellett további érvek is szólnak:
innen könnyedén elérhető Kairó, a Giftun-sziget, Karnak, Luxor vagy a Királyok-völgye. Válasszon ki hát egy egyiptomi last minute utazást, és töltsön el gondtalanul egy vagy két hetet az egyiptomi Hurghadán! Egyiptom utazás last minute akciós utak , utazások , olcsó nyaralás üdülés közül ezen az oldalon válogathat. Hurghada Makadi-Bay és az El Gouna városrészekben lévő szállodáinkat, utazásainkat külön oldalon találja meg:
Makadi Bay utazások, El Gouna

Hurgada, Gurgada vagy Hurghada?

Hogyan írják helyesen Hurghada város nevét? Számtalan lehetőséggel találkozunk a neten Hurghada városnak a nevének leírásakor. Véleményünk szerint A Hurghada a helyes, mivel ez angol írásmód. Arabul a város neve Al Ghardaqah.
Hurghada alkalmas arra, hogy a turista valamit érzékeljen az egyiptomi hétköznapi valóságból is. Sharm El-Sheik sterilebben turistás. Ott sok minden kifejezetten a turistáknak épült ki. Hurghada tehát hitelesebben egyiptomi hely. Még az is bizonyítja hitelességét, hogy nagy a kosz. Hiszen ez éppenséggel jellemző az egyiptomi városokra. Ha Hurghadában vágyunk valami szépre is, akkor menjünk ki a kikötőbe (Marina), ahol egy nagyon hangulatos sétányon andaloghatunk napközben, este pedig a színvonalas bárok egyikében bulizhatunk, shisházhatunk. Tényleg tiszta, és hangulatos. Giftunra is innen indulnak a hajók. Hurghada vonatkozásában nem érdemes bármiféle kulturális turisztikai élménybe reménykedni. Itt a hetvenes évek óta van turizmus. A tenger gyönyörű. A búvárkodást nem szabad kihagyni!

A hurghadai hotelek strandjain a napágyak és napernyők használata mindenhol ingyenes. Minden hotelben van hajszárító, és egyedileg lehet állítani a légkondit. A családi szobák egy légteresek. Általában függönnyel lehet elválasztani. Egy-két helyen van két légterű. A szállodákban nagyon hideg van. Iszonyatosan lehűtik a belső tereket, az éttermeket, a lobbyt. Érdemes pulcsit, kardigánt vinni. Az éttermekben nem lehet cigizni. Este sok a szúnyog is. Érdemes vinni szúnyogriasztót. Szinte kivétel nélkül mindenhol korallos a part. Ezért ajánlatos valami műanyag strandszandált vinni. Internetezési lehetőség mindenhol van. Általában 10 USD/óra. Szinte mindenhol, elhelyezhető 1-2 pótágy a szobában. A vízipipa mindenhol fizetős. Minden hotelben biztonsági ajtón lehet csak bejutni. Terroristaellenes intézkedés.

Aki Hurghadába úgy megy, hogy Egyiptom egyéb részeit nem látogatja meg, és korábban sem tette, az véletlenül se gondolja, hogy az itteni árusok, a lézengő fiatalemberek jellemzően egyiptomiak. Ezek a turistákból élnek és mentalitásuknak nincs sok köze az átlagos egyiptomihoz.

Ne rajtuk keresztül alakítsuk ki a véleményünket általánosságban az egyiptomi emberről. Bármilyen szolgáltatás megvásárlásakor világosan, jól artikulálva pontosítsuk, hogy milyen pénznemben érvényes a megállapodás: amerikai dollár, angol font, euró vagy egyiptomi font! Ha igénybe vesszük valakinek a segítségét az utcán, akkor számítani kell szinte automatikusan arra, hogy valamiképpen anyagilag is elkötelezzük magunkat. Lehet, hogy nem adunk az illetőnek direkt pénzt, de ő kaphat jutalékot attól, akihez elvezeti a turistát. Végül mindig valami lehúzás történik, persze nem durván. (Pesten az éjszakai lokálokban keményebb lehúzások történnek ám.) Ne lepődjünk meg, ha az árusok, utcai lebzselők azt találják mondani, hogy ilyen-olyan barátjuk, rokonuk Magyarországon élt, vagy él. Ugyanezt a dumát lökik bármilyen más nemzetiségűnek is. Így próbálnak rokonszenvet kelteni, hogy aztán jobban összejöjjön a bolt

