info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Előfoglalás akció 2022

2022 nyarán utazna külföldre? Foglaljon most előleggel és előfoglalási kedvezménnyel! Aggódik egy sokadik hullám miatt? Ha törölnék az Ön járatát, akkor Önnek a teljes befizetett összeg és a biztosítás díja is visszajár. Reméljük azonban, hogy 2022 nyarán már erről szó sem lesz, és végre önfeledten fedezhetjük fel újra a világot. Olvassa el a lap alján a leggyakoribb kérdéseket, hogy felkészülten foglaljon!

//ide kerülnek a kis körök, amiben be van írva, hogy mennyi előleggel lehet foglalni

Ütős előleg 2022 - Foglaljon most előleggel!

Legnépszerűbb repülős utak 2022

Miért válasszon bennünket?

2022 utazások ajándék 20% önrészes sztornóbiztosítással.

2022 előfoglalási akció előnyei

Összegyűjtöttük a legfontosabb pontokat a 2022 előfoglalási akció előnyeivel kapcsolatban, és arról is ejtünk néhány szót, hogy miért éppen nálunk érdemes előfoglalási kedvezménnyel foglalnia.
  • Akár már kevés előleg elegendő a foglaláshoz 
  • Előfoglalási akciós árak vannak érvényben 2022. nyárra. Ön már eleve a kedvezményes árat látja Ön a honlapunkon - rejtett költségek nélkül!
  • A legjobb helyek még foglalhatók, így Ön a legszélesebb kínálatból válogathat 
  • 17 éves személyes tapasztalat, stabil pénzügyi helyzet és tőkeerős partnerek
  • Törzsutas programunk számos előnyét élvezheti már az első foglalástól kezdve

Fizessen most csak előleget! Ütős előleg - mit jelent nálunk?

Az összes 2022 utazási ajánlatunk 20-40 százalék előleggel foglalható. A második előleg és/vagy a hátralék csak később esedékes, ezt minden esetben a kalkulációnál látja. Ezt nevezzük mi ütős előlegnek!

Legnagyobb utazási kedvezmények az előfoglalás időszakában

Évek óta az a tapasztalatunk, hogy a last minute akciókból egyre kevesebb van. Ehelyett előfoglalásban éri meg leginkább foglalni az utazásra, mert általában ekkor a legnagyobbak a kedvezmények. Különösen igaz ez olyan úticélokra és szállodákra, amelyek igazán minőségiek és népszerűek. Idén pedig az elmúlt hónapokban rengeteg az érdeklődés, - de már a foglalás is. Akik még nem foglaltak, azok pedig csak arra várnak, hogy végre zöld utat kapjanak a hírekből. Ekkor szerintünk be fog robbanni a foglalások száma, így pillanatok alatt el fognak fogyni azok az utak, amelyekre eddig még nem csaptak le. 

Kedvezményes árak 2022 rejtett költségek nélkül

Hogy megkönnyítsük az Ön dolgát, a honlapunkon már eleve a kedvezményes árat jelenítjük meg, tehát Önnek nem kell kivonnia semmit az árakból. A honlapunkon lévő árak általában már minden költséget tartalmaznak: repjegy, illetékek, minimum kézipoggyász, megadott szállás, szinte minden útnál a transzfer és a feladható poggyász, megadott ellátás és általában a magyar nyelvű asszisztencia. A legtöbb utunk esetében csak a biztosítást és az esetleges vízumot vagy helyi idegenforgalmi adót kell csak külön fizetni. Egyiptom, Törökország és Tunézia esetében biztosan így van, és a görög útjaink 99 százalékánál is! 

Válogasson szabadon a legjobb utazási ajánlatok közül! 

A legjobb helyek fogynak el a leggyorsabban, így érdemes időben lecsapni a legjobb utazási ajánlatokra. Egy igazán nívós szálloda a nyári szezonra általában már hónapokkal előbb megtelik, így érdemes Önnek is időben gondolkodnia és cselekednie. 

