info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Brazília

Fedezze fel a brazil életörömöt!

Last minute utazások Brazília, olcsó akciós üdülés Brazíliában

Brazil életöröm és pezsgő ritmus

Brazil életöröm és pezsgő ritmus
Brasília
"Brazíliai utazásom előtt nekem is egyből a Copacabana, Cukorsüveg-szikla, a Krisztus-szobor, a karnevál és az Iguazu-vízesés ugrottak be elsőre. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy ez az ország milyen hatalmas, és mennyi látnivalóról még csak nem is hallottam korábban. Ajánlom Brazíliát mindenkinek, aki szeretné, hogy valóban élmény legyen a nyaralás. Próbálják ki a szambát és koccintsanak az életre!"
Hendrik Péter, munkatársunk
Last minute utazások Brazília, olcsó akciós üdülés Brazíliában.
Brazília igazi strandparadicsom! A Dél-Amerika területének felét kitevő, hatalmas ország kb. 8000 km hosszú tengerparttal rendelkezik. A gyönyörű, pálmafákkal szegélyezett „Kókuszút” Salvador da Bahiától északra, Recife szirtekkel körülvett, sekély, homokos strandjai és a világhírű riói Copacabana mind fürdőzésre csábítanak. A kultúra iránt érdeklődőknek elsősorban Salvador da Bahia kínál sok látnivalót. Már a 17. században építettek itt a hollandok erődítményeket, melyek a számos, különböző barokk stílusú templom mellett még ma is meghatározzák a városképet. Az afrikai rabszolgák által Brazíliába hozott Candomblé- és Macumba-kultusz valamint a híres Capoeira mind a mai napig fennmaradt. A Brazil Szövetségi Köztársaság (portugálul: República Federativa do Brasil) Dél- és Latin-Amerika legnépesebb és legnagyobb kiterjedésű országa. Délen Uruguay-jal, délnyugaton Argentínával, Paraguay-jal és Bolíviával, nyugaton Peruval és Kolumbiával, északon Venezuelával, Guyanával, Suriname-mal és Francia Guyanával határos (vagyis kettő kivételével az összes dél-amerikai állammal). Fővárosa 1960-tól az újonnan épített Brazíliaváros (Brasília).
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.