Hurghada Sakkala

Hurghada új belvárosa Sakkala vagy másként Sakala. A helyiek gyakran Sakkala helyett Sekkalát mondanak vagy írnak erre a városrészre. Itt található meg a szórakozóhelyek többsége és az elmaradhatatlan bazárnegyed. Szállodák sora szegélyezi a partszakaszt, többek között itt található a La Pacha, Minamark, Sea Gull, és a Roma Hotel. A szűk kis mellékutcákba is érdemes betérnünk, hiszen az árusok itt lényegesen olcsóbban árulják portékáikat, mint a főúton. Sakkala, Sakala tulajdonképpen egy kétszer kétsávos út két oldalán elhelyezkedő utca. Ha Dahar felé (északi irány) haladunk, akkor az úttól jobbra eső részen a szállodákon túl már a gyönyörű Vörös-tenger partja található. Dél felé a Sheraton úton jutunk el a Hurghada legszebb sétányára a Village Road -ra. Ezt a részt Touristic Center -nek hívják. Itt található a Little Buddha, a Hard Rock Cafe, a Grand Hotel, Grand Resort, Sindbad Hotel, Grand Siva Hotel, El Samaka Hotel és még számtalan szálloda és szórakozóhely.

Hurghada Dahar

Hurghada régi városrészét nevezik Daharnak. Többek Old Townnak is hívják ezt a helyet, mivel kb 20-25 éve csak ez a rész volt meg az akkori kis halászfaluból kinőtt Hurghadából. Egy tipikusan arab városrésznek kell elképzelnünk Dahart. Rengeteg kávézó, bazár található itt. Az utcák útvesztőiben hamar el lehet tévedni, de az a csodálatos hangulat, amit ez a városrész áraszt elfelejteti velünk az aggodalmat, hogy merre is van a haza felé vezető út. Menjünk be sok üzletbe, alkudozzunk, élvezzük a kelet varázsát. A hamisítatlan kávézóban bátran rendeljünk Beduin teát vagy kávét és egy Shisát. Töltsük el időnket itt nagy nyugalomban, adjuk át magunkat a hely szellemének, mert itt minden úgy fog történni, ahogy Allah akarja.

Hurghada Giftun-sziget

Kellemes hajókázás a legnagyobb lakatlan korallszigetre, ahol kiváló lehetőség nyílik az egyéni búvárkodásra és alámerülésre „kezdő búvárok” részére is. Sütkérezés és napozás után könnyű ebéd a hajón, majd egy olyan kis öböl felkeresése, ahol érintetlen korallzátonyokat tanulmányozhatnak az utasok. Itt lehetőség nyílik a fürdésre is.
Klassz program. Nagy élményt nyújt, főként olyanoknak, akik még nem voltak ilyen jellegű "karibi feelinges" helyen, kiránduláson, meg főként búvárkodáson. A sziget körüli tengervíz, a homok finomsága és a kirándulás során kétszer is szervezett búvárkodás, a delfinnézés miatt nem érdemes kihagyni ezt a programot. A résztvevők többsége szerint ez egy felejthetetlen élmény. A búvárkodást még nagyobb élménynek minősítik, mint a Giftun-szigetet. Minden korosztály számára ajánlható. Aki már sokszor, sok helyen búvárkodott, és már járt mesés szép tropikus szigeteken, annak a túra nem jelenthez igazán nagy szenzációt. Az ilyen turistának is érdemes azért ezt a szép programot beiktatni.

