Egyiptom Hurghada Makadi Bay last minute utazás, olcsó akciós nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 38 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa

Makadi Bay üdülőhely Hurghadától délre 35 - 40 km-re található. Többségben magasabb kategóriájú szállodák vannak ebben a térségben, Makadi Bay előnye, hogy itt a szállodák magas színvonalú szolgáltatással rendelkeznek a tengerpart pedig szép koralos. Az utóbbi években egy kisebb túrista centrum épült ki, ahol be lehet ülni valamelyik tipikusan egyiptomi kávézóba vagy étterembe. Makadi-Bay központjának a neve Madinat. Makadiból menetrend szerinti autóbuszjárat közlekedik Hurghadába.
Télen Mkadi Bay ideális uticél, hiszen egy öbölben nincs akkora hullámzás, mint mondjuk egy nyílt partszakaszon. Persze itt is előfordulhat, hogy lezárják a tengerpartot a hullámzás miatt, de ez egyértelműen a vendégek biztonsága érdekében történik. Makadi Bay -e is hasonlóan a mi Balatonunkhoz védik a turisták testi épségét az esetleges időjárás okozta kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Hurghada városban szeretne inkább nyaralni? Külön oldalon találja meg a hurghadai utazás ajánlatainkat: Hurghada utazás
Abu-Makadi üdülőzónához tartozik, amely egyike Egyiptom legkiemelkedőbb üdülőhelyeinek. Főként négy- és ötcsillagos „minden egy helyen” típusú szállodákban kínál pihenést az idelátogatóknak.
A két öbölben fekvő üdülőhely elsősorban a magányosságukkal, elzártságukkal vonzzák a turistákat. Az itteni szállodák néptelen parton épültek, messze minden lakott területtől. Itt nem zavarja a vendégeket városi zaj vagy tömeg, valamint a mindennapok szürkesége sem érezhető. Csak a napozásra, a fürdésre, a jól megérdemelt pihenésre és a szállodák által kínált aktív illetve passzív programokra kell koncentrálnia.

Makadi- és Soma Bay másik nagy előnye a meglepően zöld környezet, az árnyékos sétányok és kertek sokasága, ahol napközben illetve esténként is kellemes sétákat tehetünk. Az európai menedzsmentnek köszönhetően a két öbölváros magas színvonalú szállást és ellátást kínál. A különleges építészeti stílusú épületek az ókori egyiptomi palotákat és templomokat idézik, ugyanakkor szervesen beleilleszkednek a magányos öböl tájképébe. A búvárkodás szerelmeseinek is igazi paradicsom a két üdülőhely, hisz korallzátonyok, számos búvárkodási lehetőség és vízisportok várják az aktív vízisportok kedvelőit.

Makadi Bay még közkedvelt az apály-dagály jelenségről. Itt a parton rendkívül jól megfigyelhető a tenger magas és alacsony vízállása, néha a part óceánpartra emlékeztet, mikor a víz akár 100 métert is visszahúzódik.
Csak a napozásra, a fürdésre, a jól megérdemelt pihenésre és a szállodák által kínált aktív illetve passzív programokra kell koncentrálnia. Makadi Bay másik nagy előnye a meglepően zöld környezet, az árnyékos sétányok és kertek sokasága, ahol napközben illetve esténként is kellemes sétákat tehetünk. Makadiból menetrendszerinti autóbuszjárat közlekedik Hurghadába.

