Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

El Gouna utazás

211 998 Ft/főTELJES ÁR illetékkel
Hurghada El Gouna, paradicsom a sivatagban a Vörös-tengernél

Egyiptom Hurghada El Gouna last minute utazás, olcsó akciós nyaralás üdülés.

Ezen az oldalon 7 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Kultúra
Szótár
A mesterségesen alkotott szigetcsoportot smargdzöld tenger öleli körül. A megszokott magas szállodaépületek helyett otthonos, színes kis házikók találhatóak, amelyeket hidak és átjárók kötnek össze. Éppen ebben rejlik El Gouna egyedisége. Az üdülőhely „állam az államban”. El Gouna önállóságra van berendezkedve, kitűnő  és a legkisebb részletekig átgondolt infrastruktúrával. A mesterséges csatornákban térítésmentes sétahajók, az utakon pedig térítésmentes minibuszok közlekednek. A nyaralóközpont saját golfklubbal, kitűnő és korszerű klinikával, lovaglásra és tevegelésre alkalmas oázissal, búvárközpontokkal, piaci csarnokokkal, sőt egy kisebb  repülőtérrel (helyi járatú repülőgéppel) is rendelkezik. Különösen érdekes a Zeytoun strandsziget, melyet a Sultan Bey szálloda üzemeltet. Itt köt ki az egyik térítésmentesen igénybe vehető sétahajó azokkal a turistákkal, akik a tengertől távolabbi (ez a távolság  persze igencsak viszonylagos) szigeteken laknak. A strand, valamint a napernyők, nyugágyak ugyancsak térítésmentesek.
A fentieken kívül El Gounában akvárium is várja a látogatókat, ahol megtekinthető a Vörös-tenger teljes flórája és faunája. Továbbá egy kis történeti múzeum tárja elénk az Egyiptomi múzeumok leghíresebb kiállítási tárgyainak másolatát.
Sokak szerint El Gouna sokkal kellemesebb hely, mint Hurghada. El Gouna rendezettebb, tisztább és a kereskedők sem olyan vadul nyomulósak. Nagy előny, hogy sok vörös-tengerparti szállodával ellentétben, itt a hotelből kimozdulva gyalogos távolságra lehet programozni (városközpont, kikötő környezete stb.).
Kellemes a strand és közel 2 km hosszan terül el. A hotel előtti Zeytouna Beach hosszan terül el és a lagúnák dominálnak. El Gouna térségében csak a Mövenpicknek van tényleges tengerparti privátstrandja.
Sorrend: először át kell menni a lagúnán, aztán jön a tenger éles kavicsokkal, koralltörmelékekkel. Aztán hosszú gyaloglás a sekély vízben odáig, ahol már úszni is lehet. De ugyanott vannak korallos részek is. Summa summarum: komplikált partvidék. Kár, hogy nincs a strandon átöltözéshez szolgáló alkalmatosság. A napozóágyak is gyakran elkelnek már délelőtt fél kilenc előtt. Az El Gouna-i parti és tengeri térség különösen népszerű a kite, azaz sárkányszörf szerelmeseinek körében
A szigetcsoport szupermarketek és szórakozóhelyek központjaként is megállja a helyét. Az El-Karf szigeten, El Gouna központjában bevásárlócentrumok, éttermek és bárok sorakoznak, Kafr-el-Gounan a Vörös-tenger egyik leghíresebb éjszakai klubja várja a látogatókat – a szabadtéri „El Arena” diszkóba esténként még Hurghadából is érkeznek. Ugyancsak itt található a Marina (kikötő), mely minidg zsúfolásig tele van luxusyachtokkal.
El Gouna turista településen van, közvetlenül az Abu Tig Marina jachtkikötőnél. Szép, kellemes hely.
 • Swift Hurghada
  07.2020. February
  Swift Hurghada2020. February 07. 07:002020. February 08. 20:00
  Hurghada, Egyiptom (Afrika)
  A SWIFT nagyszerű elindítása volt az éves vegyes felületek (Grass-Beach) nemzetközi versenyének! Ebben az évben nagyobb, jobb és változatosabb versenyeket tervezünk;)A csapatkapitányoknak / egyéneknek ki kell tölteniük ezt az űrlapot, hogy jelentsék a versenyhez való csatlakozás szándékát. A verseny további részleteiről a formanyomtatvány benyújtása után kerül sor.
 • R'N'B' Est Hard Rock Cafe Hurghada
  28.2020. March
  R'N'B' Est Hard Rock Cafe Hurghada2020. March 28. 23:302020. March 29. 04:00
  Hurghada, Egyiptom (Afrika)
  Mutassa meg az R'n'B iránti szeretetét, látogassa meg a Hard Rock Cafe-t Hurghadában! Minden szombat éjszaka belefeledkezhet a legújabb R'n'B legnagyobb és legújabb slágereibe, és élvezheti a bulit hajnalig!
 • Ötödik nemzetközi konferencia a biotechnológiai alkalmazásokról a mezőgazdaságban
  08.2020. April
  Ötödik nemzetközi konferencia a biotechnológiai alkalmazásokról a mezőgazdaságban2020. April 08. 10:002020. April 11. 22:00
  Hurghada, Egyiptom (Afrika)
  Díjfizetés: egyiptomi résztvevők: hallgatóként 2600 L.E. A résztvevő papíron 2700 L.E. Nem egyiptomiak: hallgatóként 550 USD Egy résztvevő papírral 600 USD CBAA-regisztrációs űrlap konferencia mezők : • Szövetkultúra • Állati biotechnológia. • Élelmiszer-biotechnológiák • Bio-műtrágya-technikák • Bio-peszticid-technikák. • Növénypatológiai bio-technikák. • Biokémia és molekuláris genetika. • Az Agri gazdaságossága és kiterjesztése. Biotech. • Biorendszerek és mezőgazdasági technika. • Nano-biotechnológiai alkalmazások.
 • Dive búvárszafari Hurghada
  04.2020. August
  Dive búvárszafari Hurghada2020. August 04. 06:002020. August 08. 18:00
  Hurghada, Egyiptom (Afrika)
  Megérkezés Hurghadára onnan saját szervezéssel utazás Marsa Alam kikötőjébe. Búvárszafari a Vörös-tenger legszebb déli részén halad végig. Utazás egy tökéletes hajóval, ami kiválóan alkalmas egy búvárszafarira.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.