Hurghadáról induló fakultatív programok

A hurghadai fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat az egyiptomi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.
Fedezze fel a Piramisok földjét és a Vörös-tenger élővilágát! Izgalmas fakultatív kirándulásaink keretében ellátogathat Kairóba vagy Luxorba, nézzen delfineket közelről vagy tevegeljen.

Egyiptom számtalan olyan kincset és történelmi emléket rejt, amelyet vétek lenne kihagyni. Fakultatív programjaink az ősi Egyiptomba és a Hurghada jelenlegi mindennapjaiba kalauzolják el a vállalkozó kedvűeket. Az Egyiptomi Múzeum, a piramisok, a Királyok Völgye vagy a Quadozás mind olyan programok, amelyekről sok utasunk nemcsak a barátaiknak, hanem nekünk is részletesen meséltek. Egyiptomi fakultatív kirándulás | Egyiptom utazás last minute Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy áraink és a programok leírása tájékoztató jellegűek, pontos információért kérjük, forduljanak irodánkhoz vagy a helyi idegenvezetőhöz! Az árak tájékoztató jellegűek, bővebb magyarázat a lap alján. Csak azoknak utasoknak tudunk felvilágosítást nyújtani illetve csak azoknak elérhetők az alábbi programok, akik irodánkban fizették be az utazásukat. Más irodánál befizetett utasoknak nem áll módunkban felvilágosítást nyújtani.
 

Vörös-tengeri kirándulás hajóval

Hurghaga Giftun sziget fakultatív programokHurghada partja mentén csodálatosan színes a Vörös-tenger víz alatt világa. Ezerféle halat és korallt láthatunk már akkor is, ha csak a víz felszínén úszkálva nézünk a felszín alá. Ha kipróbáljuk a búvárkodást, akkor pedig még csodálatosabb élményben lesz részünk. 
Válassza ki az Ön számára szimpatikus hurghadai vízi programot a búvárkodás menüpont alatt:
Hajós kirándulás, sznorkelezés: 30 EUR
Giftun-sziget ( Paradise sziget) hajós kirándulás: 30 EUR
Próba merülés, búvárkodás, kétszer: 50 EUR
Búvárkodás, képzett búvároknak: már 20 EUR-tól

Részletek: Hurghadai búvárkodás.

 

Tengeralattjáró, Delfin show

Hurghadai utazás fakultatív programokHa száraz lábbal szeretné megcsodálni a Vörös-tenger élővilágát, akkor célszerű az alábbi programokon részt vennie.

Üveg fenekű hajó:

A Vörös-tenger élővilágának ámulatba ejtő látványát üvegfenekű hajóról tekinthetik meg, miközben észrevétlenül áthajóznak a Hurghadát a Giftun szigettől elválasztó korallsávok felett. Az ár a hajóutat és a transzfert tartalmazza. Irányár: kb. 35 EUR/fő

Tengeralattjáró:

A több mint 20 méter mélyen haladó tengeralattjáróból csodálhatják a Magawish sziget melletti korall-labirintus szemet gyönyörködtető élővilágát. Az árban a tengeralattjárózás, valamint a transzfer. Irányár: kb. 45 EUR, gyerekeknek 20 EUR

Delfin Show:

Korlátozott számban lehet rajta részt venni, ezért a kinti idegenvezetőnél ad erről bővebb felvilágosítást.
Irányár: 25 EUR/fő/show, 50 EUR/fő/delfinekkel úszás

Delfinház

Hajóút a Vörös-tengeren, egy-egy órás felszíni búvárkodási lehetőséggel három különböző korallzátonynál. Természetes környezetben csodálhatják meg a delfineket. Az ár tartalmazza a hajóutat, a felszíni búvárkodáshoz szükséges felszerelést, a hajón felkínált ebédet.
Irányár: kb. 40 EUR/fő

Horgászás

Egy napos hajókirándulás ebéddel és horgászással a tengeren!
Irányár: kb 40 EUR/fő

