info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Izrael

Szent helyek, kulturális örökségek

Izrael last minute akciós olcsó utazás nyaralás, üdülés

Utazás a Szentföldre

Izrael utazás

Utazás a Szentföldre
מדינת ישראל
"Egy évtizede heti rendszerességgel vittem csoportokat idegenvezetőként Izraelbe, így rendkívül jól ismerem az országot. Jeruzsálemet látni kell, hiszen elképesztő élmény felfedezni a világ egyik legfontosabb vallási központját. Jeruzsálemben mindenki vallásos lesz kicsit. Kötelező még megnézni Názáretet és Betlehemet, a nyüzsgő és kozmopolita Tel-Avivot, és a híres Maszadát. Ennyi látnivaló után pedig mártózzunk meg a világ legsósabb tengerében, a Holt-tengerben vagy fedezzük fel Eilat nyaralóvárost a Vörös-tenger partján!"
István, kollégánk

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Izraeli utazás last minute olcsó akciós áron.
Nyaralás üdülés Izraelben, körutazás, körutak a Szentföldre. Jeruzsálem, Holt-tenger, Betlehem és a többi szenthely várja Önt, utazzon Izraelbe.
 • Nemzetközi Konferencia a Mentális Egészségről
  06.2020. September
  Nemzetközi Konferencia a Mentális Egészségről2020. September 06. 10:002020. September 08. 20:00
  Jeruzsálem, Izrael (Ázsia)
  A traumáról és mentális egészségről szóló nemzetközi konferenciára a világ minden tájáról érkeznek pszichológusok, pszichiáterek, háziorvosokat, szociális munkásokat, tanácsadókat, kutatókat és politikai döntéshozókat, hogy megoszthassák tapasztalataikat és kutatási eredményeiket. Főbb témák között szerepel például a viselkedésterápia felnőttek és gyermekek számára, a munkahelyek hatása a mentális betegségekre.
 • NANO IL Nanotechnológiai Konferencia Izrael
  13.2020. October
  NANO IL Nanotechnológiai Konferencia Izrael2020. October 13. 15:002020. October 15. 19:00
  Jeruzsálem, Izrael (Ázsia)
  A NANO IL Nanotechnológiai Konferencia bemutatja azelsődleges innovációkat és technológiákat, illetve a kutatások eredményeit, valamint az egyedi üzletkötési és befektetési lehetőségeket. A rendezvényen prezentációk és bemutatók is várhatók az izgalmas nanotechnológia világából.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.