info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Zanzibár utazás

Álomszép strandok és pálmafák Tanzánia partjainál

Zanzibár utazások last minute akciós áron. Uroa, Kiwengwa, Nungwi, Kengawa

Ezen az oldalon 25 szálloda közül választhat.

Szűrők

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Látnivalók
Utazzon télen Zanzibár csodálatos üdülőhelyére. Zanzibár Tanzániához tartozó szigetcsoport az Indiai-óceánban. Zanzibár egy szigetvilág, mely két nagyobb szigetből - Zanzibár, Pemba - és számos szigetecskéből áll. Zanzibár fővárosa Zanzibár városa, melynek óvárosa Stone Town, jelenleg az UNESCO világörökség része. Szállodák sora épült a gyönyörű fehér homokos strandon, melyek ideálisak a pihenésre. Főbb uticéljaink: Uroa, Kiwengwa, Nungwi, Kengawa.
Zanzibár egy gyönyörű kis sziget, kb 40 km-re a tanzániai partoktól, az Indiai-óceánban. Kétségtelenül Kelet-Afrika legjelentősebb helyei közé sorolhatjuk. A 19. században a világ elsőszámú fűszerszigetévé és a rabszolga-kereskedelem központjává nőtte ki magát. Zanzibár és a szomszédos Pembasziget kiváló agrárterületekkel rendelkeznek. Az 1818-ban Mauritiusról behozott szegfűszeg termelése a mai napig is biztosítja e szigetek világhírét. A szegfűszegen kívül az itt szintén jól termő bors, kardamon, szerecsendió és fahéj biztosít jómódot a helyiek számára. Történelmét számos hódító alakította, melynek nyomait ma is őrzi. 1964-ben Zanzibár önálló köztársasági államformát vett fel a német majd angol uralom után, és Tanganyikával együtt csatlakozott Tanzániához. Zanzibár "Stone Town" (kőváros) óvárosának szűk, zegzugos utcácskái mint történelmi ékszerdoboz várják a turistákat. Fedezzék fel az ománi uralkodás bizonyítékait: az öreg házak művészien faragott faajtóit és a gazdagon díszített balkonokat. Az UNESCO Zanzibárt a Világörökség részévé nyilvánította. A szigetet nyugodtan nevezhetjük strandparadicsomnak is. Az Indiaióceán türkiz és sötétkék színű vize fürdésre és búvárkodásra egyaránt csábít.
 • Zanzibár utazás Sauti za Busara
  08.2022. February
  Zanzibár utazás Sauti za Busara2022. February 08. 10:002022. February 10. 23:00
  Zanzibar, Tanzánia (Afrika)
  Sauti za Busara egyesíti az embereket, hogy afrikai világot ünnepeljenek az afrikai égbolton.A 2018-as kiadás a Stone Town falai között megdönthetõ 46 bemutatót három szakaszban:United in Music: 400 művész, 46 bemutató, három szakasz: Old Fort & Forodhani GardensCarnival Parade: Mindenki szívesen csatlakozik a fesztivál kezdetéhez: Kisonge, Michenzani. Mozgók és shakerek: A helyi és a látogatói zeneipar szakembereinek hálózatba szervezéseSzuahéli találkozók: a helyi és vendégzenészek találkoznak, cserélnek és együttműködnek. Az After Party: A fesztivál hangzása folytatódik az afrikai DJ-kkel egy mesés tengerparti helyszínen, tbcBusara Xtra: Fesztivál Fringe tevékenység: a szigeten
 • Tanzánia utazás energiai konferencia
  10.2022. February
  Tanzánia utazás energiai konferencia2022. February 10. 08:002022. February 12. 18:00
  Tanzánia, Dar-es-Salaam, Tanzánia (Afrika)
  A hatodik Power & Energy Tanzania 2022 2022. február 10-12. Között kerül megrendezésre Tanzánia első számú nemzetközi helyszínén; a Diamond Jubilee Expo Center Dar-es-Salaamban. A 3 napos időszakra kiterjedő esemény összehozza a döntéshozókat és befolyásolókat, valamint műszaki szakértőket és szakembereket az energia- és energiatermelés, átvitel és elosztás területén tevékenykedő vezető vállalatoktól Afrikában és a világ minden tájáról. Ha ezen az eseményen kiállít, bemutathatja termékeit és szolgáltatásait az iparág legnagyobb, minősített döntéshozók számára. Az egész Kelet- és Közép -Afrikából származó kereskedelmi látogatókat közvetlenül és együttműködve számos regionális kereskedelmi szervezettel Tanzániában, Kenyában, Etiópiában, Ugandában, Szomáliában, Mozambikban és Kongóban. Bár Tanzánia önmagában Afrika egyik legnagyobb piaca, nagy hangsúlyt fektetnek a szomszédos országok kereskedőinek és importőreinek vonzására....
 • Zanzibár utazás Turizmus csúcstalálkozó
  03.2022. June
  Zanzibár utazás Turizmus csúcstalálkozó2022. June 03. 08:002022. June 05. 22:00
  Tanzánia, Arusha, Tanzánia (Afrika)
  Ahol újjáépül a turizmus. A Tanzania Tourism Summit egy évente megrendezett szabadtéri turisztikai esemény, amelyet másodszor rendeznek meg, hogy összekapcsolják a tanzániai turizmus érdekeltjeit és a turisztikai kormányzati hatóságokat egy professzionális alkalmi üzleti környezetben. Találkozzunk, hálózatosodjunk, cseréljünk és építsük újra a turizmust.
 • Zanzibár utazás Medical and Dental Conference
  27.2022. June
  Zanzibár utazás Medical and Dental Conference2022. June 27. 08:002022. July 05. 23:00
  Zanzibár, Tanzánia (Afrika)
  Orvosi és fogászati ​​konferencia Zanzibáron igazi kurriozum. Utazás 2062.06-27 és 2022.07.05-e között. Ez a multidiszciplináris konferencia nagyszerű lehetőség a fogászati ​​és az orvosi szakma közötti együttműködésre a páciens jobb közérzetének megértésében. A javasolt témák a szájgyógyászat, a légző- és alvászavarok, a cukorbetegség, a klinikai kommunikáció, a vészhelyzetek.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.