Aqua Park

Egésznapos program a Sindbad Aquaparkban.
Irányár: kb 40 EUR/fő

Hurghadáról induló Luxor-Karnak, Királyok-völgye program

Az egyik legtartalmasabb program, ami Hurghadáról elérhető. Mindenkinek ezt ajánljuk első sorban. Igaz, hogy hosszú az utazás busszal, de mit lehet tenni nagy a távolság Hurghada és Luxor között. Az alábbi leírás a legutóbbi 2013. májusban bejárt programot mutatja be, természetesen a beutaztató kinti utazási iroda ezt bármikor módosíthatja:
- Indulás a szállodától korán reggel kb fél őt felé. Értünk jön a transzferbusz, de előtte ne felejtsük el a reggeli csomagunkat elkérni a portáról, amit már előző este megigényeltünk.
- Kb. 2-2,5 óra múlva megállunk egy pihenőhelyen, ahol el lehet menni WC-re, meg lehet inni egy kávét el lehet szívni egy cigarettát A kis pihenő után folytatjuk az utunkat Luxor felé.
Hasznos tanács: Legyen nálunk aprópénz, mert a WC használata pénzbe kerül.
- A Nílushoz érve egy hídon keresztül jutunk el a Nílus bal partjára, ahol az ókori egyiptomiak temetkeztek. A bal parton nem voltak lakóházak, ott nem éltek az emberek, csak temetkeztek, ezért ennek e helynek a neve: Nekropolisz.
Luxor, Nílus- 20 perc után megérkezünk a Királyok völgyéhez (arabul Vadi El-Mulik) , ahol a buszokról leszállva hatalmas mennyiségű árus rohan meg minket. Nagy nehezen átvergődünk rajtuk, majd az idegenvezető mindenkinek kioszt egy belépőt.
Hasznos tanács: A Királysíroknál tilos a fényképezés, ezért a gépünket hagyjuk a buszon, ha nem akarjuk azt, hogy a bejáratnál az őrök elvegyék tőlünk megőrzésre.
Megnézzünk a völgyről készült makettet majd átmegyünk egy bazársoron, persze az árusok újból az árusok kíséretében.
Hasznos tanács: Ne álljunk velük szóba, ne beszélgessünk velük, mert akkor nem szabadulunk tőlük.
NekropiliszMegérkezünk egy parkolóhoz, ahol felszállunk a kis vonatra ( összekapcsolt vagonokból álló nyitott kis vonat) , amelyek elvisznek a Király-sírokhoz. (Itt már az nincsenek árusok.) Leszállunk, majd idegenvezetőnk ellát egy-két hasznos tanáccsal, információval, mivel a sírokban tilos az idegenvezetés.
Bemegyünk 3 Királysírba, amelyeket a hegy gyomrába vájtak. Minden belépés előtt a jegyünket kilukasztják, hiszen a jegy csak 3 sír meglátogatására jogosít fel minket.
Akik már előre megváltották Tutanhamon, másik elterjedt írásmód szerint Tutankhamon sírjába is a belépőjegyeket ők oda is ellátogathatnak. Ennek a jegynek az ára 100 LE, amit már a bejáratnál meg kell vennünk.
Királyok-völgye, KirálysírokAmikor végeztünk a sírok megnézésével, újból felszállunk a buszunkra és Dejr el-Medina falu felé vesszük az irányt.
Dejr el-Medina faluról annyit érdemes tudnunk, hogy a sírokat építő és díszítő munkások lakhelye egy kis vádiban helyezkedik el a Királyok és a Királynék völgye között, Thébával szemben. A munkások a thébai hegyeken keresztül jutottak a sírokhoz. Az építők mindennapi életét jól ismerjük, mivel sok feljegyzés van róluk a sírokban és hivatalos iratokban.
