info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Franciaország

Franciaország a bortermelés és a különleges konyhák hazája

Franciaország last minute utazás olcsó, akciós városlátogatások

A kincseket rejtő Franciaország

Elegáns üdülővárosok

A kincseket rejtő Franciaország
République Française
Franciaországról mindenkinek a minőségi borok, a luxus és csillogás, illetve a gazdag történelme (na meg az Eiffel-torony) jut eszébe. Franciaországban járva azonnal áthat minket az az elegancia, amely ezt az országot jellemzi. Akármerre járunk, lépten-nyomon csodás műemlékekbe, gyönyörű épületekbe botlunk. Télen pedig akár síelni is jöhetünk!
A világban Párizs a legnépszerűbb úticél a turisták körében több mint 30 millió látogatóval évente.
A világ egyik legismertebb szerkezete az ikonikussá vált Eiffel torony. Az Eiffel-torony, franciául La Tour Eiffel. Párizs egyik jelképe, amely tervezőjéről, Gustave Eiffel mérnökről kapta a nevét. Az 1889. évi Világkiállításra készült, az eredeti tervek szerint a kiállítás után lebontották volna. A Világkiállítás hat hónapja alatt a torony 2 millió látogatót fogadott.
 • Neonatológiai Nyári Konferencia Franciaország
  24.2020. June
  Neonatológiai Nyári Konferencia Franciaország2020. June 24. 08:002020. June 27. 18:00
  Avignon, Franciaország (Európa)
  A Neonatológiai Nyári Konferencia az az egyedülálló hely, ahol a nyári szezon elején kétéves frissítést élvezhet az újszülött gondozás fő területeiről, amelyeket a világ vezetőik mutatnak be a dél-franciaországi Provence pihentető régiójában. Az újításokat és javaslatokat a szülők szobájának kezelésében, az újszülött kori légzésvédelemben, a neurológiában és a fejlődési eredményekben, a hemodinamikában, a táplálkozásban és a fertőzésekben a legmagasabb szinten egy kivételes kar ismerteti és vitatja meg, amelynek tagjai leggyakrabban maguk a terület fő kutatói és szerzői.
 • Demenciáról és az Alzheimerről - Fórum
  03.2020. August
  Demenciáról és az Alzheimerről - Fórum2020. August 03. 08:002020. August 05. 20:00
  Párizs, Franciaország (Európa)
  A konferencia fő témája: „A demenciát és az Alzheimer-kórt kutatók támogatása”, amely arra irányul, hogy a nemzetközi platformok feltárják az új fejlett funkciókat az alzheimer- és demencia-kutatásban. A konferencia platformot teremt a kutatók, a tudósok, az alzheimer-kóros és a demenciát befolyásoló emberek számára, ahol a magas színvonalú kutatásokat mutatják be.
 • Nemzetközi Gondozó és Ápoló Fórum
  03.2020. August
  Nemzetközi Gondozó és Ápoló Fórum2020. August 03. 10:002020. August 05. 21:00
  Párizs, Franciaország (Európa)
  A fórumon különböző előadások, prezentációk várják a látogatókat. Több neves szakértő és vezető tudós is felszólal. Főbb témák: a legújabb innovációk feltárása az ápolás és az egészségügy területén, innovációk a beteggondozásban, ápolási gyakorlat modell reformja, krónikus betegségben szenvedő betegek gondozása, ápolóképzés.
 • Légi Bemutató Párizs
  21.2021. June
  Légi Bemutató Párizs2021. June 21. 08:302021. June 27. 18:30
  Párizs, Franciaország (Európa)
  Egy kis történelem: Az első alkalomtól, vagyis 1909-től, a show már nemzetközi jelentőséggel bírt. A párizsi légi show számos technológiai újítás bemutatásához járult hozzá. A légi show a nemzetközi repülőgépipar és repülőgépipar kulcsfontosságú eseménye a világpiacon. Csak néhány napig lesz elérhető a hétköznapi emberek számára, az esemény többi napja pedig a szakembereké.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.