Hurghadai időjárás a mai napon

A hurghadai utazás előtt érdemes megnéznünk, hogy a mai napon Hurghadán hány fok van. Az alábbi linket másolja be a böngészőjébe. Ez az aktuális levegő hőmérséklet illetve itt tudja megnézi az előjelzést is:

http://www.wunderground.com

Hurghadai időjárás, utazás előtti előrejelzés

A hurghadai utazás megtervezését segití az alábbi összefoglaló. Az alsó képen látható, hogy átlagosan havonta, hogy hány fokos a levegő hőmérséklete, és milyen meleg a Vörös-tenger vize. Hurghadai időjárásLevegő hőmérséklete
Egyiptom időjárása melegnek mondható, kivétel az igazi nyár 3 hónapja (június-július-augusztus), amikor nagyon magas a hőmérséklet főleg európaiaknak. A hőmérséklet - a nyári hónapokat kivéve - a következő értékek között mozog: 17-26°C nappal, 12-17°C éjszakánként. A három igazi nyári hónap alatt felmehet akár 42-45°C közé Kairóban és 48°C körül Dél Egyiptomban (Luxor-Asszuán). A téli hónapokban (december, január, február) nappal a hőmérséklet 22 °C , este viszont leeshet akár 5 °C -ra is. A Vörös-tenger partján lévő üdülőhelyeken télen ne számítsunk kánikulára, függetlenül attól, hogy azok Afrikában vannak. Ha 22 foknál melegebbre vágyik télen, akkor délebbre kell utaznia. Ne forduljon elő Önnel az, hogy azt hiszi, (mert nem tájékozódott kellő képpen)  hogy Afrika, akkor az biztosan meleg lesz, és a megérkezés után szembesül azzal, hogy nem olyan az idő, amilyet Ön itthon elképzelt.  Az utazás megtervezésekor - még a foglalás és fizetés előtt - mindenképpen tájékozódjon az aktuális időjárásról pl. ezen az oldalon:
http://www.wunderground.com/global/stations/62463.html?bannertypeclick=bigwx

Vízhőmérséklet
A Vörös-tenger partján a víz hőmérséklete az év bármely részén alkalmas fürdésre, búvárkodásra. Kivétel december-január, amikor egy kicsit hűvös lehet a víz, ami kb 21 °C -ot jelent. Ekkor általában vastagabb ruhában búvárkodunk.
A Földközi-tengernél a víz csak nyáron alkalmas úszásra, máskor meglehetősen hideg.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.