info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Online jelentkezés az utazásra

Utazásra jelentkezés online ügyintézése

Megtalálta álmai utazását? Jelentkezzen online, hogy időt takarítson meg!
Hogyan jelentkezzen az utazásra?
Nézze meg ezt a videót és minden kérdésre választ kap.

5 egyszerű lépés:

 1. Kattintson a kiválasztott szállodára, válassza ki az időpontot és töltse ki a jelentkezési lapot. Ekkor már egyből látni fogja egyből a teljes fizetendő összeget.
 2. Ezután mi válaszlevelet küldünk Önnek, amely egy megerősítés, hogy megrendelése beérkezett hozzánk, valamint információt küldünk arról, hogy van-e még szabad hely. Amennyiben van szabad hely, akkor egy bizonyos ideig félretesszük Önnek az utat és a további teendőket megírjuk. Amennyiben már nincs szabad hely, akkor ezt írjuk meg, és ekkor természetesen fizetnie sem kell.
 3. Fizesse be az utazást és majd elektronikusan írja alá az utazási szerződést.
 4. Ezután mi minden intézünk, hamarosan küldjük az előlegről a visszaigazolást vagy a teljes díj befizetésekor a visszaigazolást, illetve igény esetén a sztornó, valamint a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást. Az elektronikus repülőjegyet és a szálloda vouchert az utazás előtt pár nappal e-mailben küldjük.
 5. Végül Önnek annyi a dolga, hogy csomagoljon és utazzon!

Az alábbiakban részletesen is megismerheti az online foglalás 5 lépését! Online utazás megrendelés 5 lépésben
 1. Az utazás kiválasztása és a jelentkezési lap kitöltése

  A legegyszerűbben úgy találja meg az országot, ha a főmenü "Országok" menüpontjára kattint és itt a lenyíló menüből kiválasztja az Ön számára szimpatikus országot. Ezután megjelennek az adott országhoz tartozó városok a legolcsóbb felnőtt részvételi díjjal. Kattintson a városra, hogy lássa az összes szállodát. Igény esetén szűkítheti a jobb felső sarokban a szállodákat ellátás és csillagszám szerint. Nyissa meg a szállodát és már el is jutott a hotel leírásához, a fotókhoz, indulási időpontokhoz és árakhoz. 
  A szálloda leírásának oldalán  találja meg az indulási időpontokat és a legolcsóbb részvételi díjakat. Az indulási időpontok havi bontásban jelennek meg. Ahhoz, hogy a teljes fizetendő összeget megkapja, egyszerűen kattintson az Önnek megfelelő indulási időpontra.
   
  • Tipp: Ha csak arra kíváncsi, hogy 2 főre mennyi a teljes fizetendő, akkor elég csak az egérrel a nap fölé mennie és már át is vált a legkisebb ár sora a 2 főre vonatkozó teljes fizetendő árra. Mobilon ez az ár automatikusan megjelenik az adott sorban. 
  • Az ajánlatok nem a szabad helyeket jelzik, különösen nem last minute utazás esetén, ezért kérjük a szabad helyekről telefonon érdeklődjön. 
  • A listában megjelenő díj a legolcsóbb felnőtt részvételi díj, amely nem a teljes részvételi díj. A szobák árait a szálloda kalkulálja ki, de általánosságban elmondható, hogy más az ára a standard normál szobának már akkor is, ha mondjuk az egyik szoba a tájra néz, még a másik standard szoba a kertre vagy a tengerre. A felnőtt részvételi díja függ attól is, hogy hányan lesznek egy szobában és milyen típusú szobában lesz az elhelyezés. Nem feltétlenül ugyanaz a részvételi díja az 1 főnek, akkor, ha valaki egyedül van egy szobában, vagy mondjuk ketten vagy hárman lesznek.
  Amint kiválasztotta az időpontot, nyaralási időtartamot és a kiindulási repteret, egyből megjelenik a kalkulációs oldal. A szobák számánál adja meg, hogy hány szobára van szüksége. A rendszer automatikusan egy szobát ajánlj fel, így ha egy szobára van szükségük, akkor ezt a sort nem kell módosítania. Ezután válassza ki a szobatípust. 
   
