Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Írország

325 000 Ft/főTELJES ÁR illetékkel
Vad és gyönyörű tájak

Írország last minute olcsó akciós utazás körutazás

Vadregényes tájakon: Írország

Felejthetetlen utazás

Vadregényes tájakon: Írország
Éire
Ha az ember Írországban jár, azonnal "megfertőzi" őt a sziget bája, tájai, a helyiek vendégszeretete, és a helyi pubok hangulata. Kihagyhatatlan program az ír különlegességek kóstolása: a corkiak büszkeségét, a fekete Murphyt, vagy épp a híres ír whiskeyt, amelyekre méltán büszkék az írek. Időjárását tekintve azonban nem mindig idilli a táj; néha esős, azonban az átlagosnál enyhébb hőmérséklet jellemzi. Viszont az eső ne tántorítson el senkit ennek a csodás országnak a felfedezésétől, amely során garantáltan szívébe zárja!
Írország last minute olcsó akciós utazás körutazás
Írország hallatán a legtöbb embernek utazás kapcsán általában eszébe jut egy nyaralás, egy tengerpart, egy hajóút, egy városnézés vagy éppen a gasztronómia.

Írország éghajlata az Észak-atlanti-áramlat meleg vizeinek köszönhetően sokkal enyhébb, mint más, hasonló földrajzi szélességű területeké. Az átlagos téli hőmérséklet +4,5 – +7 °C, ami 14 fokkal magasabb, mint az azonos szélességi körön fekvő helyeké általában. Mivel nyáron az óceán hűt, ezért a hőmérséklet csak 15–17 °C. A csapadék sok, 1500–2500 mm. Megoszlása egész évben egyenletes.
Írországban bal oldali közlekedés van. A távolságokat és a sebességkorlátozást a táblákon metrikus rendszerben adják meg. Külön jelzés nélkül a megengedett sebesség lakott területen 50 km/óra, országúton 80 km/óra autópályán pedig 120 km/óra.

Írország fontos helyek
Dublin és körülötte Howth, Dalkey – itt lakik Bono –, Dún Laoghaire és Bray, Cliffs of Moher, Wicklow-hegység azon belül a Glendalough Valley, Dingle-félsziget, Kerry Way, Inishmor-sziget, Garnish-sziget, Beara-félsziget, Connemara Nemzeti Park.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.