Éppen most frissülnek az áraink. Várjon pár percet vagy kérjen ajánlatot az info@divehardtours.com e-mail címen!

Az utazás kifizetése

Nyaralását lefoglalhatja online vagy az irodánkban, majd fizetni négy módon tud. 
Online fizetési módok

Az utazás teljes költsége

Az utazás teljes díját látja egyből a honlapunkon a megfelelő szálloda, indulási időpont, indulási helyszín, időtartam és szobatípus kiválasztása után. Ha ezt az ajánlatot szimpatikusnak találja, akkor küldje el a megrendelőt, amire mi válasz e-mailt kérünk. Időnként előfordulhat, hogy a partnereink rosszul küldik az adatokat, ezért más az ár a weboldalon, mint a valós ár, de ez kivételes eset és ez esetben azonnal tájékoztatjuk Önt. Kérdése van a foglalás menetéről? Olvassa el az online foglalási útmutatót a részletekről! 

A válasz e-mailben kerül feltüntetésre a teljes fizetendő díj, amelyet vagy két részletben vagy egy összegben kell fizetniük.
 • Amennyiben az indulás időpontja a megrendelés napjától 30 napon túlra esik: általában a teljes részvételi díj 40 százalékát előlegként kell megfizetni a szerződéskötés napján. A fennmaradó 60 százalékot pedig az indulás előtti 30. napig kell megfizetni.
 • Amennyiben az indulási időpont a megrendelés napjától számított 30 napon belül van, akkor a teljes részvételi díjat kell megfizetni a szerződéskötés napján.

Három fizetési mód

A megrendelt társasút kifizetése az alábbi módokon lehetséges, amelyet feltüntetünk a válasz e-mailben is, de itt is olvashatja. 
 1. Készpénzben irodánkban forintban vagy euróban. Címünk: 1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 91. Nyitva vagyunk minden hétköznap 10:00 és 18:00 óra között.
 2. Készpénzben bármely OTP BANK fiókban forintban vagy euróban. Amennyiben forintot fizet be, úgy a forintos számlaszámunkat, amennyiben pedig eurót, úgy az eurós számlaszámunkat használja. 
 3. Banki átutalással forintban vagy euróban. Amennyiben forintot utal át, úgy a forintos számlaszámunkat, amennyiben pedig eurót, úgy az eurós számlaszámunkat használja. 
Forintos bankszámla számunk:
 • Kedvezményezett neve: Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft.
 • Székhelye: 1133 Budapest, Gogol utca 5-7. 8/9.
 • Magyarországon:
  1. OTP Bank: 11713005-20400756-00000000
 • Külföldről történő utalás esetén:
  1. OTB BANK: SWIFT: OTPVHUHB és IBAN: HU93 1171 3005 2040 0756 0000 000.
 • Közlemény: kérjük, hogy a "Közlemény" rovatban tüntessék fel a díjbekérő számát.
Eurós bankszámla számunk:
 • Kedvezményezett neve: Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft.
 • Székhelye: 1133 Budapest, Gogol utca 5-7. 8/9.
 • Magyarországon:
  1. OTP Bank: 11763134-27922886-00000000
 • Külföldről történő utalás esetén:
  1. OTP Bank: SWIFT: OTPVHUHB és IBAN: HU31 1176 3134 2792 2886 0000 0000.
 • Közlemény: kérjük, hogy a "Közlemény" rovatban tüntessék fel a díjbekérő számát.

Egyéb fizetési tudnivalók

Az euró alapú szerződéskötés esetén a részvételi díjat euróban határozzuk meg. Az euróban közzétett áraink a deviza- és valutaárfolyamok árfolyam-kalkulációjából adódó rárakódó költségeket nem tartalmazzák. Az euróban meghatározott részvételi díjhoz Árgaranciát nyújtunk. Az euróban meghatározott részvételi díj kiegyenlíthető az utas/megrendelő választása szerint akár euróban, akár forintban. Forintban történő fizetés esetén a befizetett forint összeget a bank által meghatározott a fizetés napján érvényes napi valuta eladási árfolyamán euróra átszámítva írjuk jóvá. Amennyiben az euróban meghatározott részvételi díjat az utazás irodának valamely okból (pl. szerződéstől történő elállás) vissza kell fizetnie a befizető részére, akkor az utazási iroda a visszafizetést euróban teljesíti, akár euróban, akár forintban történt a befizetés. Amennyiben a befizető a befizetett összeg visszafizetését forintban kéri, akkor a visszajáró euró összegnek megfelelő, adott bank a fizetés napján érvényes napi valuta vételi árfolyamának alkalmazásával kiszámított forint összeg kerül visszafizetésre.
Adott utazásnál a partnerünk bankjánál alkalmazott árfolyamokat kell figyelembe vennünk.

Repülőjegy foglalásánál egyből a teljes összeget kell kifizetni, amelyet nem áll módunkban visszatéríteni. 
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Adja meg e-mail címét és üzenetét!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.