Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Hurghada szórakozóhelyek

Hurghadai szórakozóhelyek

Hurghada utazás last minute olcsó áron, az éjszakai élet meg annyiba kerül, mint itthon.
A hurghadai nyaralásunk során nem csak a szállodát és a piramisokat kell megismernünk ott van még a hurghadai éjszaka is. Hurghadán szórakozóhelyekből nincs hiány, emiatt nem kell aggódnunk.

Hurghada SubZero Ice Bar

2014. július 5-én nyílt meg Hurghada fagy pont alatti bárja a SubZero. Látogasson el a 40 fok melegből a -5 fokos jégbárba. Itt jégből készült minden: a falak, a bútorok, díszek, de még a poharak is. A világ első Ice Barja közvetlenül a tengerparton! Nem kell nagykabátban mennünk, mert a belépésnél adnak meleg ruhát. Nyitva 10:00-02:30. Cím: Hurghada, Sheraton Road, A Hotel Moon Valleynél. Telefon: 01005037249, email : info@subzeroegypt.com
Hurghada utazás SubZero

Papas Bár Hurghada

Régi Papas Bár a Shereaton Road-on1988-ban holland befektetők az egyiptomiakkal összefogva alapították a hurghadai Papas Bart, Hurghada főutcáján a Sheraton Road-on a Roma Hotelhez közel. Jelenleg az a hely már bezárt helyette egy bankot találunk ott.
A jobb oldali kép a régi Papas Bárról készült.


5 év elteltével megnyitották Hurghadán a második szórakozóhelyüket is. Többször költöztek, új helyen nyitottak bárt, a régit bezárták, de mindig valami szebbet és jobbat nyújtanak. Mára a hurghadai éjszakai- illetve esti szórakozóhelyek között kitüntetett helyet foglal el.


A legújabb Papas Bar a hurghadai jacht kikötőnél található. A 2008. június 6-án a nyílt meg a bár a felújított Marina Boulevard sarkán.

Új Papas Bar Hurghada MarinaA 2009. évi születésnapi partyra a Bár meghívta a Dive Hard Tours Iroda összes munkatársát és barátját. Hát, mit mondjunk? Nem volt semmi, amit ott láttunk és hallottunk. Élő zenével, csodálatos környezetben tuti a jó szórakozás.


2012. december 7-én jártunk ott újból és mit láttunk? Szemben a bárral egy világszínvonalú DISCO-t építettek abszolút full technikával, szuper felszereléssel, kristálytiszta hangtechnikával és varászlatos fényekkel.

Amikor éjfélkor a Papas Bár bezár, akkor nyílik ez a hely, amit Papas Beach Clubnak hívnak.

Papas Beach Club HurghadaCsupán át kell sétálnunk a Boulevard túloldalára és kezdődhet az éjszaka. Kitűnő zene, vidám társaság és a jó szórakozás garantált.Ilyen hangulat van a Papas Beachben minden este, nézze meg ezt a kis videót: http://www.youtube.com/watch?v=BZA2Vmd4Q74

Igaz, hogy egy kis belépőt kell fizetnünk a Papas Beach Clubba, de semmi pánik, hiszen a belépő árában egy ital is szerepel.

A Papas Bárok honlapcíme: www.papasbar.com/

Hurghada White Beach Bar & Lounge

Hurghada központjában a Roma Hotel mellett a tengerparton található a White Beach Bar & Lounge éjszakai bár. Régebben ezen a helyen szintén egy Disco működött Liquid Lounge néven. A bár saját privát strandján, ezen a nagyszerű helyen nappal chillout zene szól, és a speciális fehér díszítés teszi különleges élménnyé a nappali fürdőzésünket.

A különleges berendezés, a nagyon udvarias személyzet és a Live Show garantálja a feledhetetlen éjszakai szórakozásunkat. White Beach Bar and Lounge Hurghada bejárat Wael Anwer a hegedűjével olyan különleges zenét játszik, hogy még a lélegzetünk is eláll.
http://www.youtube.com/watch?v=3TbXvMCaTEE
A hely honlapja: www.whitebeach.co/

Hurghada Retro Pub

Hurghada Retro PubHurghada Retro Pub a Roma Hotel mellett a tengerparti oldalán lévő utcában,a Laguna Hotel alatt, a Sunrise Holidays Resort előtt található.