17 éves személyes tapasztalat és stabil pénzügyi háttér

Családi vállalkozásként működő utazási irodánkat 2005-ben alapítottunk azzal a céllal, hogy olyan utakat kínáljunk utasainknak, amelyen mi magunk is szívesen részt vennénk. Büszkék vagyunk rá, hogy ez a legtöbb esetben meg is valósult. Garancia erre a személyes tapasztalatunk, ugyanis a legtöbb, kínálatunkban szereplő úticélon és szállodában jártunk is már. Ha Ön most fontolgatja a 2022-es nyaralását, nézzen ki néhány utat, ami szimpatikus Önnek, keressen meg minket, hogy a legjobb tanácsot tudjuk nyújtani! Fontosnak tartjuk elmondani, hogy mivel családi vállalkozás vagyunk, ezért felelős és tudatos gazdálkodást folytatunk. Pénzügyi hátterünk stabil, és kizárólag tőkeerős partnerekkel dolgozunk. Ismerjen meg minket!

Előfoglalási akció 2022 gyakori kérdések

Számos kérdés felmerül az előfoglalási akció kapcsán. Nézzük a leggyakoribbakat! 

Mit jelent az előfoglalási akció vagy first minute kifejezés?

Jelentős kedvezményekkel foglalhatók nyaralások, körutazások, városlátogatások, kirándulások akár több hónappal az indulás előtt. Azt gondoljuk, hogy aki az utolsó pillanatra halasztja foglalását, az könnyen hoppon maradhat. Aki hamar választ, jóval nagyobb kínálatból válogathat. 

Érdemes ennyivel előre lefoglalni az utazást?

Néhány éve már az a tendencia, hogy ilyenkor, az előfoglalási időszakban lehet a legkedvezőbb árakon lefoglalni az utazásokat. Akadnak még ugyan last minute kedvezmények is, de általában azok sem annyira jó árak, mint amilyeneket ilyenkor, hónapokkal az indulás előtt hirdetnek az utazási irodák.

Tudják garantálni, hogy az előfoglalási ár lesz a legalacsonyabb?

Nem, erre senki nem tud garanciát adni Önnek. Előfordulhat, hogy bármikor kedvezőbb lesz az ár, de a mi 100 százalékig őszinte tapasztalatunk az az elmúlt évek során, hogy a legjobb árak tényleg előfoglalásban érhetők el, valamint a helyek annyira gyorsan fogynak, hogy nincs is nagyon mit akciózni az indulás előtti időszakban.

A koronavírus miatt fillérekért kellene adni az idei utakat, így mi kivárunk. Ugye igazam van? 

Nincs. Utazást nem kötelező szervezni, ahogy utazni sem. Van egy bizonyos ár, ami alatt nem inkább nem éri meg egy charterjáratot elindítani és egy hotelszobát kiadni. Ha minket kérdez, akkor mi egy normál árfekvésre tippelünk 2022-re. Egyrészt szinte biztosra vesszük, hogy nem lesznek extrém akciós árak, hiszen a kiesett 2020-2022-es bevételeket valamivel pótolni kell. De extrém magas árakra sem számítunk, hiszen akkor meg nem utaznának elegen. Amit mi magunk tennénk tehát most: ha jó árat látunk egy adott utazásra 2022-re, akkor foglalnánk.

Tudok extra kedvezményt kérni Önöktől 2022 repülős utak valamelyikére? 

Amennyiben Ön törzsutasunk, akkor Önt megilletik a vonatkozó kedvezmények. Aktuális hűségpontjairól a VIP Fiókjában tájékozódhat, a rendszer ezt levonja automatikusan a kalkulációnál, ha Ön belépve böngészi az oldalunkat. Nem törzsutasok számára nem tudunk kedvezményt biztosítani. Legyen Ön is a törzsutasunk!

Van lehetőség kisebb előleget fizetni vagy részletfizetésre? 

A honlapunkon látható a fizetési ütemezés a megadott összeggel és a megadott határidővel. Ettől nem tudunk eltérni.

