info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Zanzibár utazás

Álomszép strandok és pálmafák Tanzánia partjainál

Zanzibár utazások last minute akciós áron. Uroa, Kiwengwa, Nungwi, Kengawa

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Szűrők

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Látnivalók
Utazzon télen Zanzibár csodálatos üdülőhelyére. Zanzibár Tanzániához tartozó szigetcsoport az Indiai-óceánban. Zanzibár egy szigetvilág, mely két nagyobb szigetből - Zanzibár, Pemba - és számos szigetecskéből áll. Zanzibár fővárosa Zanzibár városa, melynek óvárosa Stone Town, jelenleg az UNESCO világörökség része. Szállodák sora épült a gyönyörű fehér homokos strandon, melyek ideálisak a pihenésre. Főbb uticéljaink: Uroa, Kiwengwa, Nungwi, Kengawa.
Zanzibár egy gyönyörű kis sziget, kb 40 km-re a tanzániai partoktól, az Indiai-óceánban. Kétségtelenül Kelet-Afrika legjelentősebb helyei közé sorolhatjuk. A 19. században a világ elsőszámú fűszerszigetévé és a rabszolga-kereskedelem központjává nőtte ki magát. Zanzibár és a szomszédos Pembasziget kiváló agrárterületekkel rendelkeznek. Az 1818-ban Mauritiusról behozott szegfűszeg termelése a mai napig is biztosítja e szigetek világhírét. A szegfűszegen kívül az itt szintén jól termő bors, kardamon, szerecsendió és fahéj biztosít jómódot a helyiek számára. Történelmét számos hódító alakította, melynek nyomait ma is őrzi. 1964-ben Zanzibár önálló köztársasági államformát vett fel a német majd angol uralom után, és Tanganyikával együtt csatlakozott Tanzániához. Zanzibár "Stone Town" (kőváros) óvárosának szűk, zegzugos utcácskái mint történelmi ékszerdoboz várják a turistákat. Fedezzék fel az ománi uralkodás bizonyítékait: az öreg házak művészien faragott faajtóit és a gazdagon díszített balkonokat. Az UNESCO Zanzibárt a Világörökség részévé nyilvánította. A szigetet nyugodtan nevezhetjük strandparadicsomnak is. Az Indiaióceán türkiz és sötétkék színű vize fürdésre és búvárkodásra egyaránt csábít.
  • Zanzibár utazás Medical and Dental Conference
    27.2022. June
    Zanzibár utazás Medical and Dental Conference2022. June 27. 08:002022. July 05. 23:00
    Zanzibár, Tanzánia (Afrika)
    Orvosi és fogászati ​​konferencia Zanzibáron igazi kurriozum. Utazás 2062.06-27 és 2022.07.05-e között. Ez a multidiszciplináris konferencia nagyszerű lehetőség a fogászati ​​és az orvosi szakma közötti együttműködésre a páciens jobb közérzetének megértésében. A javasolt témák a szájgyógyászat, a légző- és alvászavarok, a cukorbetegség, a klinikai kommunikáció, a vészhelyzetek.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.