- Pár perc buszozás után felkeresünk egy alabástrom készítő üzemet illetve egy ajándékboltot, ahol megnézhetjük, hogy kézzel, azaz hagyományos módon hogyan munkálták meg az alabástrom köveket, hogy készültek belőlük használati tárgyak.
Alabástrom megmunkálásaAz alabástrom tulajdonképen gipsz, mely több árnyalatban létezik és igen puha kőzet. Természetesen vásárlásra lehetőségünk van.
- Következő megállónk Hatsepszut királynő templománál azaz Deir el-Baharnál van.
Leszállva a buszról újból kis vonattal visznek minket a templom bejáratához. Hasznos tanács: Fejfedőt, vizet és fényképezőt vigyünk magunkkal. A bejárattól balra található egy kávézó, ahol el tudunk menni WC-re, meg tudunk inni egy kávét, üdítőt és tudunk venni magunknak vizet.
Alabastrom üzletHatsepszut halotti templomának épült a híres teraszos kiképzésű Dejr el-Bahari-i templom, mely arányos szépségével az ókori egyiptomi templomépítészet egyik legszebb épülete.
Falain megörökítik Hatsepszut isteni származását. Az ókorban Dzseszer-dzseszeru, azaz „A szentek szentje” néven ismert templomot a középbirodalmi II. Mentuhotepnek a közelben álló, hasonlóan teraszos kiképzésű temploma ihlette.
A templom falain ábrázolt jelenetek Hatsepszut életének és uralkodásának főbb eseményeit elevenítik fel – a fáraónő istentől való fogantatása, születése és koronázása, vallási ünnepek, núbiai lázongások leverése, a punti kereskedelmi expedíció. A templomban kápolnákat emeltek többek között Hatsepszutnak, I. Thotmesznek és Hathornak is.
Hatsepszut temploma- A következő megállónknál a Memnón-kolosszusokat nézzük meg. A két kolosszus eredetileg Amenhotep halotti templomának bejáratánál állt, mely az ókori Egyiptom legnagyobb temploma volt.
A Memnón-kolosszusok (arabul el-Kolosszát vagy esz-Szalámát) III. Amenhotep fáraó két hatalmas ülőszobra, melyek 3400 éve állnak a thébai nekropoliszban, a Nílus partján a mai Luxor városával átellenben.  A két, kb. 16 méter magas szobor ülve ábrázolja a fáraót, amint kezeit térdén nyugtatja; arccal a folyó és felkelő Nap felé fordul. Lábai mellett két kisebb alak áll, fő felesége, Tije, és anyja, Mutemwia. A szobor oldalain Hápi, a Nílus-isten ábrázolása látható.
Memnon Kolosszusok- Újból buszra szállunk és pár perc buszozás után érkezünk meg a Nílus partján fekvő étteremhez, ahol ebédelni fogunk. Svédasztalos ebédet kínálnak. Az italokért külön kell fizetni.
- Ebéd után lemegyünk a Nílus partjára, ahol kis hajókra szállunk, és átkelünk a folyón.
- A túlparton található Karnak. A karnaki templomegyüttes bejáratánál megnézzük az egész helyről készült makettet. Hasznos tanács: Fejfedőt, vizet és fényképezőt vigyünk magunkkal.
