info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Kambodzsa

Káprázatos rizsföldek, Angkor kincsei

Kambodzsa utazás last minute utak olcsó akciós nyaralás körutazás üdülés

Délkelet-Ázsia egyik legérdekesebb országa

Kulturális örökség, csodás rizsföldek

Délkelet-Ázsia egyik legérdekesebb országa
ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា
Kambodzsa egy izgalmas ország Délkelet-Ázsiában, melybe fejletlen turizmusa ellenére mindenképpen megéri ellátogatni! Siem Reap kellemes atmoszférája, Angkor ősi romvárosa és a végtelen rizsföldek egyszerűen elképesztőek! Ha csak Angkor miatt látogatnánk az országba, már akkor is megérné az utazást, de a körutazások igyekeznek Kambodzsából a lehető legtöbbet megmutatni Utasainknak.
Kambodzsa egzotikus országa Délkelet-Ázsia szívében, a Sziámi-öböl partján fekszik Thaiföld, Laosz és Vietnám által határolva. Számtalan látnivaló van, ami miatt érdemes ide ellátogatni: Phnompen, a főváros, a vidéki élet és az időtlen tájak nyugalma, a káprázatos rizsföldek, a megannyi trópusi szigetecske, a hatalmas Mekong folyó, az észak vad hegyvidékei. Mégis, ha csak egyet kellene mondani, az kétség kívül Angkor romvárosa lenne. Szavak sem foghatók ahhoz a csodához, melyet Angkor szépsége jelent. Az itt látható több mint 100 templomóriás a IX-XIII. században épült a hajdani khmer uralkodók tiszteletére. A mintegy 200 km2-es területen egykor egymillió ember élte városi életét. A legnagyobb templomegyüttes Angkorvat, mely bővelkedik a khmer kultúra és művészetek aranykorának minden kincsében és egyike a világ leglenyűgözőbb építészeti remekeinek. Kambodzsa meglátogatása november és március között a legideálisabb. Április és május a legmelegebb (40 oC), június és október között 90%-os páratartalom és nagy esők jellemzőek. Budapestről több átszállással lehet eljutni Phnompenbe, a repülési idő kb. 15 óra (átszállási idő nélkül). A kambodzsai utazáshoz vízum szükséges.
 • InSITE Konferencia
  06.2020. July
  InSITE Konferencia2020. July 06. 08:002020. July 11. 19:00
  Kambodzsa, Kambodzsa (Ázsia)
  Az InSite rendezvények minden esetben egy különleges résztvevői körrel rendelkeztek, és ez a jövőben sem lesz másképp. más országokból és más tudományágakból származó kollégákkal végeznek együttműködő kutatást, így az esemény segíti a kutatók találkozását és az ismeretek cseréjét. Itt viszont Ön is "insider" lehet!
 • ASEAN Kardiológiai Szövetség Konferenciája
  29.2020. October
  ASEAN Kardiológiai Szövetség Konferenciája2020. October 29. 08:002020. November 01. 20:00
  Kambodzsa, Siem Reap, Kambodzsa (Ázsia)
  Az ASEAN Kardiológiai Szövetség Konferenciájának témája: út a kardiovaszkuláris egészség felé. A konferencia célja a régió kardiológia területén dolgozó "veteránjait" és fiatal szakembereit, valamint a világ minden tájáról érkező szakértőket egy fedél alá hozni.
 • Bon Om Touk- Kambodzsa Vízfesztivál
  30.2020. October
  Bon Om Touk- Kambodzsa Vízfesztivál2020. October 30. 06:002020. November 01. 21:00
  Kambodzsa, Kambodzsa (Ázsia)
  A fesztivállal többek között a sikeres halászati szezont és a bőséges rizstermést is ünneplik. A Bon Om Tuk idején sokan a családjukkal ünnepelnek, néhányan megnézik a hajós versenyt, vagy éppen utazgatnak és megnézik hogy ünnepelnek más tartományokban. Az ünnep második napja a telihold, ilyenkor gyümölcsöket, rizst tesznek a házak elé, remélve, hogy szerencsét hoznak.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.