info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Maldív-szigetek utazás

Maldív-szigetek nyaralás utazás last minute és akciós árakon

Ezen az oldalon 41 szálloda közül választhat.

Szűrők
Amennyiben nem talál itt Önnek megfelelő utazást, akkor kérjen EGYEDI ajánlatot! »

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Látnivalók
Maldív-szigetek olcsó akciós last minute utazás.
Maldív Köztársaság egy szigetország az Indiai-óceánon, India délnyugati csücskénél található. Maldív-szigetek ritkán emelkednek 2,5 méternél magasabbra a Indiai-óceánból és egyikük területe sem nagyobb 13 km2-nél. Maldív-szigetek olcsó akciós last minute utazás oldalunkon gyűjtöttük összes Maldív utat. Maldív-szigeteki utak felérnek egy paradicsomi utazás minden élményével. Olcsónak nem igazán mondható az akciós utazások, last minute utak egyike sem, de amit az ember a pénzéért kap az arányban van a szolgáltatással.Maldív-szigetek a világ talán egyik legkülönlegesebb országa az Indiai-óceán legszebb gyöngyszeme a Sri Lankától délnyugatra, az Egyenlítő magasságában fekvő, 26 korallzátonyból álló szigetlánc. Ennek a halászatból és kereskedelemből élő aprócska iszlám országnak megvan a saját történelme, kultúrája és nyelve. A Maldív-szigetek közel 1200 atollból, gyűrű alkotta korallzátonyból áll, amelynek mindössze 4 százaléka szárazföld.Maldív-szigetek a Bounty reklámok színhelyét úgy jellemzik, mint "az utolsó Paradicsom a Földön", ezzel is csalogatva a turistákat. Márpedig ha a Paradicsom egy trópusi szigetet jelent az óceánba nyúló pálmafákkal, fehér homokos parttal, gyönyörű, türkizszínű lagúnákkal, pompázatos vízi világgal, trópusi, buja növényzettel, akkor az idelátogatók nem fognak csalódni! Aki a paradicsomot érintetlen trópusi szigetként képzeli el hajladozó pálmafákkal, fehér homokkal borított strandokkal és türkizkék lagúnákkal, azt a Maldív-szigeteken nem éri csalódás. Ismerje meg e valóban természeti csodákkal bíró ország fő vonzerejét, a gazdag tengeri élővilágot, élvezze a gondtalan kikapcsolódást és pihenést.
Ez az északi Male atollnál elhelyezkedő üdülőközpont ideális gyermekes családok számára. Összeségében mondható, hogy ez az a hely, ahol minden álom elérhető. Meeru elég nagy ahhoz, hogy megfeleljen a vendégek különböző kérelmeinek. Nyaralását izgalmas és aktív programmokkal, vagy pedig visszavonulva, idejét pihenésnek szentelve is eltöltheti.

Nemrégiben a Meeru üdülőközpontban új szálloda épült. A Meeru Village a már létező Water Villas és Jacuzzi Villas hotelekból áll, melyek a szárazföldön helyezkednek el, és egy új Spa elnevezésű résszel rendelkeznek, amelynek saját  mólója van és a lagúna fölé emelkedik. Ez az új rész egy saját központtal rendelkezik,ahol  recepció, étterem és bár található, valamint lélegzetelállító fehér homokos strand veszi körül.  A legjobb szobák (30 úgynevezett Jacuzzi Water Villa) 5 csillagos színvonallal  rendelkeznek. Keleti vagy nyugati fekvésűek, tágasak és luxus berendezéssel vannak ellátva. A Water Villas-ban lévő 27 szoba valójában csak részben fekszik a lagúna fölött, és mivel fekvése keleti, a délutáni órákban a nap nem süt ide. A belterük viszont nagyon jó felszereltséggel rendelkezik.
Ez a luxus üdülőközpont 2009 július elsejétől  a Hilton hotellánc tagjává vált, ami a szálloda által kínált szolgaltátások minőségéről, valamint a Maldív-szigeti kirándulás kényelméről tanúskodik.  A szálloda az érintetlen Noonu atollra épült, és több mint 20 hektár hófehér stranddal és buja trópusi növényzettel van körülvéve. A transzfer Male-ról hidroplánnal körülbelül 45 percet vesz igénybe és csodálatos látványt nyújt a lélegzetelállító tájra.
A frissen fogott helyi halak és a tenger gyümölcsei  az elegáns, ugyanakkor laza étteremben kaphatóak, ahol a szakácsok készen állnak Ön elé varázsolni különböző zamatos és csábító specialitásokat a világ minden tájáról, legyen az egy romantikus 6 fogásos vacsora a csillagos ég alatt, vagy egy kényelmes, szabadban  elköltött ebéd a tengerparton.