Ebéd a Nílusnál Karnak
Átkelés a NílusonA karnaki templomegyüttes, több, mint 100 hektáron fekszik és az ókori Egyiptom legnagyobb vallási helye volt. 3 fő részből áll a templomegyüttes: Mut templomkörzete, Montu templomkörzete, Ámon-Ré főisten templomkörzete.
Az építkezés legalább 30 fáraó uralkodásához köthető, a Középbirodalomtól egészen a görög-római korig. Az ókorban Ipet szutnak („kiválasztott hely”) hívták, és Egyiptom új-birodalmi fővárosa, Théba mellett állt. Mai nevét al-Karnak faluról kapta, amely mellette található. A templom területe kétszerese a faluénak, ezért általában a templomot, nem pedig a falut értik Karnak alatt.
Karnaki templom bejárataÁmon templomkörzetében talajvízzel telt szent tó is található, ez a papok rituális tisztálkodásához biztosította a vizet. Északnyugati szegletében Taharka kápolnája áll, ennek föld alatti helyiségeibe olyan szövegeket írtak fel, melyek a napisten éjszakai alvilági útjáról és szkarabeuszként való újjászületéséről szólnak. Valószínűleg ezért hozták ide azt a hatalmas szkarabeuszszobrot, amely eredetileg III. Amenhotep halotti templomában állt. Itt hever egy Hatsepszut által állíttatott obeliszk piramidionja is. A tótól keletre voltak a papok lakásai, délre pedig Ámon szent ludainak óljai, ahonnan egy kőalagúton át tudtak kijutni a madarak a tóra.
- A következő megállónk egy Papirusz üzlet, ahol megmutatják nekünk hogy miként készítették a papiruszt. A papirusz egyfajta nád, rostos szárából vékony szeleteket vágtak, amelyeket egy vízzel nedvesített deszkalapon szorosan egymás mellé helyeztek, és simára kalapáltak. Ezekre keresztben újabb csíkokat fektettek, és fakalapáccsal - további nedvesítés - közben a két réteget összedolgozták. A papiruszlapokat a napon megszárították, majd kő- vagy csonteszközzel a felületüket simára csiszolták. Ezután összeragasztották és tekercs formájában hozták forgalomba. Manapság hamisítják a papiruszt, nem nádból, hanem pálmalevélből készítik. A papirusznövény szinte kizárólag csak Egyiptomban termett (a Nílus középső folyása mentén és annak deltájában), valamint Szíriában az Eufrátesz vidékén, az egyiptomiak valóságos monopóliumot hoztak létre. A papirusz elsőrendű áru volt, ezért alaposan meg is kérték az árát. Érdekesség viszont, hogy a szicíliaiak is foglalkoztak papiruszkészítéssel, valószínűleg ők látták el az itáliai városállamok és a Pápai Állam hivatalait.
Az üzletben lehetőségünk van vásárlásra is, természetesen az eladók szerint eredeti papiruszt árulnak.
- Amikor végeztünk a papirusz üzlettel, akkor újból buszra szállunk és indulunk Hurghada felé. Pár óra múlva megállunk egy kis pihenőre, majd kb. este tíz óra felé megérkezünk a szállodánkhoz.
A program ára tartalmazza a belépőket, a svédasztalos ebédet, a buszos transzfereket és az idegenvezetés díját:
kb. 85 Euro.  