Hurghada szafari

Sivatagi oázislátogatás jeepekkel, tevegelési lehetőséggel, barbecue vacsorával Hurghada környékén. A kirándulás alkalmat ad arra, hogy az utasok megismerkedhessenek egy beduin falu életével.

Hurghada Delfin show

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt életre szóló élmény a delfin show. A kb. 50 perces műsor keretében megcsodálhatja ezeknek a különleges állatoknak a látványos bemutatóját.

Hurghada- Úszás delfinekkel

Különleges programot ajánlunk azon kedves vendégeinknek figyelmébe, akik életre szóló élményben szeretnének részesülni. Ússzon együtt a delfinekkel!!!
A Makadi részen van egy delfinárium, delfin show-val, van lehetőség a delfinekkel együtt úszni ( 5, 10 vagy 15 percben, díjazás ellenében) . Sajnos azt valami miatt nem találták ki, hogy a kettőt összehozzák, azaz a két program két külön napszakban zajlik.
 
Egyiptom Hurghada búvárkodás
Hurghadai búvárkodás A búvárprogramokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni.Irodánk itthon nem vesz fel rendeléseket, a kinti búvárbázisok elérhetőségeit nem tudja megadni.Két jó hírünk is van. Az egyik, hogy a Hurghada partjainál elterülő Vörös-tengert a világ egyik legszebb tengereként tartják számon. A másik jó hír pedig, hogy kezdő búvárok és a kíváncsiskodók számára legideálisabb a hurghadai partszakasz. A tenger vize ugyanis olyan átlátszó , hogy már a felszínről már egy búvármaszk és légzőcső segítségével is fantasztikus látvány tárul a vállalkozó kedvűek szeme elé: számtalan színes korall a legelképesztőbb színű és formájú halakkal. Mi lesz a program? 08:00 a hurghadai szállodához mennek Önért taxival. 08:20 megérkezés a kikötőbe, felszállás a hajóra. 09:00 kifut a hajó az első csodálatos korallzátonyhoz. 09:10 az úton külön eligazítás a próbamerülőknek és a búvároknak. 10:00 az első merülés és a sznorkelezés kezdete. 11:00 pihenés, napozás, kávézás ,...
Egyiptom Hurghada fakultatív
Hurghadáról induló fakultatív programokA hurghadai fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat az egyiptomi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és azokkal kapcsolatosan semmilyen felelőssége nincs. A fakultatív programok kizárólag azok számára állnak rendelkezésre, akik velünk utaznak!  Fedezze fel a Piramisok földjét és a Vörös-tenger élővilágát! Izgalmas fakultatív kirándulásaink keretében ellátogathat Kairóba vagy Luxorba, illetve megcsodálhatja a páratlanul szép víz alatti világot.Egyiptom számtalan olyan kincset és történelmi emléket rejt, amelyet vétek lenne kihagyni. Fakultatív programjaink az ősi Egyiptomba és a Hurghada jelenlegi mindennapjaiba kalauzolják el a vállalkozó kedvűeket. Az Egyiptomi Múzeum , a piramisok, a Királyok Völgye vagy a quadozás mind olyan programok, amelyek életre szóló élményt nyújtanak. 1) Hurghadai fakultatív programok eurós els...
Egyiptom Hurghada Giftun-sziget