Igazi Retro hangulat, állandó régi zenékkel várja az ide látogató Vendégeket.
A plafonon, az oldal falakon egyre több nemzet lobogója található, ami azt is bizonyítja, hogy a világ minden országából kedvelik ezt a helyet és sokan visszajárnak ide.
A kocsma közepén egy billiárd asztal található, körben a a falakon régi nagy zenésze képei lógnak, mint például Jimi Hendrixé.
A Retro Pub honlapja: https://www.facebook.com/retro.pubhurghada

Hurghada Marina Boulevard

Hurghada Marina Boulevard, Hurghadai szórakozóhelyek Jó pár évvel ezelőtt ez a rész volt Hurghada kikötője, helyi halászok naponta innen indultak és tértek vissza a tengeri halászatból. Nagyon lepusztult hely volt. Itt volt Hurghada halpiaca a maga bűzével, piszkával.
A helyi turizmus fellendülése arra ösztönözte a befektetőket, hogy egy igazán nívós, igényes szórakozónegyedet alakítsanak itt ki. Mindent lebontottak és egy teljesen új szórakoztató negyedet építettek fel, Hurghada Marina Boulevard névvel. 2008 június 7-én nyílt meg hivatalosan a tengerparti jachtkikötő illetve a tengerparti sétány. Eleinte csak pár üzlet és kávézó talált gazdára, de az utóbbi években már minden él és működik a környéken. Található itt kávázó, bazár, bárok, éttermek no meg éjszakai szórakozóhelyek. Hurghada Marina Boulevard honlapja: http://hurghadamarinaredsea.com/

Hurghadai Little Buddha

Little Buddha Hurghada, hurghadai szórakozóhelyek A Little Buddha a Village Roadon a Sultan Resort mellett található. Azoknak ajánljuk, akik szeretik az igényes bárokat. Belépő van, de lefogyasztható. Hölgyeknek nem kell fizetni belépődíjat.
Honlapcíme: www.littlebuddha-hurghada.com/

Hurghadai Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe Hurghada , hurghadai szórakozóhelyek Sétáló utca Hurghada új részén Hurghada sétáló utca A hurghadai Hard Rock Cafe 2004. november 12-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Hurghadában az Alkora Roadon az Alnawara Centerben található nem messze a Grand Resorttól vagy a Grand Hoteltől.
Honlapcíme: hardrock.com

Hurghadai Havana Club

Havana Club Hurghada, hurghadai szórakozóhelyek A hurghadai Havana Club a Dana Beach Resorttal szemben a Golden 5 Hotel előtt található a Safaga Roadon. 2006. augusztus 5-én nyílt meg ez a nívos szórakozóhely. A belépődíj 100 LE, ami tartalmaz egy italt is. Példák az árakra: 1 sör: 18 LE, ami kb. 650 Ft.

The LODGE

A Lodge filozófiája arról szól, hogy csak friss és jó minőségű európai ételeket készítenek, többek között faszénen sült steaket illetve grillezett halakat. Vegetáriánus ételek széles választékával várják a Vendégeket. A minőség garantált.
Honlapja: http://www.thelodgeegypt.com/
The Lodge Restaurant and Bar, Hurghada Marina Boulevard, Sekalla, Hurghada
Tel: 015 12221322, 012 4163912
Nyitva: 16:00 - 01:00

The Shade Bar

Esténként élőze, a berendezés ultra moder, az ételek kiválóak, a hangulat minden este garantáltan tuti jó.
Honlapja: http://www.theshadebar.com/
 

Premier Bakery Cafe

2011. január 15-én nyitotta meg kapuit a Premier Bakery és Cafe. Finom frissen sütött pékárúval és süteményekkel várja a Vendégeket ez az igazán hangulatos kávázó. Térjen be egy kávéra és egyen meg egy finom süteményt, nem fogja megbánni. Hurghada Marina Boulevard csodálatos sétányán találja meg ezt a kávézót.

Hurghadai Calypso Disco

A hurghadai Calypso Disco Sakkalátol délre a városrész szélén a hegy tetején található. Főként a fiatalabb korosztálynak ajánljuk. Megítésésünk szerint (ahányszor mi ott voltunk) egy kicsit sok az orosz illetve ukrán vendég, ami esetleg zavarhatja a magyar Vendégeket. Õk egy kicsit másként mulatnak , mint a magyarok és ez olykor idegesítő lehet.
Honlapcíme: calypsohurghada.com
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.