Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Red Sea Hotels Hurghada

Red Sea Hotels szállodák | Hurghada utazás

A Red Sea Hotels szállodalánc tagjaiért évek óta rajonganak a magyar utazók. Fedezze fel Ön is a magas minőséget kínáló hoteleket Egyiptom legnépszerűbb nyaralóhelyén, Hurghadán!

Az első Red Sea Hotels egy 3 csillagos szálloda volt három évtizeddel ezelőtt, amelyből mára egy 15 hotelből álló, minőségi szolgáltatást nyújtó szállodalánc lett. Minden egyes hotel egy mesevilág. Érezhető az 1001 éjszaka hangulata, amely áthatja az éttermek építészeti megoldásait, a változatos ételeket, az ápolt és buja kerteket, a gyönyörű tengerpartot, így csalogatva a vendégeket, hogy lépjenek be ebbe a mesebelien titokzatos világba. Jelenleg a Red Sea Hotels szállodalánc kizárólag magas szintű 4 és 5 csillagos szállodákat mondhat magáénak. Ismerje meg a Red Sea Hotels szállodáit! 

Red Sea Hotels szállodák Hurghada városában

Hurghada egész Egyiptom legkedveltebb nyaralóhelye, ami nem véletlen, hiszen hosszú tengerpartján egymást érik a színvonalas szállodák. A belvárosban bazársor, éttermek és kávézók várják az utazókat, az újonnan épült Hurghada Marina pedig a sokadszorra visszatérőknek is tartogat izgalmakat.
Red Sea Hotels szállodák Hurghada nyaralás
  • The Grand Hotel 4*: Nagy vízicsúszdájával, homokos partjával, kedvező árával, valamint gyerekklubjával és pálmafás parkjával a családosok egyik kedvence ez a közvetlen tengerparti szálloda.
  • The Grand Resort 5*: A mór stílusban épült szálloda Hurghada központjától mindössze 10 km távolságban található, ahová a szálloda által biztosított transzferrel vagy egyszerűen taxival könnyedén bejuthatunk. Gyönyörű medence és kert várja a vendégeket. A tengerpart 150 méterre fekszik a hoteltől: a szomszédos Grand Hotel tengerpartja használható, ahol él az all inclusive italszolgáltatás. Az ellátás mennyei, mi itt ettük életünk egyik legjobb steakjét!
  • Siva Grand Beach 4*+: Lassan mélyülő, homokos strandot keres Egyiptomban? Válassza ezt a szállodát, amely Hurghada központjától mindössze 8 km-re fekszik és szerintünk tényleg a legszebb homokos partot nyújtja egész Egyiptomban.
Fedezzék fel velünk az egyiptomiak szívélyes vendégszeretetét!
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.