Hurghadáról induló további szárazföldi fakultatív programok

Motoros szafari (Quad motorokkal)

Hurghadai utazás fakultatív programok Quad A program 13:00 órakor kezdődik és este 20:00 órakor ér véget. Az utasainkat a szállodáknál vesszük fel kisbuszokkal és program végén oda is visszük vissza.. A jelenleg érvényben lévő szabályok szerint csak egy ember ülhet a homokjárókon, szülő gyermeket még utasként sem vihet. Beduin vezetőink a sivatag határában bámulatos ügyességgel és gyorsasággal feltekerik fejedre a kendőt, mely elengedhetetlenül szükséges, hogy a homoktól és a forró napsütéstől védjen.
Irányár: kb. 40 EUR/fő

Szuper Jeep szafari

A keleti sivatag hegységei között megbúvó beduin falucska látogatása során megismerhetik a sivatagi törzs mindennapi életét, ezen kívül lehetőség van tevegelésre is.
A programot hangulatos vacsora és a beduinok tánca zárja.
Az ár tartalmazza a terepjárózást, a sivatagi motorozást, tevegelést, ebédet és beduin vacsorát, illetve az idegenvezetést.
Irányár: kb. 35 EUR/fő/esti, 25 EUR/fő/reggeli

Sharm El Naga

Ez a védett korall-part Hurghadától 20 Km-re délre fekszik Safaga közelében. Strandolásra alkalmas érintetlen homokos parttól kb. 5 méterre a tengerben korall kertek húzódnak. A part mentén kiváló a lehetőség a felszíni búvárkodásra és a hobby búvárkodásra is. Azoknak ajánljuk akik nem kedvelik a hajóutakat de mégis szeretnének a Vörös tenger csodásan szép élővilágával megismerkedni.
Gyermekes családoknak, időseknek jó lehetőség pancsolásra, úszásra. A fokozatosan mélyülő part mentén bójafüzérben kapaszkodva haladhatnak végig a korallok fölött.
A bekerített területen van búvárbázis, étterem, orvosi szoba, fedett árnyékos rész, kis kunyhók pihenésre és természetesen mellékhelyiségek tusolási lehetőséggel.
A felszíni búvárkodáshoz szükséges felszerelést a helyszínen lehet bérelni .
Az ár tartalmazza a transzfert a szállodából és vissza, a belépőt a park területére, és az ebédet. Magyar nyelvű idegenvezetést ez a program nem igényel, de külön kérésre rendelkezésre állunk.
Irányár: kb. 40 EUR

Hurghada - El Gouna városnézés

Program:
- ismertetjük a város múltját, jelenét, és az elképzelt jövőjét
- muzulmán, keresztény emlékek megtekintése
- betekintés a muzulmán kisváros mindennapjaiba
- bazár
- kikötő, halpiac
- frissítő egy hangulatos arab kávézóban
El Gouna gyöngyszem a Vörös- tenger partján A magán tulajdonban lévő város 20 km-re található Hurghadától. Mövenpick szálloda, kikötő, luxus yachtok, hihetetlen gazdagság.
Indulás reggel 09:00 órakor a szálláshelyről érkezés du. 13:00 órakor vissza.
Irányár: kb. 20 EUR/fő.

Városnéző körút - Hurghada

Délutáni városnézés: kopt templom, nagy mecset, uzsonna, vásárlás.
Irányár: kb 20 EUR/fő

 

Kairó 1 napos busszal

Hurghadai utazás Kairó 1 nap busszal - magyar nyelven
A világon egyedülálló gyűjteménnyel rendelkező Egyiptomi Múzeum legfőbb látványossága az 1922-ben napvilágra került Tutankhamon sírlelet. A piramisépítő fáraók hagyatéka a főváros leglátogatottabb turistalátványossága. Az ókori világ hét csodája közé sorolt több mint 4500 esztendős Gízai Piramisok, valamint a lábaiknál őrködő Szfinx megtekintésével folytatódik a kirándulás. A napi programot egy ötcsillagos nílusi hajón elfogyasztott svédasztalos ebéd után egy kairói parfüméria meglátogatása zárja. Az ár tartalmazza a belépőjegyeket, a svédasztalos ebédet (az italok külön fizetendők), az idegenvezetést, valamint a transzfert légkondicionált autóbusszal.
Program:
- Kairói múzeum
- Ebéd
- Piramisok
- Sfinx
- Papirus múzeum
- Parfüméria
Indulás Hurghadáról hajnali 3 -4 óra között. Érkezés vissza Hurghadára késő este 23:00 óra körül. Programunk ára a transzfert, ebédet, belépőket tartalmazza.
A Gizai piramisokról itt olvashat bővebben: Egyiptomi piramisok
Az Egyiptomi Múzeum leírása: Egyiptomi Múzeum
Irányár: kb.: 85 EUR

Kairó 1 napos program repülővel

Ugyanaz a program, mint a buszos kirándulásnál, lásd feljebb.
Irányár: kb. 225 EUR/fő

Kairó 2 napos busszal

Az 1. nap megegyezik az egynapos kairói programmal + vacsora és szállás egy négycsillagos szállodában.
2. nap: Az egyesített Egyiptom első fővárosának határában, a néhai halotti város masztaba-rengetegében emelkedik a minden piramisok ősének tekintett szakkarai Dzsószer lépcsős piramis. Megtekintése után a keresztény Egyiptom korát idéző kopt negyed koraközépkori, dohos levegőjű templomainak látogatása következik, majd egy svédasztalos ebéd után, a Citadellában lehet megcsodálni Mohamed Ali alabástrom mecsetét. E két nevezetesség Kairó középkori, illetve újkori szimbóluma. A programot a hurghadai transzfer zárja. Az ár tartalmazza a belépőjegyeket, a szállást és étkezéseket, az idegenvezetést, valamint a transzfereket légkondicionált autóbusszal.
Irányár: kb. 145 EUR/fő