  • Két főre általában ki tud választani standard szobát, de gyakran azt is, hogy a szoba hová nézzen. Érdemes megnézi a kertre néző és a tengerre néző szoba árának különbségét, mert ha nem sokkal drágább, akkor mi a tengerre néző szobát javasoljuk. 
  • A gyerekeknél a gyerekkorhatár szállodánként eltér. Egy biztos: 2 év alatt a pici csecsemőnek számít, majd utána általában 2-12 évig, de bizonyos esetekben akár 14-15 évig is gyerekkedvezményt kap. Amikor azt látja a szobatípusnál, hogy 2 felnőtt + 1 gyermek (2-12 év), az azt jelenti, hogy 2 felnőttre és 1 gyermekre foglal, aki már elmúlt 2 éves, de még nem töltötte be a 12. életévét a hazautazás napjáig.. A gyermekkorhatárt tehát mindig úgy kell érteni, hogy be nem töltött életév.
  • Változó, hogy egy szállodának milyen szobatípusai vannak. A hatalmas török szállodáknál például gyakori, hogy akár öten-hatan is kényelmesen elférnek egy két hálószobás családi szobában, de egy egyszerűbb görög apartmanban elképzelhető, hogy kétágyas szobákat találunk csak. Érdemes összehasonlítani az árakat, amennyiben többen mennek nyaralni, mert lehet, hogy két darab egymás melletti szoba kedvezőbb áron jön ki, mint egy nagy családi szoba. 
  • Az árkalkuláció eredménye tájékoztató jellegű, amely az utazási irodát az utazási szerződés megkötésére nem kötelezi.

  A szobatípus kiválasztása után egyből látja a teljes fizetendő összeget biztosítás nélkül. Bizonyos utaknál a sztornóbiztosítást már az ár tartalmazza, ezt látni fogja a kalkulációban, de sok útnál ezt külön ki kell választania. A biztosítások hozzáadásához mindössze ki kell választania, hogy milyen biztosítástípust kér. Tudjon meg többet a biztosítás típusainkról:  baleset-, betegség és poggyászbiztosítás, sztornóbiztosítás. Miután kiválasztotta, hogy kér-e és ha igen, milyen biztosítást, akkor látja a teljes fizetendő összeget az esetleges biztosításokkal együtt. Nincsenek rejtett költségek! Ha szimpatikus az ajánlat, egyszerűen kattintson a "Jelentkezem az utazásra » " gombra.
  Megjelenik ekkor az Utasadatok oldal, ahol ismét látni fogja a teljes fizetendő díjat, és ahol meg kell adnia az alábbi adatokat a megrendeléshez:
   
  • Az Ön neve, címe, telefonszáma és e-mail címe. Ezekre a kapcsolattartáshoz van szükségünk, így kérjük, hogy valós adatokat adjon meg. Postán nem küldünk semmit.
  • Utasok neve és születési dátuma, utiokmányok adatai.  Figyeljen arra, hogy az utiokmányban szereplő, teljes nevet adja meg, és a jelentkezés előtt ellenőrizze le a születési dátumokat is. Amennyiben még nincs útlevele vagy az lejárt, akkor egy percig se aggódjon, hagyja üresen ezt a mezőt és küldje át később, valamikor az utazás megkezdése előtt a valós adatokat.
  • Megjegyzés. Ide írhatja minden extra kívánságát vagy megjegyzését. Ha nászutasok, ezt mindenképpen jelezze, mert ezt mi továbbítjuk a hotel felé. 
  • Hírlevélre feliratkozás. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig időben értesüljön legfrissebb last minute akcióinkról.
  • Általános Szerződési Feltételeket és az Útlemondási biztosítási szabályzat el fogadása. A jelentkezés elküldéséhez természetesen el kell fogadnia a szerződést és a szabályzatot is. Utazás jelentkezéskor a felhasználó részére automatikusan  egy személyes VIP fiók kerül létrehozásra az ÁSZF elfogadásakor. 
  • Adatvédelmi szabályzat elfogadása
  • Következő oldal: Fizetés. Itt tudja kiválasztani, hogy Önnek melyik fizetési forma a legmegfelelőbb.
  • Mindent kitöltött, és a kalkulációt is rendben lévőnek találja? Küldje el nekünk az utazás jelentkezését "Jelentkezem" gombra való kattintással!