A trópusi növényekkel körbevett, 21 pavilonnal rendelkező gyógyfürdő békés menedéket nyújt a pihenni vágyó vendégek számára. Az Iru Fushi gyógyfürdő az ayurvedikus hagyományokat őrzi. A Hilton szálloda komplexumban élvezheti az Indiai-óceánra nyíló kilátást,fejlesztheti tenisztudását a kivilágított teniszpályán , vagy számos vízi sport közül választhat.
A Raa atollon fekvő üdülőközpontra jellemző a jó ár/érték arány, jó minőségű szálláslehetőségek és szolgáltatások. Ideális hely egy nyugodt, pihentető nyaralásra a tengerparton, este pedig a szórakozás központja a szállodai bár. A homokos strand a korallzátony körül gyönyörű, az egyetlen kivétel a sziget délnyugati része, ahol a talajerózió okoz kisebb problémát. A könnyűbúvárkodás kedvelői bizonyára értékelik a korallzátonyok közelségét, amelyek kényelmes távolságra vannak a sekély lagúnától.
A Rasdhoo atollon fekvő Kuramathi az egyetlen olyan sziget a Maldív-szigeteken, amelyen több mint egy üdülőközpont található- ezen a szigeten rögtön 3 is van, amelyeket az ár, illetve a kínált szolgáltatások széleskörűsége alapján lehet megkülönböztetni. A  Village szálloda képviseli az „economy class“, a Cottage Club a „business class“ és a Blue Lagoon a „first class“ színvonalat. A Kuramathi sziget meglehetősen hosszú és áttekinthetően tagolt, amely különböző lehetőségeket  biztosít a nyaralás eltöltésére. A mozgás a szigeten nem korlátozott, mindhárom szállodában a vendégek rendelkezésére áll több bár, éttermek, közös sportlétesítmények, úszómedencék és gyógyfürdő. Az egész szigeten kényelmes ösvények húzódnak, illetve térítés mentesen kisbusz is igénybe vehető.
A Dél-Ari atollon fekvő Sun Island hotel kínálja a legideálisabb ár/minőség arányt. Viszont jó ha tudja, hogy mik az elvárásai a Maldív-szigeteki nyaralásától. A Sun Island sziget egy mozgalmas és nyüzsgő hely, szöges ellentéte a nyugodt pihentető nyaralást kínáló szállodáknak. A szálloda 354 szobával rendelkezik és a legnagyobb komplexumok közé tartozik a Maldív-szigeteken. Viszont nem hiányzik a szép strand, rengeteg eredeti növényzet, valamint aktivitások sokasága az Ön nyaralásának élvezetes eltöltésére- vízi sportok, fitness központ, kivilágított teniszpálya, fedett squash és tollaslabda pálya, biliárd stb. A horgászat szerelmesei több különleges kirándulás közül választhatnak, főként az esti  kirándulás során begyűjtött fogás feldolgozásra kerül és a szálloda kellemes esti grill partit rendez.
 • Maldív-szigetek utazás Próféta születésnapja
  29.2021. October
  Maldív-szigetek utazás Próféta születésnapja2021. October 29. 01:002021. October 29. 23:59
  Maldives, Maldív-szigetek (Ázsia)
  A próféta születésnapja, a Maldív egy másik kritikus vallási ünnepe (egy másik félelmetes jelentőségű vallási ünnepség) az iszlám menetrend Rabee-ul-Awwal hónapjának tizenkettedik napján. Mindenki ünnepli a Maldív-szigeteken, ez egy rendkívüli párt napja az egyének által megy keresztül egymásnak, és élvezze a különböző ételeket rendezett minden házban.
