info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Brazília

Fedezze fel a brazil életörömöt!

Last minute utazások Brazília, olcsó akciós üdülés Brazíliában

Brazil életöröm és pezsgő ritmus

Brazil életöröm és pezsgő ritmus
Brasília
"Brazíliai utazásom előtt nekem is egyből a Copacabana, Cukorsüveg-szikla, a Krisztus-szobor, a karnevál és az Iguazu-vízesés ugrottak be elsőre. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy ez az ország milyen hatalmas, és mennyi látnivalóról még csak nem is hallottam korábban. Ajánlom Brazíliát mindenkinek, aki szeretné, hogy valóban élmény legyen a nyaralás. Próbálják ki a szambát és koccintsanak az életre!"
Hendrik Péter, munkatársunk
Last minute utazások Brazília, olcsó akciós üdülés Brazíliában.
Brazília igazi strandparadicsom! A Dél-Amerika területének felét kitevő, hatalmas ország kb. 8000 km hosszú tengerparttal rendelkezik. A gyönyörű, pálmafákkal szegélyezett „Kókuszút” Salvador da Bahiától északra, Recife szirtekkel körülvett, sekély, homokos strandjai és a világhírű riói Copacabana mind fürdőzésre csábítanak. A kultúra iránt érdeklődőknek elsősorban Salvador da Bahia kínál sok látnivalót. Már a 17. században építettek itt a hollandok erődítményeket, melyek a számos, különböző barokk stílusú templom mellett még ma is meghatározzák a városképet. Az afrikai rabszolgák által Brazíliába hozott Candomblé- és Macumba-kultusz valamint a híres Capoeira mind a mai napig fennmaradt. A Brazil Szövetségi Köztársaság (portugálul: República Federativa do Brasil) Dél- és Latin-Amerika legnépesebb és legnagyobb kiterjedésű országa. Délen Uruguay-jal, délnyugaton Argentínával, Paraguay-jal és Bolíviával, nyugaton Peruval és Kolumbiával, északon Venezuelával, Guyanával, Suriname-mal és Francia Guyanával határos (vagyis kettő kivételével az összes dél-amerikai állammal). Fővárosa 1960-tól az újonnan épített Brazíliaváros (Brasília).
 • Konferencia a Fiatalok Mentális Egészségéről
  20.2020. September
  Konferencia a Fiatalok Mentális Egészségéről2020. September 20. 09:002020. September 23. 18:00
  Rio de Janeiro, Brazília (Amerika)
  A mentális egészség megőrzéséről és a problémák korai megelőzéséről szóló nemzetközi konferencia feltárja a korai beavatkozás új határait. A mentális egészség előmozdítása nemcsak a szakembereknek szól, hanem mindenki számára. A konferencia ösztönzi a kutatókat, klinikusokat, a mentális egészséggel kapcsolatos tapasztalatokkal élő embereket és a családtagokat a világ minden tájáról, hogy innovatív és kulturális szempontból jelentős kutatásokat és klinikai innovációkat vezessenek be az ifjúság mentális egészségére és a korai beavatkozásra vonatkozóan.
 • Rió Oil and Gas Konferencia
  21.2020. September
  Rió Oil and Gas Konferencia2020. September 21. 09:002020. September 24. 20:00
  Rio de Janeiro, Brazília (Amerika)
  A Rio Oil & Gas az olaj- és gázipar konferenciája, valamint egy kiállítás, amelyre Rio de Janeiróban kerül sor, és amelyet a brazil kőolaj-, gáz- és bioüzemanyag-intézet (IBP) szervez. Kétévente vonzza azokat a kulcsfontosságú szakembereket és vezetőket, akik új technológiákra és irányítási gyakorlatokra törekszenek az olaj- és gáziparban. Rio de Janeiro valójában Brazília legnagyobb olajtermelője és az ország egyik legnagyobb gáztermelője. Az ülések során fontos technológiai kérdéseket tárgyalnak, és előmozdítják az innovatív ötleteket. Ez az esemény lehetővé teszi a kiállítók és a kiállítás látogatói számára, hogy megosszák tapasztalataikat, kapcsolatot létesítsenek vagy bővítsenek, és támogassák az iparág piaci növekedését.
 • Feiplastic Nemzetközi Műanyag Expo
  06.2021. April
  Feiplastic Nemzetközi Műanyag Expo2021. April 06. 09:002021. April 09. 19:00
  Sao Paulo, Brazília (Amerika)
  A Feiplastic fő célja, hogy kiemelje a műanyagot, mint a legfontosabb alapanyagot, és alkalmazkodjon a csúcstechnológia és az innováció új piacához. A Feiplastic már a 80-as évektől kezdve támogatják a stratégiai és üzleti találkozókat, alkalmazkodva a társadalmi-környezeti változásokhoz az ipar előmozdítása érdekében.
 • Rió Könyvtalálkozó
  03.2021. September
  Rió Könyvtalálkozó2021. September 03. 10:002021. September 12. 19:00
  Rio de Janeiro, Brazília (Amerika)
  A Rio Könyvtalálkozóra nyugodtan elmehet az ismerőseivel, részt vehet beszélgetésekben, autogrammot kérhet kedvenc íróitól, illetve kicsit közelebbről is megismerheti őket. öjjön el, és merüljön el új történetekben és nagyszerű kalandokban, szélesítse látókörét és élvezze felejthetetlen pillanatokat ezen a fesztiválon, amelyen a könyv a főszereplő!
 • Autonor Brazília
  15.2021. September
  Autonor Brazília2021. September 15. 13:002021. September 18. 20:00
  Olinda, Brazília (Amerika)
  Az Autonor az egyik legnagyobb autóipari kiállítás és vásár a régióban. A rendezvényen az iparban dolgozók képviselői, illetve világszínvonalú gyártók vesznek részt, ösztönözve az autóipari kereskedelmet és kapcsolatteremtést. Az expo a szervezők szerint a legjobb szolgáltatásokat nyújtja a kiállítóknak is.
 • Analitica Latin-Amerika
  28.2021. September
  Analitica Latin-Amerika2021. September 28. 10:002021. September 30. 20:00
  Sao Paulo, Brazília (Amerika)
  Az Analitica Latin-Amerika a világ egyik vezető találkozója a vegyiparban és az analitikában dolgozók számára. A laboratóriumi technológia, a biotechnológia és a minőség-ellenőrzés ágazatának beszállítói, forgalmazói és gyártói bemutatják a legfrissebb híreket és ipari tendenciákat ezen a rendezvényen. Az Analitica fő célja olyan üzleti platform létrehozása, amely lehetőséget teremt a kiállítók és a látogatók számára.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.