Hurghada Giftun-sziget Külön oldalt szentelünk a hurghadai Giftun-szigetnek , ( Paradise-sziget, Orange-sziget stb.) mert kevés olyan gyönyörű és a turistalátogatók ellenére is tökéletesen megőrzött terület van, mint a Vörös-tenger egyik gyöngyszeme a Giftun szigetek.Ugyanúgy, mint a képeslapokon látszik a türkizkék víz, a finom fehér homokos part melyet korallzátony ölel körül, lélegzett elállító látványt nyújt. Mahmya tengerparti szakasz Hurghadával szemben, a Giftun szigetek partján található. Tökéletes példája annak, hogy az emberi jelenlét mellett hogyan lehet megőrizni és fenntartani egy ökoszisztémát. Valójában a Mahmya arabul védett területet jelent. Hurghadától hajóval kb. háromnegyed órányira található. Az idelátogató turistáknak lehetőségük van a felszíni búvárkodásra a lagúnában, sétálhatnak a finom homokos parton, strand röplabdázhatnak vagy önfeledten napozhatnak a tengerparton. Ha megéheznek a vendégek, akkor a szigeten található árnyékos éttermekben pompás tengeri ételeket f...
Egyiptom Hurghada Grand Aquarium
Hurghada Grand AquariumÁllatkert és Aquarium 2015.januárjában nyílt meg Hurghada egyik legnagyobb attrakciója a Hurghada Grand Aquarium.Szerné száraz lábbal megnézni a Vörös-tenger koraljait illetve élővilágát és halait? Akkor ne hagyja ki ezt a csodálatosan szépen megépített szabadidőközpontot. Belépőjegyek árai a Hurghada Grand AquariumCsoportos jegy 23 USD-től Egyéni jegy 30 USD-től A jegyek kb. 3 és félóráig érvényesek. Hol találja meg a Hurghadán a Hurghada Grand Aquarium -ot?A címe: Hurghada, Village RoadTelefonszám: 00201149991868 Magawish Village and Resort és a Mercure Hurghada Hotel környékén találja meg az út másik oldalán.  
Egyiptom Hurghada időjárás
Hurghadai időjárás | Hurghada időjárása személyes tapasztalat alapján 2002 óta járunk Egyiptomba, így saját tapasztalat alapján mondhatjuk, hogy Hurghadába egész évben érdemes utazni! A hurghadai utazás előtt érdemes megnéznünk, hogy a mai napon Hurghadán hány fok van. Az alábbi linket másolja be a böngészőjébe. Ez az aktuális levegő hőmérséklet illetve itt tudja megnézi az előjelzést is: http://www.wunderground.com.Hurghadai időjárás, utazás előtti előrejelzés A hurghadai utazás megtervezését segití az alábbi összefoglaló.  Levegő hőmérsékleteEgyiptomban egész évben nagyon jó idő van. Áprilistól október végéig hatalmas a kánikula, 35-40C fok van napközben, éjjel is bőven elég egy nagyon laza ujjatlan felső. Ekkor nagyon oda kell figyelni a megfelelő fényvédelemre és folyadékpótlásra. Ezekben a hónapokban a luxori program extra forró időjárással társul, Kairó elviselhetőbb időjárás tekintetében.  Március és november átmeneti hónapnak számítanak, akkor 32C...
Egyiptom Hurghada kite, szörf
Hurghadai utazás során sokan azért utaznak ki, mert kite-olni vagy szörfözni szeretnének Hurghada ideális hely a kite és a szörf szerelmeseinek. Kite, szörf .Egyre többször halljuk ezeket a szavakat.Kite, pontosabban kitesurf.Szörf vagy más néven surf.Széllovas vagy más néven windsurf.Sok szörfözni vágyó érdeklődik nálunk, hogy Hurghadára szeretne utazni, de nem ismer olyan szállodát, ahol lehetne szörfözni.Alul egy pár szállodát felsorolunk, ahol lehet szörföt bérelni, illetve a szálloda előtt lehet kite-olni és/vagy szörfözni.  Ajánlott hurghadai utazás szörfösöknek kite -osoknak Shams Safaga Hotel , 3,5* -os All inclusive ellátással.Hurghadától délre Safagában található a Shams Safaga szálloda.A szállodakomplexum közvetlenül a lassan mélyülő, homokos tengerparton fekszik, az épületet egy szép kert veszi körül. A szálloda igen közkedvelt az igényes és bőséges all inclusive szolgáltatásai miatt. Gyermekes családoknak is ajánlott az utazás.Utazás ajánlatain...
