info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Izrael

Szent helyek, kulturális örökségek

Izrael last minute akciós olcsó utazás nyaralás, üdülés

Utazás a Szentföldre

Izrael utazás

Utazás a Szentföldre
מדינת ישראל
"Egy évtizede heti rendszerességgel vittem csoportokat idegenvezetőként Izraelbe, így rendkívül jól ismerem az országot. Jeruzsálemet látni kell, hiszen elképesztő élmény felfedezni a világ egyik legfontosabb vallási központját. Jeruzsálemben mindenki vallásos lesz kicsit. Kötelező még megnézni Názáretet és Betlehemet, a nyüzsgő és kozmopolita Tel-Avivot, és a híres Maszadát. Ennyi látnivaló után pedig mártózzunk meg a világ legsósabb tengerében, a Holt-tengerben vagy fedezzük fel Eilat nyaralóvárost a Vörös-tenger partján!"
István, kollégánk

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Izraeli utazás last minute olcsó akciós áron.
Nyaralás üdülés Izraelben, körutazás, körutak a Szentföldre. Jeruzsálem, Holt-tenger, Betlehem és a többi szenthely várja Önt, utazzon Izraelbe.
  • NANO IL Nanotechnológiai Konferencia Izrael
    04.2021. October
    NANO IL Nanotechnológiai Konferencia Izrael2021. October 04. 15:002021. October 06. 19:00
    Jeruzsálem, Izrael (Ázsia)
    A NANO IL Nanotechnológiai Konferencia bemutatja azelsődleges innovációkat és technológiákat, illetve a kutatások eredményeit, valamint az egyedi üzletkötési és befektetési lehetőségeket. A rendezvényen prezentációk és bemutatók is várhatók az izgalmas nanotechnológia világából.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.