H-P 10:00-14:00 + 36 1 785 8492
info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 + 36 1 785 8492

Peru

Élő történelemkönyv, fedezze fel Peru látnivalóit!

Peru utazás last minute utak olcsó akciós nyaralás

Titokzatos Peru

Gazdag programok, népszerű látványosságok

Titokzatos Peru
Piruw Republika
Peru tagadhatatlanul a világ egyik legtitokzatosabb és legizgalmasabb úti célja. Machu Picchu ősi romjai turisták ezreit csábítja Peruba, melynek valódi funkcióját a mai napig nem ismerjük. Ha Peruban járunk, kihagyhatatlan  látványosságok továbbá a Titicaca-tó, amely a világ legmagasabban fekvő hajózható tava, vagy Cuzco, amely Dél-Amerika régészeti központja, hangulatos utcái pedig garantáltan elvarázsolják!
Peru utazás last minute utak olcsó akciós nyaralás.
Peru a harmadik legnagyobb ország Dél-Amerikában, és az Andok legnagyobb területű (1 285 220 km²) országa. Északon Ecuador és Kolumbia, keleten Brazília és Bolívia, délen Chile és nyugaton mintegy 2000 km hosszan a Csendes-óceán határolja. Egykor az Inka Birodalom központja volt.
Peruban a turisztikai főszezon június és augusztus között van, ilyenkor a legkellemesebb az éghajlat. Sajnos a legtöbb nagy ünnepet az esős évszakban tartják, így ha ezekre vagyunk kíváncsiak, sajnos fel kell készülnünk az esőre. A tengerpartot december és március között érdemes felkeresni. Magában az országban a nagy távolságok miatt a legkényelmesebb a belföldi légi járatokat igénybe venni. Ha ennél olcsóbban szeretnénk közlekedni, válasszuk a távolsági buszokat, melyek olcsók, sűrűn járnak és viszonylag kényelmesek.
  • FiGas Kiállítás
    26.2021. May
    FiGas Kiállítás2021. May 26. 08:002021. May 28. 20:00
    Peru, Peru (Amerika)
    A FIGAS Kiállítás a perui földgáz (NG) és folyékony kőolaj gáz (LPG) szakterületre szakosodott egyedülálló nemzetközi vásár, amelyet kétévente szerveznek meg. FIGAS-t a Külkereskedelmi és Idegenforgalmi Minisztérium (MINCETUR) nemzetközi vásárnak tanúsította, amely lehetővé teszi a berendezések kiállításra történő átmeneti behozatalát 180 nap alatt, behozatali vámok befizetése vagy banki garancia nélkül.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.