info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Indonézia

Utazzon az egyenlítőhöz egy fantasztikusan csodálatos helyre

Indonézia last minute akciós olcsó utazás nyaralás, üdülés

Indonézia utazás

18.100 szigetből álló paradicsomi környezet várja Önt!

Hihetelen tűnik, de Indonézia 18.100 szigetből áll, és ebből 12.100 lakatlan. Indonézia az egyenlítő két oldalán fekszik, ezért trópusi éghajlatra kell számítanunk. A világ negyedik legnépesebb országa, egyben a legnépesebb muszlim többségű ország, ami 265 000 000 főt jelent. Indonéziában mindössze két évszak van: esős (november-március) és száraz, hasonlóan Délkelet-Ázsia más területeihez. Az évi középhőmérséklet 26-27 °C, az egyes hónapok ettől csak 1-2 °C-kal térnek el. Indonézia egyik legszebb tartománya Bali.
Indonézia utazás. Indonézia last minute akciós olcsó utazás, nyaralás, üdülés. Több mint 13 600 szigetből áll Indonézia mesés világa, ahol őserdők, működő vulkánok, zöldellő rizsföldek teraszai és hosszú kilométereken át csodaszép tengerparti strandok várják a látogatót. Mindezen kincsekhez gazdag kultúra és történelem párosul. A szigetcsoport legismertebb tagja Bali, az „Istenek szigete“. Bali nem csupán a legnépszerűbb idegenforgalmi úti cél Indonéziában – a búvárok paradicsoma –, de ismert magas színvonalú művészetéről is, melyeket elsősorban a szobrászat, festészet és a tánc testesít meg. Balitól keletre fekszik Lombok szigete, ahol a 3276 méter magas Rinjani vulkán található. A szigeten fehér homokú tengerpartok, valamint kulturális és kézműves falvak várják a látogatót.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.