info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Franciaország

Franciaország a bortermelés és a különleges konyhák hazája

Franciaország last minute utazás olcsó, akciós városlátogatások

A kincseket rejtő Franciaország

Elegáns üdülővárosok

A kincseket rejtő Franciaország
République Française
"Párizs maga a romantika! Többször is jártunk már a francia fővárosban és a francia tengerparton is, de nem tudjuk megunni. Kifinomult elegancia, könnyedség és rengeteg történelmi látnivaló nyűgöz le minket minden egyes alkalommal. Üljünk ki piknikezni egy parkba egy pléden egy üveg francia borral, járjuk be a múzeumokat, élvezzük az életet. Párizs mindig jó ötlet!" 
Hendrik Nikoletta, kolléganőnk
A világban Párizs a legnépszerűbb úticél a turisták körében több mint 30 millió látogatóval évente.
A világ egyik legismertebb szerkezete az ikonikussá vált Eiffel torony. Az Eiffel-torony, franciául La Tour Eiffel. Párizs egyik jelképe, amely tervezőjéről, Gustave Eiffel mérnökről kapta a nevét. Az 1889. évi Világkiállításra készült, az eredeti tervek szerint a kiállítás után lebontották volna. A Világkiállítás hat hónapja alatt a torony 2 millió látogatót fogadott.
  • Légi Bemutató Párizs
    21.2021. June
    Légi Bemutató Párizs2021. June 21. 08:302021. June 27. 18:30
    Párizs, Franciaország (Európa)
    Egy kis történelem: Az első alkalomtól, vagyis 1909-től, a show már nemzetközi jelentőséggel bírt. A párizsi légi show számos technológiai újítás bemutatásához járult hozzá. A légi show a nemzetközi repülőgépipar és repülőgépipar kulcsfontosságú eseménye a világpiacon. Csak néhány napig lesz elérhető a hétköznapi emberek számára, az esemény többi napja pedig a szakembereké.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.