info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Anglia

Fedezze fel Angliát magyar idegenvezetéssel!

Anglia utazás last minute olcsó akciós áron

Anglia a különleges szigetország

Kihagyhatatlan látnivalók

Anglia a különleges szigetország
United Kingdom
"Anglia számomra a régi elegancia és a modern trendek keveredésének országa. Első alkalommal érdemes a londoni nagy látványosságokat idegenvezetővel végigjárni, hogy a leggazdagabban teljes az utazás. Kötelező a Big Ben, a Trafalgar Square, a Buckingham Palota, a Tower, a Temze partja, és persze este a SOHO." 
Hendrik Péter, munkatársunk
Angliai utazások, városlátogatások.

Magyar állampolgárok vízummentesen, a hazautazás napjáig érvényes magyar útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal utazhatnak az Egyesült Királyságba. Az Egyesült Királyságba történő beutazáshoz bármilyen típusú, és ideiglenes személyi igazolvánnyal is be lehet utazni, nem javasoljuk azonban a régi típusú (könyv formátumú) személyi igazolvány használatát. Tapasztalataink szerint egyes légitársaságok nem veszik fel a fedélzetre a személyi igazolvánnyal rendelkező utasokat, ezért a zökkenőmentes határátkelés érdekében a Külgazdasági és Külügyminisztérium továbbra is javasolja az útlevél használatát. A brit hatóságok külön is felhívták a figyelmet arra, hogy a régi fajtájú, azaz csak magyar nyelven kiállított személyi igazolvány használatát nem ajánlják. Ennek kapcsán arra is felhívjuk a figyelmet, hogy a légitársaságokkal kétség esetén az utazás megkezdése előtt mindig célszerű egyeztetni a légitársaság által elfogadott úti okmányokról!
  • Notting Hill Karnivál London
    30.2020. August
    Notting Hill Karnivál London2020. August 30. 08:002020. August 31. 21:00
    London, Anglia (Európa)
    Csatlakozzon London legnagyobb utcai partijához a Notting Hill Karneválon! Az esemény során Nyugat-London utcái megtelnek karib színekkel, zenével. A karnevál minden évben augusztus utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre, és még a hétfői napon is ünnepelnek, ugyanis az a nap munkaszüneti nap. A fő parádé alatt számos zenekarral, táncossal, zenésszel találkozhatunk.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.