Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Mauritius

444 000 Ft/főTELJES ÁR illetékkel
Romantikus és trópusi nyaralás

Mauritius last minute utazások olcsó akciós nyaralás üdülés

Csodálatos trópusi nyaralás Mauritiuson

Ideális nyaralás

Csodálatos trópusi nyaralás Mauritiuson
République de Maurice
Mauritius apró szigete tökéletes cél, akár ha a hideg hónapokban vágyunk egy trópusi nyaralásra. Gyerekekkel is kiváló, ugyanis a közbiztonság nagyon jó, a kristálytiszta vizű partok pedig képeslapra illően gyönyörűek. Ha csak egyszerűen hátrahagynánk a mindennapokat, pihengetnénk a medence körül és a parton, akkor Mauritius kihagyhatatlan!
Mauritius utazás - olcsó nyaralás és akciós üdülések. Mauritius az Indiai-óceánon található, Madagaszkártól keletre. A vulkanikus eredetű sziget tengerpartja korallokkal díszített és további 20 kisebb szigetecske tartozik hozzá. Változatosságát nem csupán egzotikus növényzete és fekvése adja, hanem lakóinak sokszínűsége is: afrikai, indiai, európai és kínai eredetű emberek lakják a varázslatos szigetet, kultúrák és népek kavalkádját alkotva. A kristálytiszta tenger, a homokos partok mind családoknak, mind pároknak nagyszerű kikapcsolódást nyújt. A szállodák színvonalas kiszolgálása, a sok térítésmentes sportolási lehetőség még kiemelkedően vendégszerető szigetté teszi ezt az úticélt. Mauritius last minute utazások - olcsó akciós nyaralás és üdülés.
A magas hegyekről vízesések zuhannak alá, köztük a Tamarind vízesés, ahol hét lépcsőben 295 méter magasról zubog lefelé az ezüstösen csillogó vízfüggöny. S valóban a paradicsomban érzi magát az ember, amint megmártózik az alatta kiszélesedő folyómederben, miközben a vízcseppek hullanak rá. Ebben a környezetben különleges állatvilág él, melyeket a nemzeti parkokban természetes élőhelyükön láthatnak a turisták. Alig néhány méterre egy vízeséstől jávai szarvas legel, a fák között vaddisznók kocognak el a kíváncsi tekintetek elől, a lombok között majmok ugrálnak, a víz parton pedig teknősök sütkéreznek. Még fészkel itt a kestrel madár is, amit sajnos már a kihalás veszélye fenyeget. Költési időszakban nem is engedik a közelükbe a turistákat. De legalább olyan csodálatos élményt kínál az óceán mélyének világa, a korallok látványa, melyek között a szivárvány színeiben pompázó halak kergetőznek.
 • Ragszolgaság eltörlésének ünnepe
  01.2020. February
  Ragszolgaság eltörlésének ünnepe2020. February 01. 00:272020. February 01. 23:55
  Mauritius, Mauritius (Afrika)
  Rabszolgaság eltörlésének az ünnepe nemzeti ünnep Mauritiuson. Február 1-én tartják ezt az ünnepet. 1833-tól nincs rabszolgaság Mauritius szigetén
 • Élőzenés előadás
  25.2020. April
  Élőzenés előadás2020. April 25. 18:002020. April 30. 23:30
  Mauritius, Mauritius (Afrika)
  A Sitar Indiai Étteremben Mauritiuson minden pénteken és szombaton a vacsora fogyasztása közben élvezheti az élő modern, vagy klasszikus zenei előadásokat! Ha Mauritiuson nyaral, ne hagyja ki ezt az élvezetes és különleges műsort!
 • Gyógyszerkészítmények Konferenciája
  27.2020. April
  Gyógyszerkészítmények Konferenciája2020. April 27. 08:002020. April 28. 20:00
  Mauritius, Mauritius (Afrika)
  A gyógyszerkészítmények konferenciáját minden évben megrendezik Mauritiuson, és tudósok, kutatók gyűlnek össze, hogy kapcsolatokat teremtsenek és előadásokat hallgassanak. A rendezvényen szerveznek különböző workshopokat, illetve vállalatok, kiállítók, szponzorok és médiapartnerek is részt vesznek.
 • Maritime Hét
  19.2020. October
  Maritime Hét2020. October 19. 10:002020. October 23. 19:00
  Mauritius, Mauritius (Afrika)
  A Maritime Week rendezvényén világszínvonalú előadók prezentálnak és különböző témákkal mint például a kikötői üzemeltetés, a szállítás, az ellátási lánc és a logisztikai stratégiák kérdéseivel, kihívásaival, megoldásaival és innovációival foglalkoznak. Az eseményen magas rangú kormányzati tisztviselők, iparági igazgatók, tudósok, vezetők találkoznak.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.