info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Peru

Élő történelemkönyv, fedezze fel Peru látnivalóit!

Peru utazás last minute utak olcsó akciós nyaralás

Titokzatos Peru

Gazdag programok, népszerű látványosságok

Titokzatos Peru
Piruw Republika
Peru tagadhatatlanul a világ egyik legtitokzatosabb és legizgalmasabb úti célja. Machu Picchu ősi romjai turisták ezreit csábítja Peruba, melynek valódi funkcióját a mai napig nem ismerjük. Ha Peruban járunk, kihagyhatatlan  látványosságok továbbá a Titicaca-tó, amely a világ legmagasabban fekvő hajózható tava, vagy Cuzco, amely Dél-Amerika régészeti központja, hangulatos utcái pedig garantáltan elvarázsolják!
Peru utazás last minute utak olcsó akciós nyaralás.
Peru a harmadik legnagyobb ország Dél-Amerikában, és az Andok legnagyobb területű (1 285 220 km²) országa. Északon Ecuador és Kolumbia, keleten Brazília és Bolívia, délen Chile és nyugaton mintegy 2000 km hosszan a Csendes-óceán határolja. Egykor az Inka Birodalom központja volt.
Peruban a turisztikai főszezon június és augusztus között van, ilyenkor a legkellemesebb az éghajlat. Sajnos a legtöbb nagy ünnepet az esős évszakban tartják, így ha ezekre vagyunk kíváncsiak, sajnos fel kell készülnünk az esőre. A tengerpartot december és március között érdemes felkeresni. Magában az országban a nagy távolságok miatt a legkényelmesebb a belföldi légi járatokat igénybe venni. Ha ennél olcsóbban szeretnénk közlekedni, válasszuk a távolsági buszokat, melyek olcsók, sűrűn járnak és viszonylag kényelmesek.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.