Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Hurghada tippek

Hurghadai utazás last minute olcsó nyaralás

Hurghadai last minute utazás olcsó nyaralásHurghada utazás last minute olcsó áron.
A hurghadai nyaralás tervezésénél szinte mindenki megszállottan keresi a bűvös "last minute" szavakat. Ez rendben is van, hiszen az utazás előtt egy-két héttel valóban nagyon kedvező ajánlatokat lehet találni. Azonban érdemes néhány szempontot figyelembe venni, mielőtt úgy döntünk, hogy idén később döntünk a nyaralás részleteiről.
 

1. Tervezzük meg már most, hogy mikor szeretnénk Hurghadára utazni.

Mindezt a szabadságok elrendezése miatt. Ugyanis a főnökünket nem fogja érdekelni, hogy milyen akciósan tettünk szert az útra, ha bejelentjük, hogy "elugrottam egy tárgyalásra, egy hét múlva jövök." Tehát már most lőjük be, hogy körülbelül melyik héten utazunk.
 

2. Ha nagy társasággal utazunk, akkor felejtsük el a last minute utakat.

Hurghadai utazás last minute olcsó áronHiszen a last minute út lényege, hogy közel van a hurghadai utazás. És azon az elven lesznek alacsonyabbak az árak, hogy egy olcsón eladott hely a repülőn még mindig jobb, mintha senki nem utazik. A közeli időpont azt is jelenti, hogy korlátozott a férőhelyek száma. Ha tehát szeretnénk vagy tizenöten együtt nyaralásra menni, akkor azt már sokkal előbb kezdjük el megszervezni, mert egy héttel az utazás előtt már nem igazán valószínű, hogy akár csak egy városba is tudunk ennyien utazni- nemhogy például egy szállodába.
 

3. Fogadjuk el az árat, és ne gyanakodjunk.

Hurghadai olcsó akciós utazásSokan azt gondolják, hogy azért lehet ilyen olcsón adni utakat, mert biztos, hogy valami probléma van az adott szállodával. Ez a legtöbb esetben nem igaz. És itt visszautalnánk az előző pontra: az el nem kelt helyek miatt lesz nagyon kedvező az ár, és nem amiatt, hogy például két hét alatt ellepték a sáskák a szállodát. Amennyiben a fotókat és a leírásokat látva mégis kétségeink vannak a szálloda minőségét illetően, olvassunk utána az interneten és kérdezzük meg az utazási iroda munkatársait.

4. Fantasztikus ajánlat? Ne hagyjuk ki!

Mindig jöhet egy olyan ajánlat, amire nem lehet nemet mondani. Főleg, ha már egy ideje figyeljük és összehasonlítjuk az utazási irodák árait, és látjuk, hogy van egy hiperolcsó utazás. Akkor ezt le kell foglalni, mert lehet, hogy tényleg egyszeri alkalom. Ilyenkor gyorsan kapjuk össze a többieket, csomagoljunk, és az első pontban említett főnököt utólag engeszteljük ki a gyors távozás miatt egy hangulatos szuvenírrel.
 

5. A hurghadai last minute ne legyen after-last-minute.

Hurghadai olcsó utazás last minute áronTehát nehogy lekéssünk a szuper ajánlatról. Sok olyan út van, ami már a meghirdetést követő néhány percben elkel, hála a nagyon szemfüles utasoknak. Ezért a legjobb árú hurghadai last minute utakhoz a kulcs a gyorsaság: ha látunk egy pompás árat, és eldöntöttük, hogy élni szeretnénk a lehetőséggel - akkor azonnal hívjuk az utazási irodát, és foglaljunk, nehogy elhappolják előlünk az utat. Utána pedig készítsük fel lelkiekben a családot, hogy hamarosan kezdetét veszi a nagy hurghadai utazás Hurghada El Gouna last minute olcsó akciós utazás nyaralás
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.