info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Vietnám

Egzotikus hegyek, tengerpartok és ázsiai ízek

Vietnam last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés, körutazás körutak

Vietnám, az ezerarcú ország

Fedezze fel a tengerpartot és a hegyeket!

Vietnám, az ezerarcú ország
Cộng hòa Xã hội chủ nghĩa Việt Nam
"Azóta szeretnék eljutni Vietnámba, amióta néhány éve megkóstoltam a nemzeti levesüket, a pho-t. Éppen ezért a legizgalmasabb utazás a kínálatunkból számomra a 12 napos vietnámi gasztrotúra, amely során bejárunk piacokat, veteményeseket, végig lehet kóstolni a vietnámi konyha remekeit és több főzőtanfolyam is a program része. Hogy mindez lélegzetelállító helyeken történik, már csak hab a tortán." 
Hendrik Nikoletta, munkatársunk
A Vietnami Szocialista Köztársaság délkelet-ázsiai ország. Északról Kína, nyugatról Laosz és Kambodzsa, keletről pedig a Vietnami-öböl határolja.
Vietnam éghajlata trópusi monszun. Két évszak létezik: a száraz, hűvösebb illetve a májustól októberig tartó forró és esős.
Magyar állampolgároknak vízumot kell beszerezni előre a budapesti vagy más vietnami külképviseleten. A vízum egyszeri beutazásra szól és 30 napos tartózkodást engedélyez. Nincs lehetőség érkezéskor megszerezni a vízumot!

Vietnam elhagyásakor fejenként 15 amerikai dollár kilépési illetéket kell fizetni.

Vietnam a természeti csodáin kívül több mást is nyújt, így izgalmas íz világú gasztronómiát, barátságos, közvetlen embereket, kiváló vásárlási lehetőségeket, több évezredes kultúrkincset, érdekes, nyüzsgő városi utcaképeket. Előny, hogy Vietnamot még nem árasztották el a turisták és emiatt sok nevezetességnél nincs akkora zsúfoltság, valamint sok minden természetes, érintetlen. Nem kevés olyan helyre el lehet menni, ahol azelőtt turista alig járt. Érdekfeszítő az ország réges-régi és legújabb kori története, a falvak meghatóan egzotikusak (tehénen lovagló gyerek, rőzsehordó nők, stb.). Mindenki kiemeli, hogy olcsóság van, bizony Thaiföldhöz képest is.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.