H-P 10:00-14:00 + 36 1 785 8492
info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 + 36 1 785 8492

Kenya

Egzotikus szafarik és afrikai hangulat

Kenya utazás last minute olcsó akciós nyaralás üdülés.

Kenya, a szavannák országa

Kalandozzon velünk Afrikában!

Kenya, a szavannák országa
Jamhuri ya Kenya
Az Egyenlítő mentén fekvő afrikai ország a természet kedvelőinek bakancslistáján előkelő helyet foglal el. A végtelen szavannák és az Oroszlánkirályba illő élővilág sok kalandvágyó utazót csábít. Nálunk kenyai körutazások foglalhatók, amelynek keretében több nemzeti parkot és látnivalót is felfedezünk. Irány Nairobi metropolisza és a Kilimandzsáró hava, lássuk a Big 5-ot, kóstoljuk meg a legjobb kenyai fogásokat! 

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Egy kenyai utazás olcsón? Miért is ne? Kenya last minute áron is elérhető lesz ettől a szezontól. Utazzunk ezen a télen ebbe a kelet-afrikai országba! Hogy a saját szemünkkel lássuk a varázslatos napfelkeltét a szavannán. Hogy érezzük a napfényt a bőrünkön, miközben a képeslapokra illő kenyai tengerparton napozunk. Hogy érezzük az óceán sós illatát. Hogy megízleljük meg a kenyai ételspecialitásokat. Hogy hallhassuk a nagyvadak hangjait egy kalandos szafarin. Ismerje hát meg személyesen az Oroszlánkirály világát, érezze magát igazi felfedezőnek! Kenya csak Önre vár.
 • Print Pack Sign Expo - PPSE Kiállítás Kenya
  10.2021. June
  Print Pack Sign Expo - PPSE Kiállítás Kenya2021. June 10. 09:002021. June 12. 19:00
  Kenya, Kenya (Afrika)
  A PPSE egy speciális kiállítás, amelynek célja az üzleti potenciál feltárása a feltörekvő nemzetközi piacokon és a kisebb potenciális területeken. A kiállítók a világ minden tájáról részt vesznek, és berendezéseik és gépek élő prezentációit mutatják be.
 • Kenya Nemzetközi Kereskedelmi Kiállítás - KITE
  10.2021. June
  Kenya Nemzetközi Kereskedelmi Kiállítás - KITE2021. June 10. 09:002021. June 12. 20:00
  Kenya, Kenya (Afrika)
  A kenyai Nemzetközi Kereskedelmi Kiállítás Afrikában a legnagyobb nemzetközi kiállítás több ágazatú termékek, berendezések és gépek számára. A világ minden tájáról származó lenyűgöző termék- és szolgáltatássorozattal a látogatók számára lehetőséget kínál a legmodernebb termékek és szolgáltatások beszerzésére, valamint a legújabb piaci trendek megismerésére és megbeszélésére. Kelet-Afrikában nincs más kapcsolódó kiállítás, amely ugyanazt a minőséget, mennyiséget és változatosságot biztosítja a vevők és a forgalmazók számára.
 • FoodAgro Kenya
  10.2021. June
  FoodAgro Kenya2021. June 10. 10:002021. June 12. 20:00
  Kenya, Kenya (Afrika)
  Ezen az eseményen többet megtudhat arról, hogy milyen újdonságok vannak az élelmiszer-, szálloda-, konyha- és mezőgazdasági területeken, és bemutathatja saját termékeit a fogyasztók és a potenciális ügyfelek számára. A kiállítók korábbi rendezvényeinél szerzett tapasztalatok és megjegyzések azt mutatják, hogy a külföldi látogatók képezik a kiállítás legnagyobb részét.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.