Kinek érdemes igazán előfoglalásban utazást foglalnia?

Azoknak, akiknek nem mindegy, hogy melyik úticélra, melyik szállodába és milyen szobába mennek nyaralni. Nagyobb társaságoknak szinte kötelező az előfoglalás, és azoknak is, akik például családi vagy medencekapcsolatos szobára vágynak. A legkülönlegesebb ajánlatok kelnek el a legelőbb.

Mi a helyzet a koronavírus kapcsán? Merjünk most foglalni? 

Mi nagyon bízunk benne, hogy 2022. nyárra ez az egész csak egy rossz emlék lesz. Egy biztos: ha charteres úticél kerülne utazásra nem javasolt ország kategóriába, akkor a teljes befizetett összeg - tehát az utazás és a biztosítás díja is, - egészében visszajár Önnek vagy utalvány, vagy készpénz formájában (ez utóbbi volt az elmúlt 2 évben az általános gyakorlat). Így ha Ön Egyiptomot, Tunéziát, Törökországot vagy a görög útjaink 95%-át foglalja, akkor nyugodt lehet. Ha bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy melyik útjaink charteresek, keressen minket és örömmel nyújtunk tájékoztatást!  Olvasson bővebben erről az alábbi oldalon: Utazási tanácsok.

Nem fognak Önök vagy a partnereik tönkremenni?

Egy 2022-es nyaralás esetében különösen fontos arra is kitérni, hogy irodánk stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik. Utazásközvetítőként nekünk nincsenek nagy kilévőségeink, és mi mindig is nagy pénzügyi fegyelemmel dolgoztunk. Emellett bizonyára Önnek is feltűnt az irodánk kínálatát böngészve, hogy nálunk nem minden ajánlat található meg, ami elérhető a magyar piacon. Ez azért van, mert mi nem azzal akarunk felvágni, hogy mi mindenkivel dolgozunk, aki csak elérhető. Nekünk ennél fontosabb szempontunk van. Mégpedig az, hogy akivel dolgozunk, az megbízható, stabil cég legyen, nagy vagyoni biztosítékkal. A teljesen egyenes beszédet szeretjük, így elmondjuk, hogy nincs 100 százalék garanciánk arra, hogy ne menne egyik partnerünk sem csődbe, de minden egyes parterünket úgy igyekszünk megválasztani, hogy megfelelő legyen a háttere. Ez a 2022. évben igazán fontos szempont, sokkal fontosabb, mint eddig valaha. Érdemes továbbá tudni, hogy utazási irodával azért biztonságosabb utazni, mint egyénileg repjegyet és szállást venni, mert minden utazásszervezőnek kötelező a vagyoni biztosíték, ami arra szolgál, hogy egy esetleges csőd esetén Önt kártalanítsák. Ha Ön egyénileg foglalna, és csődbe megy az adott légitársaság, szállás vagy transzferes cég, akkor sok helyen futhat a pénze után, de biztosíték nincs semmire. 

Hogyan tudom lefoglalni a 2022. nyári utazásomat?

Kényelmes, online a legegyszerűbb és a leggyorsabb az utazásra való jelentkezés, de irodánkban is szívesen látjuk Önt. Online foglalási útmutató

Foglalás után hogyan fizethetek és milyen ütemezésben? 

A fizetési ütemezést minden kalkulációnál a teljes összeg alatt találja. Fizetni tud utalással, bankkártyával vagy készpénzben irodánkban, illetve országosan bármely OTP, K&H és Takarékbank fiókban.

Hol találom a legjobb előfoglalási ajánlatokat? 

  • Használja Utazáskeresőnket, hogy egyből lássa a teljes előfoglalási kínálatot a keresési feltételek alapján!
  • Kérjen tőlünk ajánlatot az Ajánlatkérés formanyomtatványunkon keresztül!
  • Böngéssze át ezt az oldalt, amin éppen van, hiszen itt gyűjtöttünk össze minden tudnivalót és ajánlatot.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.