Egyiptom Hurghada merülőhelyek
Hurghadai merülőhelyek A hurghadai merülőhelyek azoknak nyújtanak igazán nagy élményt, akik a színpompás élővilág miatt merülnek: itt valóban ezerféle hallal fogunk találkozni a kék pettyes rájától a bohóchalig szinte minden búvárkodás, merülés alkalmával. De nézzünk néhány népszerű merülőhelyet részletesebben! A leírások búvár és nem búvár utasainknak készültek. Hurghada, El FanadirKezdők számára kiváló merülőhely, ami viszonylag gyorsan megközelíthető. Az átlagos mélység 12 méter a zátony közelében, ami 20-22 méterig mélyül a homokos plató szélén. Murénával, bohóchalakkal, lepényhalakkal, nagyobb méretű sügérekkel is találkozhatunk ennél a zátonynál. El Fanadirt merülhetjük az északi és a déli részen is külön merüléssel, vagy drift dive keretében. A profikat nem biztos, hogy mélységesen le fogja kötni El Fanadir. Hurghada, Abu RamadaEgy jó merülőhely, amit szintén több merüléssel szoktak megmerülni. Kezdőknek a déli rész, míg a tapasztaltabb búvároknak az északi részen talál...
Egyiptom Hurghada szórakozóhelyek
Hurghadai szórakozóhelyekHurghada utazás last minute olcsó áron, az éjszakai élet meg annyiba kerül, mint itthon.A hurghadai nyaralásunk során nem csak a szállodát és a piramisokat kell megismernünk ott van még a hurghadai éjszaka is. Hurghadán szórakozóhelyekből nincs hiány, emiatt nem kell aggódnunk. Hurghada SubZero Ice Bar2014. július 5-én nyílt meg Hurghada fagy pont alatti bárja a SubZero. Látogasson el a 40 fok melegből a -5 fokos jégbárba. Itt jégből készült minden: a falak, a bútorok, díszek, de még a poharak is. A világ első Ice Barja közvetlenül a tengerparton! Nem kell nagykabátban mennünk, mert a belépésnél adnak meleg ruhát. Nyitva 10:00-02:30. Cím: Hurghada, Sheraton Road, A Hotel Moon Valleynél. Telefon: 01005037249, email : info@subzeroegypt.com Papas Bár Hurghada 1988-ban holland befektetők az egyiptomiakkal összefogva alapították a hurghadai Papas Bart , Hurghada főutcáján a Sheraton Road-on a Roma Hotelhez közel. Jelenleg az a hely már bezárt helyette egy bankot találu...
Egyiptom Hurghada térkép
Hurghada és környékéről térképekHURGHADA INTERAKTÍV TÉRKÉPE.Hurghada térkép térképe El Gouna Makadi Bay. Egyiptomi utazás last minute olcsó akciós utak, nyaralás
Egyiptom Hurghada tippek
Hurghadai utazás last minute olcsó nyaralás Hurghada utazás last minute olcsó áron.A hurghadai nyaralás tervezésénél szinte mindenki megszállottan keresi a bűvös "last minute" szavakat. Ez rendben is van, hiszen az utazás előtt egy-két héttel valóban nagyon kedvező ajánlatokat lehet találni. Azonban érdemes néhány szempontot figyelembe venni, mielőtt úgy döntünk, hogy idén később döntünk a nyaralás részleteiről.  1. Tervezzük meg már most, hogy mikor szeretnénk Hurghadára utazni.Mindezt a szabadságok elrendezése miatt. Ugyanis a főnökünket nem fogja érdekelni, hogy milyen akciósan tettünk szert az útra, ha bejelentjük, hogy "elugrottam egy tárgyalásra, egy hét múlva jövök." Tehát már most lőjük be, hogy körülbelül melyik héten utazunk.  2. Ha nagy társasággal utazunk, akkor felejtsük el a last minute utakat. Hiszen a last minute út lényege, hogy közel van a hurghadai utazás. És azon az elven lesznek alacsonyabbak az árak, hogy egy olcsón eladott hely a repülőn még mindig jobb, mintha se...