  Tipp: Amennyiben valamit javítani szeretne, mindig több lépéssel vissza tud menni, hogy az esetleges javításokat el tudja végezni. Számunkra fontos az adatbiztonság! Az Ön adatait nagyfokú körültekintéssel, bizalmasan kezeljük. Adatait harmadik illetéktelen félnek nem adjuk tovább. A Dive Hard Tours Utazási Iroda adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-61279/2012.  Bővebben: Adatvédelem, adatkezelés.
 2. Válaszlevelet küldünk Önnek

  Válaszlevelet küldünk Önnek, amely egy megerősítés, hogy jelentkezése beérkezett hozzánk és automatikusan létrejön az Ön személyes VIP fiókja.
  Két lehetőség adott:
  Ha nincs már hely a kiválasztott útra, akkor ezt tudatjuk Önnel a válaszlevelünkben, értelemszerűen ekkor fizetnie sem kell. Ekkor általában a válasz e-mailben küldünk néhány hasonló ár-érték arányú javaslatot alternatívaként.
  Ha van hely, akkor a legtöbb esetben opciósan eltesszük Önnek a kiválasztott utazást és erről válasz e-mailt küldünk. Az e-mailben feltüntetjük a fizetési határidőt és a lehetséges fizetési módokat. 
   
  • Amennyiben az indulás időpontja a megrendeléstől számítva 30 napnál későbbre esik és még sok hely van, akkor az utat általában 24-48 órára tesszük félre.
  • Egy héttel az indulás előtt általában néhány órára vagy egyáltalán nem lehet opciósan eltenni az utazást, a jelentkezéssel egyidejűleg kell a teljes díjat kifizetni. Utóbbi esetben a teljes díj megfizetése után, a szabad helyek függvényében áll csak utazási irodánknak módjában befogadni a megrendelést. Az un. "lekérésre" foglalható utaknál a lekérés 5 munkanap, ennek eredményéről a jelentkezőt tájékoztatjuk. Amennyiben időközben beteltek a helyek, akkor az iroda a teljes díjat visszafizeti vagy az utassal egyeztetve egy másik utazás árába beszámítja.
  • Az opciós határidő lejártával, amennyiben Ön nem fizet, az opció törlődik, és az így felszabaduló helyek akár azonnal betelhetnek és az árak megváltozhatnak. Ezért kérjük, hogy amennyiben komolyan gondolja a nyaralást, tartsa mindig szem előtt az opciós határidőt! 
  • Amennyiben eláll az utazási szándékáról, vagy meg szeretné hosszabbíttatni az opciós határidőt, ezt mielőbb jelezze irodánk felé. Utóbbira nem tudunk garanciát vállalni, de minden tőlünk telhetőt megpróbálunk racionális keretek között.
  • A nyári szezonban illetve last minute utazás esetén előfordulhat, hogy bár Önnek van érvényes opciója, tehát a magyar piacról más nem tud Ön helyett utazni, de a szálloda mégis megtölti magát egy másik országból. Ez ritkán következik be, de mégis előfordulhat, a szakkifejezés a stop sale. Ez esetben mi azonnal értesítjük Önt és együtt segítünk egy másik hotel kiválasztásában, hiszen a repülőn még félre van téve Önöknek a hely. 
 3. Fizetés, szerződés és nyilatkozat

