info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Madagaszkár

A nyolcadik kontinens

Madagaszkár utazás last minute olcsó akciós áron, nyaralás, üdülés

Madagaszkár egzotikus utazás

Különleges állatvilág, majomkenyérfák

Madagaszkár egzotikus utazás
Repoblikan'i Madagasikara
Madagaszkárt a helyiek és a természet teszi igazán különlegessé. Nem véletlenül hívják a nyolcadik kontinensnek Madagaszkárt: érdekes állatok mindenfelé, makik ugrálnak a fákon, egzotikus madarak adnak ki érdekesebbnél érdekesebb hangokat, a baoab fák égbe nyúló izgalmas látványa garantáltan elvarázsol minden ide érkezőt. Aki pedig kulturális élményekre vágyik, az pedig egyenesen a helyiektől ismerheti meg, hiszen nincs tömegturizmus.
Már a neve is egzotikusan cseng Madagaszkár és szinte érzi a más trópusi szigeteken jártas utazó, hogy Madagaszkár földjén valami igazán különleges várja. Az Indiai-óceánban, Afrika délkeleti partjainál fekvő varázslatos Madagaszkár a világ negyedik legnagyobb szigete, állat-és növényvilága rendkívüli. Ritka állatai között 70 fajta gyűrűsfarkú maki, más néven katta (lemúr), de a világ legkisebb és legnagyobb kaméleonja is megtalálható, páratlan növényeit többek között 930 orchidea faj gazdagítja.
Madagaszkárt változatos tájak jellemzik: keleten buja, zöld trópusi őserdőkkel borított hegyek, a sziget közepén teraszos rizsföldek, nyugaton sziklás és füves síkságok, majomkenyérfák teszik változatossá vidéket, a part mentén pedig képeslapra kívánkozó, fehér homokos, csodálatos partszakaszok ölelik körül. Madagaszkár varázsát elsősorban a csodálatos természeti látnivalók és a romlatlan társadalom adja. Az őszinte, kedves és vendégszerető lakosságnak, a kevéssé fejlett gazdaságnak és a tömegturizmus hiányának köszönhetően egy vadregényes és érintetlen sziget várja azokat az utazókat, akik fogékonyak belső értékeire is.

Madagaszkáron két évszak jellemző: a november-március közötti forró és esős évszak és az április-október közötti enyhébb, szárazabb évszak. Az átlaghőmérsékletek és a csapadék mennyisége nagyon eltér az ország különböző régióiban. Vannak egész évben látogatható területek, mint a dél-nyugati országrész, de a keleti partvidéket csak május és október között érdemes felkeresni az olykor ciklonokat is hozó esős évszak elkerülése miatt. Antananarivóba Budapestről egy (vagy több) átszállással lehet eljutni, a repülési idő kb. 14 óra (átszállási idő nélkül). A nagy távolságok miatt általában az országon belül is szükséges legalább egyszer belföldi járatot igénybe venni.
 • ITTF Asztalitenisz Bajnokság
  01.2020. April
  ITTF Asztalitenisz Bajnokság2020. April 01. 07:002020. April 05. 19:00
  Madagaszkár, Madagaszkár (Afrika)
  Az ITTF Alapítvány célja, hogy az asztalitenisz segítségével egy jobb világot teremtsen, ezen dolgoznak minden nap. "Tisztában vagyunk korlátaival és erősségeinkkel. Hasonlóan azokhoz a sportolóinkhoz, akik hisznek abban, hogy képesek önmagukat is felülmúlni a versenyek során, egy ideális világot látunk a láthatáron."
 • Fotós Túra Madagaszkár
  10.2020. May
  Fotós Túra Madagaszkár2020. May 10. 10:002020. May 24. 18:00
  Madagaszkár, Madagaszkár (Afrika)
  Kétségkívül Madagaszkár az egyik legjobb hely, ha az érintetlen természetet szeretnénk megörökíteni.Meglátogathatjuk a régió híres nemzeti parkjait, hogy fényképezzük az itt található biodiverzitást - húsevő növények, több mint ötven majom faj, madarak, gyíkok és még sok minden más érdekes fajt kaphatunk lencsevégre. A program biztosítja az éjszaka aktív fajok meglátogatását is esti sétákkal.
 • FIM Kiállítás Madagaszkár
  14.2020. May
  FIM Kiállítás Madagaszkár2020. May 14. 09:002020. May 17. 20:00
  Madagaszkár, Madagaszkár (Afrika)
  A Foire Internationale de Madagascar egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy különböző nemzetek bemutathassák termékeiket. A FIM egy valódi gazdasági és kereskedelmi platform, amely a gazdasági hatalom átadásaként működik.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.