Egyiptom Hurghada utazás tanácsok
Egyiptom Hurghada, régióinformációHurghada jelentős átalakuláson ment át az 1990-es évek elején. A vonzáskörzetében lévő városokat, partszakaszokat is mindenki Hurghadának vagy Hurgadának hívja. Hurghada , alatt jobb, ha egy a Vörös-tenger partján fekvő 25 km hosszú partszakaszt értünk .Egyiptom egyik legszebb üdülőhelye a Vörös-tenger partján, a fővárostól körülbelül 500 km-re délkeletre fekszik. A kristálytiszta tengerpartot homokkal (kicsit érdesebb homok, mint mondjuk a Balatonnál) borított hosszú strandok szegélyezik, sok helyen találhatóak korallzátonyok , amelyek víz alatti szépsége elkápráztatja a búvárkodás szerelmeseit. A tenger vizének hőmérséklete ritkán csökken 22 C° alá, így ideális feltételeket biztosít az üdülni vágyók számára. Hurghada városrészei  Mire van szükségünk az utazáshoz? Útlevélre , ami legalább 6 hónapig érvényes. Útlevél igénylés Egyiptomi vízum kiváltása kötelező: Egyiptomi vízum Pénzre , Eurót vagy Dollárt vigyünk magunkkal, majd váltsuk át Pound...
Egyiptom Hurghada város
Hurghada városról | Hurghada utazás Hurghada a legnépszerűbb nyaralóhely egész Egyiptomban. A Vörös-tenger partja mentén végeláthatatlan hosszan szállodák sora terül el, a klasszikus hurghadai bazári rész pedig több ezer turistát fogad minden este. Ha modern és hangulatos környezetben szeretnénk este beülni valahová vagy bulizni, akkor irány a Hurghada Marina!  Hurghadát egyik oldalról a sivatag, másik oldalról a Vörös-tenger öleli körbe. Ez a mesés elegy páratlan hangulatot kölcsönöz a ma már nagyvárosnak számító Hurghadának. Minden, ami megtalálható egy európai nagyvárosban, az itt is jelen van. Már csak ezért is érdemes egy-egy estére kimozdulnunk az egyébként rendkívül kényelmes hotelünkből . Boltok, bevásárlóközpontok, nemzetközi gyorséttermek, kifinomultabb konyhát vivő éttermek és izgalmas éjszakai élet.Az élet a városban estefelé indul be , napközben a legtöbb bolt még csak ki sincs nyitva. Kényelmesen vacsorázzunk meg tehát a szállodánkban és néhány fontért taxizzunk be a belvárosba. Ha ped...
Egyiptom Hurghada városrészek
Hurghada városrészei Hurghada jelentős átalakuláson ment át az 1990-es évek elején. A vonzáskörzetében lévő városokat, partszakaszokat is mindenki Hurghadának vagy Hurgadának hívja. Hurghada , alatt jobb, ha egy a Vörös-tenger partján fekvő 25 km hosszú partszakaszt értünk. Egyiptom egyik legszebb üdülőhelye a Vörös-tenger partján, a fővárostól körülbelül 500 km-re délkeletre fekszik. A kristálytiszta tengerpartot finomhomokkal borított hosszú strandok szegélyezik, sok helyen találhatóak korallzátonyok, amelyek víz alatti szépsége elkápráztatja a búvárkodás szerelmeseit. A tenger vizének hőmérséklete ritkán csökken 22 C° alá, így ideális feltételeket biztosít az üdülni vágyók számára. Az új hotelek, amelyek manapság a legattraktívabb helyeken találhatók, végig a parton a régvolt kis halászfalutól 10 km-re délre sorakoznak. Az eredeti központból turistapiac lett, tradicionális kézzel készített ajándéktárgyakhoz lehet itt hozzájutni. Hurghadából át lehet hajózni a környező kis szigetekre is. A legismertebb ...
