info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Bankkártyás fizetés

Utazás árának bankkártyás kifizetéseDive Hard Tours a Six Payment által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Dive Hard Tours a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Six Payment Online Fizetési Rendszer pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Dive Hard Tours nem értesül, azokat csak a Six Payment Online Fizetési Rendszer érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Dive Hard Tours oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A utazás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. TEHÁT NEM LEVONÁSRA!

Kérjük, olvassa el az alábbi részletes tájékoztatónkat!
 1. Mit érdemes tudni a bankkártyás fizetési rendszerről?

  A Six Payment Online Fizetési Rendszert a Six Payment fejleszti és üzemelteti.
  A Six Payment az elektronikus és okoseszköz alapú kereskedelem területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatásportfolióval.
  A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Six Payment egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Six Payment felületén intézhetik fizetésüket.

  A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló  szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Six Payment tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

  Elfogadott kártyatípusok: Mastercard és Visa.

  További információért kérjük, látogasson el a https://www.six-payment-services.com/hu/home.html honlapra!
 2. Melyek a tranzakció lépései?

  Az utazásra jelentkezés után emailben megkapott   „Fizetés”  gombra  kattintás után Ön  átkerül  a  fizetési  oldalára,  ahol  a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót. A kártya adatokról az utazási iroda nem értesül.
   A sikeres tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben és a zárolásról kap egy automata emailt.
  A bankkártyájáról ekkor még a pénz nem kerül levonásra, csupán zárolás történik.
  A tranzakció eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a divehardtours.com oldalra.
  Az utazási iroda elteszi lefoglalja Önnek a kiválasztott utazás, és ezzel egyidejűleg jóváhagyja a terhelést a kártyáján.
 3. Mire figyeljen bankkártyás fizetéskor?

  • A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS terminálon történő fizetés díjmentes.
  • A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárol és a kereskedő nem teljesít, úgy a kibocsátó bankjánál megadott reklamáció keretében érvényesítheti panaszát, melynek jogossága esetén Ön visszakapja a pénzt.
  • A kártyabirtokosok azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni – (a 3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annak utolsó négy számjegye után). Ezt a kódot kérjük, ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN kódot!
  • Növeli a biztonságot, ha SMS-szolgáltatást igényel bankjától, melynek eredményeképpen a számlán történt változásokról azonnal értesítést kap.
  • Kérjük, készpénzfelvételnél, illetve vásárlásnál használt négyjegyű PIN kódját soha ne adja meg internetes fizetés esetén, illetve ügyeljen arra, hogy a kártyaszámát és a kártya lejárati dátumát ne adja ki illetékteleneknek!
  • A vásárlást, fizetést követően mindig jelentkezzen ki a web oldalról! Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ. Az adatai védelme érdekében javasoljuk, hogy saját gépről vásároljon, kerülje a nyilvános internetes kávézókat, hotspotokat!
  • Kéjük, e-mailben történő adategyeztetéskor fokozottan figyeljen, ugyanis Nyugat- Európában és az Egyesült Államokban egyre gyakoribb, hogy illetéktelenek e-mailben próbálnak adatot kicsalni.
  • Amennyiben adatai frissítését kérik Öntől – akár olyan kereskedők is, ahol korábban már vásárolt – legyen elővigyázatos, hiszen akár a kereskedő nevében is eljárhatnak illetéktelenek. Ilyen esetekben kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kereskedővel az addig megszokott módon, hogy ellenőrizze a feladót.
  • További gyanúra adhat az is okot, ha túl kedvező ajánlattal, nyereményjátékkal vagy soha meg nem rendelt termék lemondásával kapcsolatban kap levelet.
  • A kártyatársaságok sem e-mailben, sem telefonon nem keresik meg közvetlenül a kártyabirtokosokat! Amennyiben kártyatársaságok nevében olyan e-mailt vagy telefonhívást kap, melyben arról tájékoztatják, hogy bankkártyájának adatait illetéktelenek szerezték meg kérjük, ne adja meg az adatait, illetve haladéktalanul értesítse kártyakibocsátóját.
  • A webes vásárlás egyik előnye, hogy könnyedén összehasonlíthatja a hasonló termékek árait, így egyszerűen és gyorsan választhatja ki az Önnek legkedvezőbb ajánlatot.
  • Megrendelés előtt – különösen az első megrendelés alkalmával – kérjük, ellenőrizze a webáruházzal kapcsolatos információkat (mióta működik, mennyire tartják megbízhatónak a céget, a jogszabályok alapján előírt kötelező előírt általános elérhetőségek szerepelnek-e a honlapon, pl. cím, telefonszám).
  • Az internetes cégek annak érdekében, hogy védjék vásárlóikat számos biztonsági funkciót építenek be webáruházaikba. A honlapon szereplő nagy kártyacégek biztonsági logói (pl. MasterCard SecureCode) vagy egyéb titkosítások pl. SSL-kódok mindegyike arra utal, hogy az internetes kereskedő megtette a szükséges lépéseket a biztonságos netes vásárlás érdekében.
  • A kommunikáció titkosítását mutatja az URL címben a „https” és az oldal jobb alsó sarkában szereplő lakat ikon is vagy a bal alsó sarokban található kulcs ikon, melyekre kattintva megjelennek a biztonsági tanúsítványok.
  • Minden vásárlás alkalmával mentse el vagy nyomtassa ki megrendelését, annak fizetési visszaigazolását, a fizetéskor megadott adatokat, a megrendelt áru termékismertetőjét.
  • A webáruház szerződési feltételeit ajánlott elolvasni megrendeléskor, hiszen amennyiben minőségi problémák merülnének fel a megrendelt termék vagy szolgáltatás esetén hasznos, ha tudja, mennyi időn belül nyújthat be reklamációt, milyen feltételek mellett vonhatja vissza megrendelését, illetve mikor és hogyan kaphatja vissza a pénzét.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.