info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Kenya

Egzotikus szafarik és afrikai hangulat

Kenya utazás last minute olcsó akciós nyaralás üdülés.

Kenya, a szavannák országa

Kalandozzon velünk Afrikában!

Kenya, a szavannák országa
Jamhuri ya Kenya
Az Egyenlítő mentén fekvő afrikai ország a természet kedvelőinek bakancslistáján előkelő helyet foglal el. A végtelen szavannák és az Oroszlánkirályba illő élővilág sok kalandvágyó utazót csábít. Nálunk kenyai körutazások foglalhatók, amelynek keretében több nemzeti parkot és látnivalót is felfedezünk. Irány Nairobi metropolisza és a Kilimandzsáró hava, lássuk a Big 5-ot, kóstoljuk meg a legjobb kenyai fogásokat! 

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Egy kenyai utazás olcsón? Miért is ne? Kenya last minute áron is elérhető lesz ettől a szezontól. Utazzunk ezen a télen ebbe a kelet-afrikai országba! Hogy a saját szemünkkel lássuk a varázslatos napfelkeltét a szavannán. Hogy érezzük a napfényt a bőrünkön, miközben a képeslapokra illő kenyai tengerparton napozunk. Hogy érezzük az óceán sós illatát. Hogy megízleljük meg a kenyai ételspecialitásokat. Hogy hallhassuk a nagyvadak hangjait egy kalandos szafarin. Ismerje hát meg személyesen az Oroszlánkirály világát, érezze magát igazi felfedezőnek! Kenya csak Önre vár.
 • Kenya Nemzetközi Kereskedelmi Kiállítás - KITE
  18.2020. November
  Kenya Nemzetközi Kereskedelmi Kiállítás - KITE2020. November 18. 09:002020. November 20. 20:00
  Kenya, Kenya (Afrika)
  A kenyai Nemzetközi Kereskedelmi Kiállítás Afrikában a legnagyobb nemzetközi kiállítás több ágazatú termékek, berendezések és gépek számára. A világ minden tájáról származó lenyűgöző termék- és szolgáltatássorozattal a látogatók számára lehetőséget kínál a legmodernebb termékek és szolgáltatások beszerzésére, valamint a legújabb piaci trendek megismerésére és megbeszélésére. Kelet-Afrikában nincs más kapcsolódó kiállítás, amely ugyanazt a minőséget, mennyiséget és változatosságot biztosítja a vevők és a forgalmazók számára.
 • FoodAgro Kenya
  19.2020. November
  FoodAgro Kenya2020. November 19. 10:002020. November 21. 20:00
  Kenya, Kenya (Afrika)
  Ezen az eseményen többet megtudhat arról, hogy milyen újdonságok vannak az élelmiszer-, szálloda-, konyha- és mezőgazdasági területeken, és bemutathatja saját termékeit a fogyasztók és a potenciális ügyfelek számára. A kiállítók korábbi rendezvényeinél szerzett tapasztalatok és megjegyzések azt mutatják, hogy a külföldi látogatók képezik a kiállítás legnagyobb részét.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.