info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Sri Lanka utazás

A Kelet Kapuja

Sri Lanka Hikkaduwa Bentota utazás, üdülés, last minute olcsó akciós

Ezen az oldalon 6 szálloda közül választhat.

Van olyan indulási időpont, kiindulás reptér vagy időtartam, amit nem talál az oldalunkon? Kérjen EGYEDI ajánlatot! »

Sri Lanka Hikkaduwa Bentota utazás nyaralás, üdülés, last minute olcsó akciós áron.

A Kelet Kapujának is tartott sziget varázsát a buddhista hagyományok adják, melyek több, mint 2500 éves múltra tekintenek vissza, az utókorra hagyva ősi romvárosokat, templomokat, botanikus kerteket és vadrezervátumokat, melyek nemcsak a turistákat, hanem régészeket és természetkutatókat is maradandó emlékekkel ajándékoznak meg. Könnycsepp alakú sziget, mely trópusi klímájának köszönhetően paradicsomi tengerparttal, és növényzettel büszkélkedik, tea- és fűszertermesztése pedig világhírnévre tett szert.

Az éghajlat számtalan variációjával találkozhatunk Sri Lankán. Nagyon könnyű, nyári öltözet ajánlott. A buddhista templomok megtekintéséhez férfiak számára szükséges hosszú nadrág, nőknek hosszú szoknya és vállat fedő felsőruha. A körutazás alkalmával ajánlott magunkkal vinni melegebb öltözéket, mert a hegyvidékes részen akár 20fok körüli hőmérséklet is várható. Az égető napsugarak ellen feltétlen vigyünk magunkkal magas faktorszámú napozókrémet, baseball sapkát vagy kalapot.
 • Ruházati Ipari Kiállítás
  12.2020. November
  Ruházati Ipari Kiállítás2020. November 12. 08:002020. November 14. 19:00
  Colombo, Sri Lanka (Ázsia)
  A Ruházati Ipari Kiállítás egy háromnapos rendezvény, amely során az iparban dolgozók bemutathatják innovációkat, termékeiket. Az esemény során a ruházati iparban előforduló lépésekhez kapcsolódó felszerelésekkel is találkozhatunk, mint az IT-rendszerek, varrási kellékek, préselés és befejezés, továbbá a logisztikai kérdésekkel is foglalkoznak.
 • Santastic Fair Kiállítás és Vásár
  14.2020. December
  Santastic Fair Kiállítás és Vásár2020. December 14. 09:002020. December 23. 20:00
  Colombo, Sri Lanka (Ázsia)
  A Kiállításon különböző termékeket tekinthetünk meg és vásárolhatunk több kategóriában. A szezonális vásár remek ajánlatokkal várja az érdeklődőket. Főbb területek: ruházat, háztartási gépek, lakberendezés, ajándékok, írószerek, játékok, elektronikai termékek, mobiltelefonok és kiegészítői, bútorok, ékszerek.
 • Hulladékgazdálkodási Világkonferencia Sri Lanka
  04.2021. March
  Hulladékgazdálkodási Világkonferencia Sri Lanka2021. March 04. 09:002021. March 05. 20:00
  Colombo, Sri Lanka (Ázsia)
  Nagyszerű platformot fog létrehozni a kutatók, tudósok, akadémikusok, iparági szakértők és politikai döntéshozók számára a tudományos információk, a jelenlegi munkák és a hulladékgazdálkodás problémájának megvitatására. A Hulladékgazdálkodási Világkonferencia rengeteg kritikusan fontos területtel és új kutatással foglalkozik a hulladékgazdálkodással és újrahasznosítással kapcsolatban.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.