info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Mauritius

Romantikus és trópusi nyaralás

Mauritius last minute utazások olcsó akciós nyaralás üdülés

Csodálatos trópusi nyaralás Mauritiuson

Ideális nyaralás

Csodálatos trópusi nyaralás Mauritiuson
République de Maurice
Mauritius apró szigete tökéletes cél, akár ha a hideg hónapokban vágyunk egy trópusi nyaralásra. Gyerekekkel is kiváló, ugyanis a közbiztonság nagyon jó, a kristálytiszta vizű partok pedig képeslapra illően gyönyörűek. Ha csak egyszerűen hátrahagynánk a mindennapokat, pihengetnénk a medence körül és a parton, akkor Mauritius kihagyhatatlan!

Minden amit tudni érdemes

Információk
Mauritius utazás - olcsó nyaralás és akciós üdülések. Mauritius az Indiai-óceánon található, Madagaszkártól keletre. A vulkanikus eredetű sziget tengerpartja korallokkal díszített és további 20 kisebb szigetecske tartozik hozzá. Változatosságát nem csupán egzotikus növényzete és fekvése adja, hanem lakóinak sokszínűsége is: afrikai, indiai, európai és kínai eredetű emberek lakják a varázslatos szigetet, kultúrák és népek kavalkádját alkotva. A kristálytiszta tenger, a homokos partok mind családoknak, mind pároknak nagyszerű kikapcsolódást nyújt. A szállodák színvonalas kiszolgálása, a sok térítésmentes sportolási lehetőség még kiemelkedően vendégszerető szigetté teszi ezt az úticélt. Mauritius last minute utazások - olcsó akciós nyaralás és üdülés.
A magas hegyekről vízesések zuhannak alá, köztük a Tamarind vízesés, ahol hét lépcsőben 295 méter magasról zubog lefelé az ezüstösen csillogó vízfüggöny. S valóban a paradicsomban érzi magát az ember, amint megmártózik az alatta kiszélesedő folyómederben, miközben a vízcseppek hullanak rá. Ebben a környezetben különleges állatvilág él, melyeket a nemzeti parkokban természetes élőhelyükön láthatnak a turisták. Alig néhány méterre egy vízeséstől jávai szarvas legel, a fák között vaddisznók kocognak el a kíváncsi tekintetek elől, a lombok között majmok ugrálnak, a víz parton pedig teknősök sütkéreznek. Még fészkel itt a kestrel madár is, amit sajnos már a kihalás veszélye fenyeget. Költési időszakban nem is engedik a közelükbe a turistákat. De legalább olyan csodálatos élményt kínál az óceán mélyének világa, a korallok látványa, melyek között a szivárvány színeiben pompázó halak kergetőznek.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.