  Miután megkapta tőlünk a válasz e-mailt és még van hely, amelyet ideális esetben félre is tudtunk Önnek tenni, akkor Önnek a megadott határidőig be kell fizetnie az utazás előlegét vagy teljes díját. Az utazás kifizetésének módjáról a Fizetés menüpont alatt talál részletes leírást. A határidőben történő befizetés után Ön értesítést küld irodánknak, mi leellenőrizzük a jóváírást. Mi ekkor véglegesítjük az utazást. Ekkor küldünk Önnek egy újabb e-mailt, amelyben jelezzük, hogy az összeg megérkezett a bankszámlánkra, valamint mellékeljük az utazási szerződést. Az utazási szerződést elektronikusan kell aláírni.
   
 4. Mi e-mailben küldjünk Önnek az utazási dokumentumokat

  A foglalás véglegesítését követően minden dokumentumot e-mail fogunk küldeni Önnek illetve feltöltjük a VIP fiókjába

  Amennyiben igényli, a lenti dokumentumokat és a számlát személyesen is átveheti ezeket irodánkban vagy letöltheti a VIP fiókjából. Az összes megrendelőnk, rendelkezik személyes VIP  fiókkal, az utazáshoz szükséges iratokat feltöltjük a jelszóval védett privát fiókjába és onnan is le tudja tölteni azokat.
  Amennyiben Ön előleget fizetett be, az előlegről visszaigazolást kap tőlünk. Ezt nem kell kinyomtatnia, ugyanis a hátralék befizetése után Visszaigazolást kap. Fontos: Általában az utazási iroda írásbeli visszaigazolását követően válik hatályossá az utazási szerződés, amely vagy a előleg visszaigazolás vagy a visszaigazolás dokumentum formájában történik.
  A teljes részvételi díj után állítjuk ki.
  Ezt is 1 példányban nyomtassa ki, és vigye magával. Tartsa meg hazatérésig.
  A repülőgép indulási idejét, a poggyászra vonatkozó információkat és a reptéren történő találkozó idejét általában néhány az indulás előtti héten küldi meg irodánknak az utazásszervező, amit mi is csak ekkor tudunk továbbítani az Utasoknak. A elektronikus repjegyet és a szálloda vouchert az indulás előtti héten küldjük meg Önnek, vagy az iratok a repülőtéren lesznek átvehetők.

  Amennyiben e-mailen kapja meg tőlünk ezeket a dokumentumokat, akkor nyomtassa ki - némely esetben 3 példányban-, és vigye magával. Az első példányt a repülőtérre való érkezéskor a check-in pultnál, a második példányt a hotelben a recepción, a harmadik példányt pedig a visszaútnál a repülőtéri check-in pultnál kell használnia.
 5. Csomagoljon és utazzon!

  Önnek már csak annyi a dolga, hogy csomagoljon és utazzon. Csomagoláskor ügyeljen a feladható poggyász súlyhatárára, valamint arra, hogy mit vihet fel a repülőgépre a kézipoggyászban.
  Bővebb információ: Repülőtér. Utazáskor vigye magával a részvételi jegyet 1 példányban, a biztosítási kötvényt 1 példányban, valamint ha előtte megküldtük, akkor az elektronikus repjegyet és szálloda vouchert annyi példányban , amennyiben megírjuk. Emellett ne felejtse otthon az összes utas útlevelét és csomagjait!
 6. Egyéb tudnivalók és jogi nyilatkozat

  Figyelemmel az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a  Polgári Törvénykönyvéről szóló 2013. évi V. törvény törvény illetve az utazási szerződésről szóló 281/2008. (XI. 28.) Korm. rendelet előírásaira az alábbi tájékoztatást nyújtjuk az elektronikus szerződéskötésről illetve az online utazásra jelentkezéskor.

