Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Montenegró

122 600 Ft/főTELJES ÁR illetékkel
Tengerparti nyaralás, kulturális látnivalók

Montenegró utazás és nyaralás repülővel last minute akciós árakon

Mediterrán középkori hangulat

Pihenés az Adriai-tenger partjain

Mediterrán középkori hangulat
Црна Гора
Montenegróban minden megtalálható, ami egy kellemes, akár aktív nyaraláshoz szükséges: mediterrán tájak, csodás városok, túrázásra csábító hegyvonulatok, és természetesen gyönyörű tengerpartok! Montenegró egyik legszebb vidéke a Kotori-öböl, mely már-már a norvégiai fjordok hangulatát idézi, az öböl városai pedig szintén csodálatosak. Montenegró legnépszerűbb üdülővárosai azonban Budva és Becici. Kihagyhatatlan kóstolnivaló a sonka és a rakija!

Minden amit tudni érdemes

Információk
Látnivalók
Fedezze fel a vadregényes Montenegró látnivalóit és tengerpartjait Budva, Herceg Novi, Becici, Canj, Rafailovici és Sutomore városokba! 
Herceg Novi a Kotori-öböl északi bejáratánál fekvő település a nap, a virágok és a természet városa. A napsütéses napok száma átlagosan évente 200 nap, mely időszak alatt a város tereit, lépcsőit, utcáit beragyogja a napsütés. Riviérája 15 km hosszú tengerparti sétányán pedig tavasztól őszig pezseg az élet. Kotor óvárosa az UNESCO védelme alatt álló régi halászváros, mely a mai napig megőrizte mediterrán középkori hangulatát. Budva 38 km hosszú tengerpartján és strandjának köszönhetően Montenegró turisztikai központja, mely egyben az Adria legrégebbi települése. Vonzereje a 15. századi óváros, melyben ódon utcácskák, üzletek és hangulatos vendéglők, kávézók várják a turistákat. Becici 2 km hosszú homokos tengerpartja a legigényesebb üdülőhellyé teszi a várost. Budvával szinte összenőtt. Petrovac városka Budvától 17 km-re egy öbölben található, melyet olívaligetek és borókaerdők vesznek körül. A város felett a Castello nevű modern éjjeli bár, kávézók és néhány étterem várja a vendégeket.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.