Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Lengyelország

280 700 Ft/főTELJES ÁR illetékkel

Lengyelország last minute utazás, körutazás olcsó akciós utak nyaralás üdülés

Európa szívében: Lengyelország

Lengyel, magyar – két jó barát

Európa szívében: Lengyelország
Rzeczpospolita Polska
Lengyelország sok magyarnak Zakopane városát és a Magas-Tátra csodás csúcsait jelenti, és sokan nem is jutnak el Lengyelországban Zakopanén túl. Vitathatatlan, hogy az adventi időszakban kellemes kikapcsolódást nyújt Zakopane sétálóutcája, miközben a téli hidegben grillezett sajtot majszolunk, de érdemes azonban felfedezni Krakkót és az északi látványosságokat is! Krakkó kulturális szempontból az egyik legtartalmasabb város Lengyelországban. Ha viszont meg akarjuk ismerni Lengyelországot, feltétlen meg kell látogatnunk Varsót, a fővárost is.
Lengyelország Európa szívében különleges szépségeket rejt. Északról a Balti-tenger, délről a Tátra festői hegylánca fogja közre ezt a természeti látnivalókban, gyönyörű városokban és kedves emberekben egyaránt bővelkedő országot. Krakkó és Gdańsk középkori kincsei, Varsó nagyvárosi nyüzsgése után jóleső pihenést és a felfedezés izgalmas élményét nyújtják a folyók és tavak, a hegyek és völgyek friss levegőjű vidékei, a dombtetőkön pihenő mesés kastélyok, a hegyvidékek kecsesen megmunkált fatemplomai és skanzenei. Lengyelország egykori fővárosa, Krakkó maga az élő történelem. A szinte tökéletes állapotban fennmaradt gótikus városmag az évszázadok során csak szépült a reneszánsz, barokk és szecessziós épületekkel. A lengyel királyok egykori székhelye ma 11 egyetemnek, 6000 történelmi műemléknek és 35 múzeumnak otthona, pezsgő kulturális életével felejthetetlen élményeket ígér. A lengyelországi látogatást a lengyel konyha megismerése teszi igazán teljessé: a helyi alapanyagokból készült házias ízvilágú ételek olyan finomak, akár a nagyi főztje. Lengyelországba a legideálisabb időszak az utazásra a késő áprilistól júniusig tartó tavasz, ilyenkor kevesebb az eső és kellemes az idő, kb. 15-20 oC. Nyáron sok esőre, olykor nagy melegre is számítani lehet. Szeptemberben és októberben is kellemes az idő, de gyakoriak az esőzések. Decembertől februárig tart a téli sportok kedvelőinek főszezonja.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.