  A Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft. honlapján megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A honlapon keresztül való utazásra jelentkezés nem kötelezi az utazási irodát utazási szerződés megkötésére.
  Bővebben: Általános Szerződési Feltételek.
  A jelentkező lépés-lépésre tájékoztatva van az utazási-,  online jelentkezése folyamán.
  Online megrendeléskor az Utas nem tudja elküldeni a megrendelését mielőtt az Általános Szerződési Feltételeket el nem olvasta illetve el nem fogadta volna. Az interneten – kattintással vagy elektronikus levelezés útján – ráutaló magatartással valósul meg a szerződéskötés. A jelentkezés elküldése előtt elfogadott jelen Általános Szerződési Feltételek szerint az utazásszervező utazási szerződését írásban kell megkötni. Az utazási iroda minden esetben az elküldött (elektronikus úton kézbesített, tehát tartós adathordozón átadott) megrendelőt, utazási szerződést és az ÁFA nyilatkozatot kinyomtatja és iktatja illetve a szerződéseket és a többi utazással kapcsolatos elektronikus levelezést külön adathordozón elmenti (szerveren) és az utas számára az bármikor hozzáférhetővé teszi, ezen kívül emailben is elküldi részére. Az utazási szerződésről szóló 281/2008. (XI. 28.) Korm. rendelet 3. § (1) bek. előírása szerint a konkrét utazásszervező utazási szerződését és az ÁFA nyilatkozatot az utas írásban pdf. formátumban megkapja, - tartós adathordozón is átadja-  azokat aláírva vissza kell küldenie az utazási irodánknak. Az iroda lehetőséget biztosít, hogy az Általános Szerződési Feltételek letöltse, majd akarata szerint ki tudja nyomtatni.
  Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított biztonsági felugró ablakok útján illetve olyan Java Script (Ez a szabvány egyben ISO szabvány is.) alkalmazásával biztosít az iroda, ami a jelenleg elérhető legmodernebb technikák. (mindig vissza tud lépni egy lépést, hogy javítani tudjon). A weboldal https, azaz olyan SSL kulcsot használ, ami a legmodernebb  rendszer a weben biztonságilag kritikus kommunikációknál, mint amilyenek például a fizetési tranzakciók és a felhasználói jelszavas bejelentkezéseknél. Az SSL bebiztosítja az adatokat az interneten a böngésző és a felhasználó prezentációját tartalmazó szerver között.
  Az utazási iroda megfelelő, hatékony és hozzáférhető technikai eszközöket biztosít, hogy az igénybe vevő (megrendelő, utazásra jelentkező) az adatbeviteli hibák azonosítását és kijavítását megrendelésének elektronikus úton való elküldése előtt el tudja végezni. A megrendelés véglegesítése előtt le tudja ellenőrizni az összes esetleges gépelési hibát, vissza tud lépni és javítani tudja azokat.
  Második javítási lehetőség elírás esetén: A megrendelőnek az iroda válaszlevelet küld azokkal az adatokkal, amelyeket a megrendelő beírt a megrendelő megadott rovataiba. Abban az esetben, ha a megrendelő ekkor észleli, hogy névelírást vétett vagy bármely adatot tévedésből rosszul adott meg, akkor a megrendelő egy válaszlevélben (vagy a saját privát fiókjában)  még ezt jelezheti az iroda felé és az utazási iroda ezt még ingyenes kijavítja. Ennek időbeli korlátja: Abban az esetben, ha az utas már befizette az előleget vagy a  részvételi díjat és az utazásszervező iroda már visszaigazolta az utazást, akkor már csak módosítási díj ellenében lehetséges a módosítás, az utazásszervező módosítási feltételei szerint.
  Az utazási iroda a jelentkező megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton nagyon gyorsan megválaszolja. Amennyiben e válasz az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz (jelentkezőhöz) nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A jelentkezés és annak válasza, akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz (megrendelőhöz) megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik.
  Összeállítottunk az utasoknak egy részletes útmutatót, amit innen tud tölteni:  Utazási tanácsok, tippek.
  Nagyon sok hasznos tudnivalót, tippet leírtunk, hogy segítségére legyünk a gondtalan utazás megszervezésénél és a készülődés folyamán. Olvassa el, használja egészséggel!
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.