Svédország utazás last minute olcsó akciós utak, körutazások, városlátogatások

Konungariket Sverige
Svédországban ha szeretnénk, elbújhatunk a világ zaja elől, nagyobb városaiban viszont belevetheti magát a városok sűrű életébe! Többek között ez a kontraszt is Svédország népszerűségét növeli. Bár általánosságban drága, a látnivalók biztosan kárpótolnak minket. Svédországban hasonlóan a többi skandináv országban a nyári időszakban előfordul a 24 órás napsütés, télen  pedig nem kel fel a nap.
Svédország utazás last minute olcsó akciós utak, körutazások, városlátogatások.
Svédország földrajzilag egy a Skandináv-félszigethez tartozó állam, nyugatról és északról Norvégia, keletről pedig Finnország határolja, valamint tengeri határokat oszt délről Dániával.

Északi fekvése ellenére Svédország legnagyobb részén mérsékelt éghajlat uralkodik, a Golf-áramlat által hozott melegnek köszönhetően. Dél-Svédországban a lombhullató fák, míg északon a fenyők dominálnak. Svédország legészakibb, sarkkörön túlra nyúló részén az év téli szakaszában nem kel fel a nap, míg nyáron 24 órás napsütés jellemzi ezeket az északi vidékeket. Itt szubarktikus éghajlat van, a fátlan hegyek a jellemzőek.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.