info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Szardínia utazás

A legszebb strandok Olaszországban!

Olaszország Szardínia last minute olcsó akciós utazás

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők

Minden amit tudni érdemes

Információk
Kultúra
Szardínia inkább a nyugalmasabb nyaralásokra vágyóknak és gyermekes családoknak való. Bár vannak a nagyobb településeken szórakozóhelyek, Szardíniából nem csináltak olyan buliszigetet, mint amilyen Ibiza vagy bizonyos mértékben Mallorca és Rimini. Kicsit nyers, markáns, egyedi desztináció, egyszer mindenképpen érdemes meglátogatni.
Szardínia meglátogatására a legjobb időzítés a korai és a késő nyár, hónapokra pontosítva: május, június és szeptember. Ilyenkor olcsóbbak a szálláshelyek is. A július és főleg az augusztus (európai iskolai szünet ideje) telt házat jelent a szigeten, sok helyen tömegnyomorral, magas szállodai árakkal, zsúfolt strandokkal, és megterhelő hőséggel.

Olaszországban itt vannak a legszebb és legtisztább strandok, a tengervíz színe csodálatos, a hőmérséklete bizony nem meleg. Csak június közepétől október közepéig van 20 fok feletti átlagos vízhőmérséklet, igazán kellemesen meleg általában csak augusztusban a tenger. Hosszas pancsolásra langyos tengervízben nem érdemes számítani július előtt és szeptember után.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.