Discovery szafari

A sivatag szívében, a hegyek lábánál egy nagyszerű kalandban lehet részük, ha ezen a programon részt vesznek. Az ár tartalmazza a terepjárózást, a sivatagi motorozást, a buggizást, a tevelgelést, a vacsorát, az esti folklórműsort, illetve az idegenvezetést.
Irányár kb: 45 EUR/fő

Török fürdő + masszázs

A hammam biztosan újdonságként fog hatni. Rendelkezésükre áll majd egy profi masszőr is, aki megtalálja a nemlétezőnek hitt izmaikat. Az ár magába foglalja a szappanos masszázst.
Irányár kb: 65 EUR/fő

Hurghadai fakultatív programok EUR-ban befizetett utakhoz

 • Kairó 1 nap busszal luxus színvonalú buszainkkal visszük Önt a Gízai Piramisokhoz és a Szfinxhez, a programba pedig még az Egyiptomi Múzeum bejárása is belefér. Ár: kb. 90 €
 • Kairó speciál. Válassza a kényelmes utazást, hogy minél többet lásson Egyiptom fővárosából! A program keretében meglátogatjuk a gízai Piramisokat, a Szfinxet , a Khan el-Khalil Bazárt, valamint az Egyiptomi Múzeumot. Éjszaka 5*-os hotelben Ár: kb. 119 €
 • Luxor 1 nap nílusi hajóval: Töltsön el egy csodálatos napot a karnaki templomban, járja be Hatsepszut templomát, ámuljon a Memnóni kolosszusok mérete láttán és járja be a Királyok völgyét. Ár: kb. 90 €
 • Luxor special 1,5 nap: Karnaki templom han- és fényjátékkal, Luxor templom, Királyok völgye, éjszak 5*-os nílusi hajón. Ár kb. 109 €
 • Luxor speciál 1,5 nap: Ár kb. 109 €
 • Super Safari: A végtelen sivatag és a beduinok egyszerű hétköznapjai mindenkit elvarázsolnak. Induljon a sivatag mélyére egy jeeppel ahol meglátogatunk egy beduin falut, quadozhatunk is. Ár: kb. 46 €
 • Vitorlás hajó: Fantasztikus hajós kirándulás a Vörös-tengeren, amelynek keretében sznorkelezhetünk. Ár: kb. 34 €
 • Luxus hajó: Pipás búvárkodás + ebéd + italok Ár kb. 69 €
 • Üvegfenekű hajó: Fedezze fel a színes, víz alatti világot különleges halaival és csodás koralljaival, egy üvegfenekű hajókázással. Ár: kb. 22 €
 • Városnézés vásárlással: Ár kb 5 €

Fontos információk a kinti fakultatív programokon való részvételről

Amennyiben Ön más irodánál fizetett be az utazására, akkor:
 • ne forduljon hozzánk olyan kéréssel, hogy csak a fakultatív programokon szeretne részt venni, mert ez nem lehetséges.
 • a helyi telepített idegenvezető csak a mi utasainknak nyújtja szolgáltatásait.
 • információért se forduljon hozzánk, inkább keresse fel segítségért azt az irodát, akinél az utazását befizette.

Amennyiben nálunk fizette be utazását, akkor az alábbiakat kérjük olvassa el:
 • A hurghadai fakultatív programokra a kinti telepített idegenvezetőnél lehet jelentkezni.
  • A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait.
  •  A jelentkező (érdeklődő)  tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
  • Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak.
  • Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
  • Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást.
  • A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Általában az aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.
  • A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. 
 • Minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül megadjuk a kinti helyi iroda által alkalmazott idegenvezető elérhetőségét , legkésőbb a megérkezéskor.
 • A fenti árak tájékoztató jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja.
 • A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Adja meg e-mail címét és üzenetét!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.