info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Montenegró

Tengerparti nyaralás, kulturális látnivalók

Montenegró utazás és nyaralás repülővel last minute akciós árakon

Mediterrán középkori hangulat

Pihenés az Adriai-tenger partjain

Mediterrán középkori hangulat
Црна Гора
"Montenegróban minden megtalálható, ami egy kellemes nyaraláshoz szükséges: gyönyörű tengerpartok, mediterrán tájak és vadregényes hegyvonulatok. Montenegró egyik legszebb vidéke a Kotori-öböl, nekem ez jelentette a legnagyobb élményt 2019-ben, amikor felfedeztem az országot és a kínálatunkban szereplő szállodákat. Montenegró legnépszerűbb üdülővárosai Budva és Becici. Keressenek minket, személyes tapasztalat alapján ajánlunk Önnek montenegrói repülős nyaralást!"
Hendrik Viktória, kolléganőnk

Minden amit tudni érdemes

Információk
Látnivalók
Fedezze fel a vadregényes Montenegró látnivalóit és tengerpartjait Budva, Herceg Novi, Becici, Canj, Rafailovici és Sutomore városokba! 
Herceg Novi a Kotori-öböl északi bejáratánál fekvő település a nap, a virágok és a természet városa. A napsütéses napok száma átlagosan évente 200 nap, mely időszak alatt a város tereit, lépcsőit, utcáit beragyogja a napsütés. Riviérája 15 km hosszú tengerparti sétányán pedig tavasztól őszig pezseg az élet. Kotor óvárosa az UNESCO védelme alatt álló régi halászváros, mely a mai napig megőrizte mediterrán középkori hangulatát. Budva 38 km hosszú tengerpartján és strandjának köszönhetően Montenegró turisztikai központja, mely egyben az Adria legrégebbi települése. Vonzereje a 15. századi óváros, melyben ódon utcácskák, üzletek és hangulatos vendéglők, kávézók várják a turistákat. Becici 2 km hosszú homokos tengerpartja a legigényesebb üdülőhellyé teszi a várost. Budvával szinte összenőtt. Petrovac városka Budvától 17 km-re egy öbölben található, melyet olívaligetek és borókaerdők vesznek körül. A város felett a Castello nevű modern éjjeli bár, kávézók és néhány étterem várja a vendégeket.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.