Last minute utazás Spanyolország, Madrid. Akciós, olcsó üdülés, nyaralás, városlátogatás.

Ezen az oldalon 7 szálloda közül választhat.

1*2*3*4*5*ÖnellátóReggeliFélpanzióTeljes panzióAll inclusive
Az európaiak most kezdik igazán felfedezni a spanyol kultúrát. Lám-lám, Don Quijote de la Mancha lovag országa mennyi szellemi meglepetést tartogat számunkra.
Madrid leghíresebb látnivalója a Museo del Prado, a világ egyik legnagyobb szépművészeti múzeuma, ahol a XV.és XIX.század közötti európai festészet remekművei találhatók, köztük Goya és Velázquez festményei. A múzeum mellett található a Real Jardin Botánico, ahol kipihentjük a múzeumlátogatás fáradalmait. Madridban van a világ legnagyobb bikaviadal arénája, a Plaza de Toros Monumental de las Ventas,ahol remek viadalokat láthatunk. Ha kevésbé véres összecsapást akarunk látni, menjünk el a Real Madrid vagy az Athletico Madrid meccsére. A madridi éjszaka központja a Malasana negyed, azon belül is a Plaza del Dos de Mayo. Ne hagyjuk ki vasárnap reggel az El Rastro piac felkeresését sem, ez ugyanis a világ legnagyobb bolhapiaca, utána pedig sétáljunk egy nagyot a Retiro parkban.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.