Montenegró utazás és nyaralás repülővel last minute akciós árakon

Fedezze fel a vadregényes Montenegró látnivalóit és tengerpartjait Budva, Herceg Novi, Becici, Canj, Rafailovici és Sutomore városokba! 
Herceg Novi a Kotori-öböl északi bejáratánál fekvő település a nap, a virágok és a természet városa. A napsütéses napok száma átlagosan évente 200 nap, mely időszak alatt a város tereit, lépcsőit, utcáit beragyogja a napsütés. Riviérája 15 km hosszú tengerparti sétányán pedig tavasztól őszig pezseg az élet. Kotor óvárosa az UNESCO védelme alatt álló régi halászváros, mely a mai napig megőrizte mediterrán középkori hangulatát. Budva 38 km hosszú tengerpartján és strandjának köszönhetően Montenegró turisztikai központja, mely egyben az Adria legrégebbi települése. Vonzereje a 15. századi óváros, melyben ódon utcácskák, üzletek és hangulatos vendéglők, kávézók várják a turistákat. Becici 2 km hosszú homokos tengerpartja a legigényesebb üdülőhellyé teszi a várost. Budvával szinte összenőtt. Petrovac városka Budvától 17 km-re egy öbölben található, melyet olívaligetek és borókaerdők vesznek körül. A város felett a Castello nevű modern éjjeli bár, kávézók és néhány étterem várja a vendégeket.
EXKLUZÍV Montenegró úti beszámoló
Utazási irodánkat azzal a céllal alapítottuk 2005-ben, hogy csak olyan utakat ajánljunk utasainknak, amiken mi is szívesen részt vennénk. Ehhez elengedhetetlen, hogy mi magunk is járjunk egy-egy országban vagy szállodában. Rengetegszer járunk vissza Egyiptomba, Törökországba, Tunéziába, és most végre életünkben először jártunk Montenegróban 2019. május 21-25. között. Most ezeket a személyes tapasztalatokat osztjuk meg![BANNER-32] Montenegró utazás előtti teendőkMontenegrói utazáshoz elegendő az érvényes plasztik személyi igazolvány, és vízum nem szükséges. Fontos tudnivaló, hogy a helyi szabályozás szerint a szállásadónak köteles bejelentenie mindenkit, aki az országba érkezik egy éjszakánál hosszabb időre, de nekünk ezzel semmi teendőnk nincsen, ugyanis ezt ők intézik. Oltásra nincs szükség a montenegrói utazáshoz, így bármikor nekivághatunk egy montenegrói utazásnak akár hirtelen ötlettel vezérelve is. A csomagolással nem volt sok dolgunk, ugyanis már kora nyári időjárás volt kint is, csak estére k...
Montenegró Montenegro utazás hasznos
[BANNER-32] Hasznos információk és tudnivalók Montenegróba utazóknak és nyaralást tervezőknekFekvése: A volt Jugoszlávia déli részén helyezkedik el, 2006. júniusától önálló államként, 13 938 km2-en, 293 km tengerparti szakasszal, melyből 73 km hosszan aprókavicsos vagy homokos, azaz 117 strand, ahol élvezhetjük a tengert és a napsütést.Montenegró lakossága: kb. 680 000 fő, melyek között van szerb, horvát, montenegrói és albán is, s a vallásuk megoszlik ortodox keresztény, katolikus keresztény és iszlám között, sajátossága, hogy egyes források szerint minden második montenegrói hazáján kívül él.Montenegró fővárosa: Podgorica (173.000 lakos)Montenegró pénzneme: Euro. A hitelkártyákat elég széles körben elfogadják, pénzfelvétel lehetséges.Leghosszabb strand: Velika Plaza (Ulcinj) - 13 kmLegmagasabb csúcs: Bobotov kuk (Durmitor) – 2.523 mLegnagyobb tó: Szkadari tó (391 km)Legmélyebb szurdok: Tara folyó (1.300 m)Nemzeti parkok: Durmitor, Biogradska gora, Szkadari tó, Lovcen, Prok...
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.