info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Szerzői jog, Felelősségkorlátozás

Szerzői jog , védjegyoltalom és felelősségkorlátozás

Dive Hard Tours szellemi alkotásSzellemi alkotás
A www.divehardtours.com portálon közölt minden tartalom a Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft. szellemi alkotása és egyben tulajdona, ezért az oldalon található írások és képanyagok szerzői jogvédelem alatt állnak! Azok másolása, sokszorosítása a szerző előzetes írásbeli engedélyéhez kötött!
Tilos a www.divehardtours.com oldalakon található bármely anyag más internetes oldalon vagy egyéb adathordozóra történő másolása, küldése vagy azon való tárolása. A www.divehardtours.com portál bármely részének másolásával kapcsolatos minden jog fenntartva.

A jogvédelem nem ismerése és/vagy figyelmen kívül hagyása nem mentesít a következmények alól!

Tartalom és a forráskód másolása tilos Tilos a másolás, tilos a tartalom lopás
Amennyiben a honlapon lévő tartalmat a honlap üzemeltetőjének engedélye nélkül azonos vagy hasonló formában észleljük harmadik személyek honlapján, nyomtatott formában, nyilvános előadásokon vagy bármilyen más írott illetve szóban elhangzott módon, amely üzleti célhoz fűződik, másolt oldalanként 150.000 Ft összegű kötbért számlázunk naponta.
A kötbér a jogellenes használat átalánydíja, a jogsértés bizonyításán kívül tényleges kárt bizonyítani a szerző nem köteles.

A jogellenes felhasználást közjegyzői ténytanúsítással, webmesteri igazolással és ügyvédi képernyőmentéssel is bizonyítjuk vita esetén. A közjegyzői ténytanúsítás közokirat.

Védjegy

Dive Hard Tours Logoja A Dive Hard Tours Utazási Iroda logója védjegy oltalom alatt áll a Magyar Szabadalmi Hivatalnál! A védjegyjogosultnak - Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft- kizárólagos joga van a védjegy használatára.
A jogosult engedélye nélkül tilos a védjegyet vagy azzal azonos, illetőleg összetéveszthető megjelölést a védjegy árujegyzékében szereplő árukkal, utazásokkal honlapokon, portálokon ill. szolgáltatásokkal kapcsolatban használni. A védjegy más által történő jogtalan használata bitorlás, amely alapján bírósági eljárás kezdeményezhető a jog védelme érdekében.
Az a tény, hogy az oldalon külső felek védjegyei szerepelnek, nem jelent tulajdonosi vagy társvállalati viszonyt a Dive Hard Tours és a szóban forgó védjegyek tulajdonosai között. A harmadik félhez tartozó védjegyek kizárólag a tulajdonosaik termékeinek és szolgáltatásainak megjelölésére szolgálnak, és a honlapon való szerepeltetésük a Dive Hard Tours részéről semmiféle támogatást vagy jóváhagyást nem jelent.

FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS


Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft. nem vállal felelősséget a jelen honlapon található információk és adatok felhasználásából fakadó közvetlen és közvetett veszteségekért, ideértve többek között a nyereségkiesést is.

A honlapon feltüntetett árak, részvételi díjak nem tekinthetőek nyilvános ajánlattételnek. A honlapon szereplő utazások illetve azok indulási időpontjai nem a szabad helyeket jelzik.

Dive Hard Tours Logoja Az utazásokat a Dive Hard Tours Utazási Iroda honlapjára a vele partneri viszonyban álló utazásszervezők zárt számítógépes rendszerben lévő, úgynevezett XML technológiával töltik fel, a részvételi díjak, külön fizetendő díjak, indulási időpontok megváltoztatására a Dive Hard Toursnak nincs lehetősége, így ezen adatok valódiságáért az utazásszervezők és nem a Dive Hard Tours Utazási Iroda a felelős.

Az árkalkuláció eredménye tájékoztató jellegű, amely az utazási irodát az utazási szerződés megkötésére nem kötelezi. A honlapon szereplő helyesírási hibáért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáért felelősséget nem vállaljuk.

Az utazási ajánlatok csak az iroda írásos visszaigazolása után válik érvényessé, illetve akkortól hatályosul. A jelen honlap meglátogatása a látogató vagy más harmadik fél és a Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft. között jogokat és kötelezettségeket magában foglaló jogviszonyt nem keletkeztet.

A szállodáknál, utazásoknál az ott szereplő éttermek nevei illetve a nyitvatartási idők csak tájékoztató jellegűek, azok megváltozása esetében a Dive Hard Tours Kft. nem tartozik felelősséggel. A Dive Hard Tours az oldalakon felmerülő esetleges elírásokért, műszaki hibákért a kalkulátor pontatlan számolásáért felelősséget nem vállal.

A helyes fizetendő részvételi díj az iroda írásos visszaigazolása után tekinthető véglegesnek.

Kifelé mutató linkek

A portálon külső hivatkozások találhatók, melyek külső weboldalakra vezetnek, melyeket olyan harmadik fél tart karban és üzemeltet, akik kívül esnek a Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft. érdekeltségi körén, és amiért semmiképpen sem felel.
Felhívjuk Olvasóink figyelmét, hogy ha ilyen linkre klikkelnek, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át.
Ilyen esetekben - ha szükségét érzik - olvassák el az oldalak szolgáltatóinak nyilatkozatát a személyes adatok védelmével kapcsolatban.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.