Egyiptom Makadi Bay búvárkodás
Hurghadai, Makadi Bay búvárkodás A búvárprogramokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni.Irodánk itthon nem vesz fel rendeléseket, a kinti búvárbázisok elérhetőségeit nem tudja megadni.Két jó hírünk is van. Az egyik, hogy a Hurghada partjainál elterülő Vörös-tengert a világ egyik legszebb tengereként tartják számon. A másik jó hír pedig, hogy kezdő búvárok és a kíváncsiskodók számára legideálisabb a hurghadai partszakasz. A tenger vize ugyanis olyan átlátszó , hogy már a felszínről már egy búvármaszk és légzőcső segítségével is fantasztikus látvány tárul a vállalkozó kedvűek szeme elé: számtalan színes korall a legelképesztőbb színű és formájú halakkal. Képzett, búvároktatók segítik az első uszonycsapások vagy úszkálás megtételében a tengeri programra jelentkezőket. A hurghadai Makadi-Bay területén lévő szállodák vendégei részére- a távolságra való tekintettel- az alábbi árakon felül általában 10 Euro/fő/nap transzferköltséget számít fel a kinti búvárbázis . Mi lesz a program...
Egyiptom Makadi Bay fakultatív
Makadi-öböl fakultatív programokA Makadi Bayből induló fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat az egyiptomi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs. Fedezze fel a gízai piramisokat és a millió színes halat rejtő Vörös-tenger víz alatti élővilágát! Izgalmas fakultatív programjaink keretében ellátogathat a Királyok Völgyébe és bejárhatja Kairót, valamint barátkozhat delfinekkel és tevegelhet is. Előre szólunk, hogy ezek a szolgáltatások a helyi utazási iroda szervezései, ezért a kirándulással kapcsolatos bármilyen reklamációt kizárólag a tartózkodás helyén lehet elintézni. Hazatérés után a fakultatív kirándulásokkal kapcsolatos reklamációt irodánk nem tud elfogadni. Az alábbi leírások, árak tájékoztató jellegűek. 1) Hurghadai fakultatív programok eurós elszámolású utak esetébenAmennyiben Ön például a The Grand Makadi 5*, a Makadi Palace 5*, a Sunw...
Egyiptom Makadi Bay Madinat
Hurghada Makadi-Bay MadinatA hurghadai Makadi-Bay központját Madinat elnevezéssel látták el. Ez Makadi-Bay épített turista központja. Az újonnan épült Madinatban találhatunk üzleteket, éttermeket és nem utolsó sorban jó nevű szállodákat. Itt találhatjuk meg az Iberotel illetve a Sol Y Mar hotellánchoz tartozó nívós szállodákat, szám szerint nyolcat. Madinatban találhatunk egy 18 lyukú golfpályát, teniszpályákat és sok egyéb más sportolásra alkalmas lehetőséget.
Egyiptom Makadi Bay térkép
Hurghada Makadi Bay utazás térképHURGHADA INTERAKTÍV TÉRKÉPE. Hurghada Makadi-bay térképén megtalálható az Ön által kiválasztott szálloda. Egyiptomi utazások last minute utazás olcsó nyaralás akciós üdülés.
Egyiptom Makadi Bay utazási infók
Egyiptom Hurghada, Makadi Bay régióinformációAz iszlám vallás egyik tana a fatalizmus, azaz: minden előre elrendelt, Insallah - ha Isten is úgy akarja -, de nem mindig sikerül. Ennek megfelelően nem számolhatunk az Európában megszokott pontossággal, és a szolgáltatások sem felelnek meg mindig az elvárásoknak. Makadi-Bay üdülőhely Hurghadától 35 km -re fekszik, strandjai csodálatosak és a közvetlen közelben korallszirtekre lehet bukkanni.Általában magasabb kategóriájú szállodákat találunk errefelé, előnyük a magas színvonalú szolgáltatásban rejlik. Az utóbbi években egy kisebb centrum épült ki, ahol be lehet ülni valamelyik tipikusan egyiptomi kávézóba vagy étterembe.Makadiból menetrend szerinti autóbuszjárat közlekedik Hurghadába, amit persze kevesen vesznek igénybe. Majd minden hotel indít iránytaxikat a városba. Ezek menetrendjét meg lehet tudni a szálloda recepcióján. A viteldíjak szállodánként változók, ez függ attól is, hogy hány csillagos szállodából akarunk bejutni valamelyik váro...
Egyiptom Red Sea Hotels Makadi Bay
Red Sea Hotels szállodák | Makadi Bay utazás A Red Sea Hotels szállodák évek óta a magyar utazók kedvencei. Fedezze fel Ön is a magas minőséget nyújtó hoteleket az egyiptomi Makadi Bayen!A Red Sea Hotels több, mint 30 éve alakult meg, amely ma már egy 15 hotelből álló, minőségi szolgáltatást nyújtó szállodalánc lett. A Red Sea Hotels azért kedvelt az utazók körében, mert az éttermek hangulatát, a változatos ételeket, az ápolt és buja kerteket, a gyönyörű tengerpartot mind mesés keleti megoldások jellemzik. Jelenleg a Red Sea Hotels szállodalánc kizárólag magas szintű 4 és 5 csillagos szállodákat mondhat magáénak. Ismerje meg a Red Sea Hotels szállodáit!  Red Sea Hotels szállodák Makadi Bay városábanMakadi Bay mesés tengerpartja minden évben rengeteg turistát csábít utazásra. A Hurghadától 30 km távolságban, délre fekvő települést a nyugodt pihenésre vágyóknak ajánljuk. A Makadi Mall és a Waterworld Aquapark kellemes kikapcsolódást kínál az egész családnak. Makadi Spa 5* :  Romantikus és l...
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.