info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Legjobb last minute ajánlatok - Hogyan csapjunk le rájuk?

Rengeteg megkeresést kapunk minden nyáron azzal kapcsolatban, hogy egy-két napon belül indulnának sokan. Ez egy teljesen elterjedt dolog, de vannak korlátai annak, hogy ilyenkor mi tud megvalósulni. Mutatjuk is a top tippjeinket, hogy Ön reálisan mérje fel a helyzetet és a legjobbat tudja kihozni az utolsó pillanatos foglalásból.

  • Tudja előre, hogy mit akar! Egy-két nappal, de akár egy-két héttel indulás előtt ne keressen meg minket úgy, hogy "lehet, hogy egy család utazna, de lehet, hogy három." Ha ennyire bizonytalan a dolog, akkor felesleges elkezdeni ajánlatokat nézegetni, mert mire bármit is döntenének, már rég elfogynak a helyek és az árak is mások lesznek. Legyenek teljesen pontos lehetséges indulási napok, létszám, életkor, kiszemelt országok, és ami nagyon fontos - egy őszinte és reális keretösszeg, ami alapján ilyenkor nekiállunk keresni, különben nincs értelme nekifutni a dolognak.
  • Már most ellenőrizze az útiokmányokat! Extrém fontos dolog, hogy ha már megvan, hogy melyik országba utaznának, nézzen utána, hogy elegendő-e a személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges. Nézzen utána annak is, hogy a hazaérkezéstől számítva szükséges-e még érvényesség és valóban megfelelnek-e az előírt kritériumoknak az Önök utazási dokumentumai. Emellett pedig írja le magának előre - duplán leellenőrizve, - minden utastársa teljesen pontos, útiokmányban szereplő nevét és születési dátumát (év.hó.nap), hogy majd ezeket helyesen adja meg foglaláskor. Ha van harmadik-negyedik név az útlevélben, ezeket mindig meg kell adni - attól függetlenül, hogy valaki a mindennapokban milyen nevet vagy becenevet használ. 
  • Úgy ne várjon last minute utakra, ha nagy a csapat és/vagy csak adott napon tudnak utazni. Azért ne, mert nagyon kicsi az esélye, hogy 10-20 főnek épp lesz hely ugyanazon a gépen és hotelben. Arra is kicsi az esély, hogy miután már fél évvel korábban elvitték a legjobb helyek többségét, és szinte teljesen fullon van rengeteg gép, éppen az adott napra, éppen egy megfelelő színvonalú hotelbe lesz szabad hely.
  • Másnapi és hétvégi/hétfői indulások kapcsán nem minden lehetséges. Nagyon kevesen tudjátok, de a másnapi gépeket általában 12:00-15:00 óra között zárják. Tehaz utazás előtti napon ebédidőben bejön hozzánk átbeszélni az utakat, akkor sajnos simán elképzelhető, hogy amíg beszélgetünk, épp vagy simán elfogynak a szabad helyek, vagy egyszerűen tényleg lezárják a másnapi gépet. Ugyanígy, ha Ön pénteken vagy hétvégén, tehát munkaidő után küld egy megrendelést szombati-vasárnapi-hétfői indulásra, ez nem fog tudni megvalósulni, mert ezeket a gépeket már szintén lezárták. Azért legalább 2-3-4 napra előre érdemes gondolkodni.
  • Készüljön fel az azonnali döntésre és fizetésre! Last minute utak esetén Önnek nincs több órája átbeszélni és átgondolni az ajánlatokat, mert ilyenkor már nem tudjuk félretenni a helyeket, és néha percek alatt elfogynak a helyek, vagy egy hotel vissza is vonhat akciót, és horror ár lesz a szuper akciós ár helyett. Erről természetesen nem mi tehetünk, hanem Ön döntött úgy, hogy az utolsó pillanatra hagyja a nyaralása lefoglalását - és ez sajnos azonnali döntéssel és fizetéssel jár. 
  • Fizetési módok közül válassza a leggyorsabbat! Általában a bankkártyás fizetés vagy az utalás a leggyorsabb, ha Ön online rendel. Konkrétan két tippünk van last minute utazás kifizetése kapcsán. Az egyik, hogy ilyenkor az eurós utalás már nem fog időben átjönni, tehát forintos fizetés megoldható, erre érdemes készülni. A másik pedig, hogy ha Ön a honlapon keresztül bankkártyás fizetést jelöl meg, akkor ezzel egyidőben emelje meg egyből a bankkártyás fizetési limitjét, mert máshogy nem fogja tudni kifizetni az utazást. Természetesen át tudjuk tenni a fizetési módot utólag utalásosra, de ezzel is értékes perceket veszítünk
  • Lelkileg fel kell készülni ilyenkor a stop salere. Bár mindig elmondjuk utasainknak, de az utazás csak a visszaigazolással válik biztossá, tehát addig semmiképp ne írja ki a szabadságát, amíg visszaigazolást nem küldünk a fizetést követően. Mutatjuk is erről a nagyon részletes tudnivalókat: https://www.divehardtours.com/visszaigazolas-tudnivalok.
  • Időbe telik az átfutás és majd nyomtatni is kell indulás előtt. Szuper gyorsan dolgozunk, és mindent tudunk online intézni is akár, de a visszaigazolás és az utazási dokumentumok kiállítása és kiküldése némi időbe telik, így ha Ön például reggel foglal egy másnapi utat, akkor ezzel mindenképp számoljon, valamint azzal is, hogy az utazási dokumentumokat indulás előtt ki is kell nyomtatnia.
  • A leghatékonyabb ügyintézési forma last minute út esetében? Személyesen! Mindazok miatt, amit ebben a posztban összefoglaltunk, last minute utak esetében szinte nulla értelme van ajánlatok kiküldésének. Mi azt javasoljuk, hogy ha már eddig vártál, akkor legalább szánj egy fél órát az utazás tisztázására, és ugorjanak be az irodába. Itt azonnal látjuk a szabad helyeket és az árakat, mivel ilyenkor naponta többször is minden változhat - és egyből is tudunk foglalni és Ön is tud egyből fizetni. Emellett persze a személyes ügyintézés legnagyobb előnye, hogy mindent részletesen át tudunk beszélni. 18 év személyes tapasztalattal mi egyből tudunk őszinte tapasztalatokat . A legjobban tehát úgy jársz last minute utak esetében, ha tényleg bejössz hozzánk, a fentiek mentén szuper felkészülten, és szeretnél is dönteni. Mi pedig mindent meg fogunk tenni a lehetőségeken belül, hogy a legjobb utat megtaláljuk Neked!

FOGLALÁS
Csapj le egy last minute ajánlatra akár ONLINE!
www.divehardtours.com

Ugorjon be hozzánk az irodába személyesen foglalni:
DIVE HARD TOURS

1134 Budapest, Kassák Lajos utca 31.
hétfőtől péntekig 10:00-18:00
+36 1 785 8492

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.