Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Argentína

929 000 Ft/főTELJES ÁR illetékkel

Argentína üdülés akciós last minute utazás olcsó körutazás.

Argentína a világ 8. legnagyobb országa, ennek ellenére mindössze 40 millióan lakják, a népesség jelentős része a főváros Buenos Aires és vonzáskörzetében él. Óriási mérete miatt Argentínát nem elég csak egyszer meglátogatni! Az elképesztő természeti látnivalók, mint például az Iguassu-vízesés, Bariloche tóvidéke, Patagónia gleccserei és a Tűzföld, vagy az Andok méltóságteljes vonulata egy utazás alkalmával fel sem dolgozhatók az ország hatalmas kiterjedése miatt. Argentína hivatalos nyelve a spanyol. A Buenos Aires - Budapest közötti reepülési idő körülbelül 14 óra (átszállási idő nélkül).

Beutazási feltételek, vízum

A magyar állampolgárok magánútlevéllel léphetnek be az országba. Érvényességét tekintve nincs elvárt intervallum, de ajánlott, hogy a kiutazás időpontját legalább három hónappal haladja meg.
Vízum beszerzése nem szükséges. A vízummentes tartózkodás maximális ideje 90 nap, ami meghosszabbítható az idegenrendészeti szerv (Dirección Nacional de Migraciones) helyi irodáiban. A nemzetközi repülőtereken kivétel nélkül rögzítik a be- és kilépők ujjlenyomatát és fényképét.

Közegészség, egészségügyi helyzet

Az argentin egészségügyi helyzet európai mércével is jónak mondható. A közkórházakban az alapellátás biztosított, Buenos Airesben külföldieknek is ingyenes.
Az Argentína északi, Bolíviával, Paraguay-jal és Brazíliával határos tartományaiba (Misiones, Formosa, Chaco, Corrientes, Jujuy, Salta) – különösen a turisták által közkedvelt Iguazú-vízeséshez - utazóknak ajánlott a sárgaláz elleni védőoltás megszerzése, legalább 10 nappal a tervezett látogatás előtt. Az argentin nyári hónapokban (decembertől március elejéig) Argentína északi tartományaiban veszélyt jelenthet a Dengue-láz, a Zika-vírus és a Chikungunya-láz. Az országban fokozták a szúnyogirtást, ennek ellenére a szúnyog csípésétől óvakodni kell. A védekezés szúnyogriasztóval és megfelelő öltözékkel történhet.
 • Billie Eilish Koncert
  02.2020. June
  Billie Eilish Koncert2020. June 02. 19:002020. June 03. 23:30
  Buenos Aires, Argentína (Amerika)
  Billie Eilish amerikai énekesnő és dalszerző, a Los Angeles-i Highland Parkban nőtt fel, 2017-ben azonban többek között a Don’t Smile at Me című számával nagy sikert aratott, Bored című száma pedig a világhírű 13 okom volt című sorozathoz jelent meg. Napjainkban a fiatalok egyik népszerű kedvence.
 • Copa América Argentína
  12.2020. June
  Copa América Argentína2020. June 12. 15:002020. July 12. 22:00
  Argentína, Argentína (Amerika)
  A Copa América a dél-amerikai labdarúgó-irányító testület, a CONMEBOL által szervezett nemzetközi férfi labdarúgó-bajnokság, 2020-ban a 47. alkalommal rendezik meg. A versenyre Kolumbiában és Argentínában kerül sor 2020. június 12-től július 12-ig. Ez lesz az első alkalom, hogy 1983 óta egynél több ország házigazdája lesz. A 2019-es szezont a brazilok nyerték már a 9. alkalommal.
 • Endokrinológai Konferencia
  04.2020. October
  Endokrinológai Konferencia2020. October 04. 08:002020. October 07. 19:00
  Argentína, Argentína (Amerika)
  Az 1960-as alapítása óta a Nemzetközi Endokrinológiai Társaság (ISE) az oktatás, a tudomány és a betegellátás világszintű előrelépését sürgeti és segíti az endokrinológia területén. A szervezet egyesíti a globális endokrinológiai közösséget, hogy megkönnyítse a tagszervezeteinek és az érdekelt felek közötti nemzetközi együttműködést. Fórumot kínálnak a az endokrinológia területén szerzett tudás és tapasztalatok cseréjére, amelyen a szakemberek a világ minden tájáról részt vehetnek.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.