Egyiptom Hurghada vízum
Egyiptomi vízum | Egyiptom utazás Az egyiptomi utazáshoz egyiptomi vízum szükséges, amit itthon vagy a megérkezés után a reptéren is kiválthatunk. Még utazás előtt ellenőrizzük le az útlevelünket: a hazaérkezéstől számított 6 hónapig még érvényesnek kell lennie!Hurghadán a reptér 2 részre van osztva: Terminál 1. és Terminál 2. Az újabb épület a Terminal 1, a régebbi Terminal 2 nevet kapta. 2014. december 14-én adták át az új részt. Hol az egyik terminálra, hol a másikra érkezhetünk. Terminal 1. képe: Megérkeztünk Hurghadára, leszállt a gép, a buszból ez a kép tárul elénk, amíg Terminál 2. felé tartunk: Az Egyiptomi Arab Köztársaság és Magyarország között vízumkényszer van. Külföldi állampolgárságú utasok a beutazási szabályokkal kapcsolatban érdeklődjenek az adott konzulátuson, illetve nagykövetségen.Kérdezzék meg, hogy kell-e útlevél vízum stb.  A befogadó ország beutazási feltételeiről egyénileg kell tájékozódnia az Utasnak.A beutazó magyar állampolgároknak vízumot kell váltaniuk...
Egyiptom Hurghadai utazás ajánló
Hurghadai utazás kinek ajánlható? Kinek ajánljuk a hurghadai utazást?Hurghada utazást elsősorban családosoknak és a kultúra iránt érdeklődőknek ajánljuk, másodsorban pedig baráti társaságoknak. Családosoknak , mert: - nagyon sok a családbarát szálloda, édes vízű medencével és játszótérrel,- az all inclusive ellátásnál az egész napos étkezés ki van pipálva, a családnak csak annyi a dolga, hogy élvezze az együtt töltött időt,- a tengerben úszkálás a család minden tagja számára kikapcsolódást jelent. Kultúrát kedvelőknek , mert: - Hurghadából érhető el legkönnyebben az összes egyiptomi nagy nevezetesség, mint a piramisok vagy Luxor temploma,- közel van a szintén templomáról nevezetes Dendera,- a helyiekkel való beszélgetés során biztos, hogy ránk ragad néhány arab szó, és megismerhetjük az itt élők szokásait és gondolkodását is. Baráti társaságoknak , mert: - a Vörös-tenger ezen szakasza alkalmas búvárkodásra,- számos, magas színvonalú szórakozóhely talál...
Egyiptom Red Sea Hotels Hurghada
Red Sea Hotels szállodák | Hurghada utazás A Red Sea Hotels szállodalánc tagjaiért évek óta rajonganak a magyar utazók. Fedezze fel Ön is a magas minőséget kínáló hoteleket Egyiptom legnépszerűbb nyaralóhelyén, Hurghadán!Az első Red Sea Hotels egy 3 csillagos szálloda volt három évtizeddel ezelőtt, amelyből mára egy 15 hotelből álló, minőségi szolgáltatást nyújtó szállodalánc lett. Minden egyes hotel egy mesevilág. Érezhető az 1001 éjszaka hangulata, amely áthatja az éttermek építészeti megoldásait, a változatos ételeket, az ápolt és buja kerteket, a gyönyörű tengerpartot, így csalogatva a vendégeket, hogy lépjenek be ebbe a mesebelien titokzatos világba. Jelenleg a Red Sea Hotels szállodalánc kizárólag magas szintű 4 és 5 csillagos szállodákat mondhat magáénak. Ismerje meg a Red Sea Hotels szállodáit!  Red Sea Hotels szállodák Hurghada városábanHurghada egész Egyiptom legkedveltebb nyaralóhelye, ami nem véletlen, hiszen hosszú tengerpartján egymást érik a színvonalas szállodák. A belvárosban b...
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.