 • Maldív-szigetek utazás Köztársaság Napja
  11.2021. November
  Maldív-szigetek utazás Köztársaság Napja2021. November 11. 06:002021. November 12. 23:00
  Maldív-szigetek utazás, Maldív-szigetek (Ázsia)
  A Maldív Köztársaság 1953 január 1-jén köztársaságként költözött 100 év kormányzás után. Mindenesetre ez a köztársaság rövid volt, ugyanis a kormány újraegyesedett. Mindazonáltal 1968. november 11-én ismét egy köztársaságot kerestek. Ettől kezdve a köztársasági napot sok évvel később november 11-én dicsérik. A Maldív Köztársaság Köztársaság Napja dicséretes kétféle felvonulásra és kétféle sétahajózásra - az egyik gyalogos csoport és az egyik lelkesen öltözött gyerekekkel, akik az utat a szomszédok és a többiek megfigyelőként kezelik. Rendkívüli alkalmakat is tartanak ezen a napon
 • 661 ICASMS Maldív-szigetek utazás
  02.2022. April
  661 ICASMS Maldív-szigetek utazás2022. April 02. 08:002022. April 03. 23:00
  Male, Maldív szigetek utazás, Maldív-szigetek (Ázsia)
  A 61. Nemzetközi Alkalmazott Tudományos Matematika és Statisztika (ICASMS) nemzetközi konferencia hivatalos honlapján tájékozódhat. A konferencia 2022. április 2–3 -án lesz Maléban, Maléban. Az ICASMS -t a Global Society for Research and Development (GSRD) szervezi. A konferencia célja, hogy platformot biztosítson a diákok, mérnökök, kutatók és tudósok számára, hogy megosszák egymással az alkalmazott tudomány matematika és statisztika területén tapasztalt legújabb trendek ismereteit és ötleteit.
 • Maldív-szigetek utazás Ramadan
  03.2022. April
  Maldív-szigetek utazás Ramadan2022. April 03. 00:002022. May 01. 00:00
  Maldives, Maldív-szigetek (Ázsia)
  A muzulmán dátumkönyve kilencedik hónapja a Ramadán ideje - egy olyan ünneplés, amelyben 30 nap böjtölést követnek. Mivel túlnyomórészt muszlim ország, a kormányzati munkahelyek a Maldív-szigeteken nyílik csak 9.00 és 13.30 között ebben a hónapban. Valójában még a magán munkahelyek is zárva tartanak 15.00-kor.
 • Maldív-szigetek utazás Kuda Eid
  22.2023. April
  Maldív-szigetek utazás Kuda Eid2023. April 22. 00:002023. April 23. 00:00
  Maldives, Maldív-szigetek (Ázsia)
  A Ramadan befejezése különválasztja a Kuda Eid ünneplését, amelyet nagy dicsérettel dicsérnek. Kuda Eid ugyanígy felismeri a Shawaal idejének kezdetét az iszlám naptárban. Kuda Eid-t dicsérte az újhold helyének feltárásával és fegyverrel jelentette be a Férfiban és TV-ben. A reggel egy fiatal óráján mindenki felhalmozódik a mecsetben, hogy könyörgéseket ajánl a Mindenhatónak, és egy nagy örömöt, hogy vegye utána. Ez ugyanúgy a jótékonysági időszak azoknak a családjainak, akik Zakathot ajánlanak a kevésbé áldottaknak. A Kuda Eid-t három vissza-hátul napra ajánlják, amelyek nyitott alkalmak.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.