info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Franciaország

Franciaország a bortermelés és a különleges konyhák hazája

Franciaország last minute utazás olcsó, akciós városlátogatások

A kincseket rejtő Franciaország

Elegáns üdülővárosok

A kincseket rejtő Franciaország
République Française
"Párizs maga a romantika! Többször is jártunk már a francia fővárosban és a francia tengerparton is, de nem tudjuk megunni. Kifinomult elegancia, könnyedség és rengeteg történelmi látnivaló nyűgöz le minket minden egyes alkalommal. Üljünk ki piknikezni egy parkba egy pléden egy üveg francia borral, járjuk be a múzeumokat, élvezzük az életet. Párizs mindig jó ötlet!" 
Hendrik Nikoletta, kolléganőnk
A világban Párizs a legnépszerűbb úticél a turisták körében több mint 30 millió látogatóval évente.
A világ egyik legismertebb szerkezete az ikonikussá vált Eiffel torony. Az Eiffel-torony, franciául La Tour Eiffel. Párizs egyik jelképe, amely tervezőjéről, Gustave Eiffel mérnökről kapta a nevét. Az 1889. évi Világkiállításra készült, az eredeti tervek szerint a kiállítás után lebontották volna. A Világkiállítás hat hónapja alatt a torony 2 millió látogatót fogadott.
 • Demenciáról és az Alzheimerről - Fórum
  03.2020. August
  Demenciáról és az Alzheimerről - Fórum2020. August 03. 08:002020. August 05. 20:00
  Párizs, Franciaország (Európa)
  A konferencia fő témája: „A demenciát és az Alzheimer-kórt kutatók támogatása”, amely arra irányul, hogy a nemzetközi platformok feltárják az új fejlett funkciókat az alzheimer- és demencia-kutatásban. A konferencia platformot teremt a kutatók, a tudósok, az alzheimer-kóros és a demenciát befolyásoló emberek számára, ahol a magas színvonalú kutatásokat mutatják be.
 • Nemzetközi Gondozó és Ápoló Fórum
  03.2020. August
  Nemzetközi Gondozó és Ápoló Fórum2020. August 03. 10:002020. August 05. 21:00
  Párizs, Franciaország (Európa)
  A fórumon különböző előadások, prezentációk várják a látogatókat. Több neves szakértő és vezető tudós is felszólal. Főbb témák: a legújabb innovációk feltárása az ápolás és az egészségügy területén, innovációk a beteggondozásban, ápolási gyakorlat modell reformja, krónikus betegségben szenvedő betegek gondozása, ápolóképzés.
 • Légi Bemutató Párizs
  21.2021. June
  Légi Bemutató Párizs2021. June 21. 08:302021. June 27. 18:30
  Párizs, Franciaország (Európa)
  Egy kis történelem: Az első alkalomtól, vagyis 1909-től, a show már nemzetközi jelentőséggel bírt. A párizsi légi show számos technológiai újítás bemutatásához járult hozzá. A légi show a nemzetközi repülőgépipar és repülőgépipar kulcsfontosságú eseménye a világpiacon. Csak néhány napig lesz elérhető a hétköznapi emberek számára, az esemény többi napja pedig a szakembereké.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.