Egyiptomi utazás gyerekekkel | Egyiptomi családi nyaralás

Egy egyiptomi nyaralás igazi kaland a gyerekeknek! Egész nap pancsolhatnak a vízben, élvezhetik a Vörös-tenger színes élővilágát, a város nyüzsgése leköti őket és a fakultatív programok keretében megismerkedhetnek az ókori Egyiptom nevezetességeivel. Az euróban fizetendő egyiptomi utazások kapcsán érdemes elolvasnia a családi nyaralás tudnivalókat.

Egyiptom gyerekekkel | Családi egyiptomi utazás
Miért érdemes az euróban fizetendő egyiptomi útjainkat választania, ha családdal utazik?
 
  • Családi szoba A Red Sea Hotels szállodalánc bizonyos tagjainál 2 különálló hálószobából álló családi szobák találhatók. Ezek a hotelek a The Grand Hotel, a The Grand Resort, a Grand Makadi vagy a Sunwing Family Star és a Sharm Plaza. Ezek a speciális szobák olyan nagycsaládosok számára állnak rendelkezésre, akik 2, 3 vagy akár 4 gyerekkel utaznak, vagy 3 felnőtt és 2 gyerek foglalhatja le őket. Kisbabával utazik? A Happy Baby Suite szoba a Sunwing Waterworld Makadiban a legkisebb babákat várja szeretettel pelenkázó asztallal, mikrohullámú sütővel és gyermeküléssel. Ezekhez a szobákhoz egy terasz, valamint egy elkerített kert is tartozik a legnagyobb kényelem érdekében.
  • Izgalmas gyermekmedencék Minden Red Sea Hotels szállodában különálló gyerekmedence-birodalom található, némelyikben óriás vízicsúszdák is. A Sunwing Waterworld Makadiban pedig felépült egy hatalmas, külön gyerekek számára készült vízipark is.
  • Gyermekmozi és gyermekdiszkó Vacsora után a Red Sea Hotelsek gyermekeknek kialakított sarkában rajzfilmeket nézhetnek a kicsik. Ez a gyereksarok a következő szállodákban található: Siva Grand Beach, The Grand Resort, Makadi Palace, Sunwing Waterworld Makadi, The Grand Hotel Sharm El-Sheikh és Sharm Plaza. Egy gyermekdiszkó animátorokkal tökéletes megkoronázása a napnak. Ez a program minden Red Sea Hotelsben megtalálható szombat kivételével minden nap. Az esetleges programváltozás jogát a szálloda fenntartja.
  • Gyermek all inclusive A The Grand Hotel, The Grand Resort, Ghazala Beach szállodákban 12 éven aluli gyermeknek ingyenes all inclusive ellátás jár. A félpanziós ellátást kínáló Red Sea Hotels hotelekben 10:00-17:00 óra között ingyenes üdítők, fagylalt és egy ebéd is jár a gyermekeknek az őket kísérő felnőttek ­jelenlétében.
  • Szuper ár gyermekeknek Minden Red Sea Hotels szállodában 1 vagy 2 gyermek fix áron, 399 €/fő költségen pihenhet, minden illetékkel együtt! A félpanziós ellátást biztosító Red Sea Hotels szállodákban ez a kedvezmény 16 éves kor alatt, a Red Sea Hotels all inclusive ellátást nyújtó szállodáiban pedig 14 éves kor alatt vehető igénybe. Ez az ajánlat minden időpontra és időtartamra vonatkozik, ahol legalább 2 felnőtt tartózkodik a szobában. A gyermek életkorát a kedvezmények igénybevételére az utazás megkezdésekor kell figyelembe venni. * Fontos: A 14 és 16 éves kor alatt azt jelenti, hogy a gyermek a hazaérkezés napjáig nem töltheti be a 14., illetve a 15. életévét.
  • Késői kijelentkezés a Red Sea Hotels szállodákban A legtöbb szállodában 10:00 vagy 12:00 óráig el kell hagynia az utazóknak a szobát. Ez azért lehet probléma, mert van, hogy a repülő csak este vagy éjjel indul, és addig már nem lehetünk a szobánkban az utolsó nap. Éppen ezért találtuk ki a késői kijelentkezés szolgáltatást a családok részére! Az elutazás napján minden utasunk megtarthatja a szobáját a transzfer érkezéséig, sőt a lefoglalt ellátás, mint például az all inclusive szolgáltatás is igénybe vehető addig. Ez érvényes az összes, euróban fizetendő Red Sea Hotelsre Hurghadán, Makadi Bayen, valamint Sharm El Sheikhen.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.