Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Panama

499 900 Ft/főTELJES ÁR illetékkel

Panama utazás last minute olcsó akciós üdülés, nyaralás

Panama utazás last minute olcsó akciós üdülés, nyaralás.
Panama éghajlatát trópusi egyenlítői éghajlat és kis hőmérsékleti ingadozás jellemzi, mely rendkívül kedvező az idegenforgalom szempontjából. Két évszak, a száraz és az esős létezik. A száraz évszak december végétől május elejéig tart, az év többi része az esős évszak. Az összes évi csapadékmennyiség az esős évszakban hullik le, emiatt a turizmus néhány ágazata szezonális jellegű. A Karib-tenger mentén elterülő parti síkságon a csapadék eléri az évi 3500 millimétert, melyet az északkeleti szelek szállítanak. A csendes-óceáni partvidékre a szavanna éghajlat a jellemző, kevesebb csapadékkal és rövidebb esős időszakkal. Ennek oka, hogy a földszoros hegyei, a Kordillerák pajzsként védik a partot az esőzésektől. Naplemente után az ország egész területén egy hűvös szellő támad fel. Napfelkelte idején minden évszakban süt a nap. A leghidegebb hónap október (középhőmérséklete 26 °C), legmelegebb április (középhőmérséklete 28 °C). Legcsapadékosabb október (21 csapadékos nap). Ekkor zivatarok gyakran előfordulnak. A legszárazabb hónap március (legfeljebb két csapadékos nap). A hőmérséklet a magas hegységekben alacsonyabb. A Talamanca-hegység nyugati oldalának magas részein ritkán fagy, de sohasem havazik. Panama partjait nem érik el a hurrikánok. Ez nagy előny más trópusi turistacélpontokkal szemben. A levegő páratartalma magas (néha eléri a 70%-ot), mely a tengeráramlatoknak köszönhető. Turisztikailag a száraz évszak a fontosabb.
 • Expo F Kiállítás és Vásár
  25.2020. July
  Expo F Kiállítás és Vásár2020. July 25. 08:002020. July 27. 20:00
  Panama, Panama (Amerika)
  Az eseményen az építőanyagok és építkezési eszközök nemzetközi vására és kiállítása zajlik. Az Expo F törekszik Latin-Amerikát és a Karib-térség országainak kiszolgálására, és ez a kiállítás elősegíti a régiókban az építési iparágak fellendülését, és a piacon feltörekvő cégek népszerűsítését.
 • InterLumi Kiállítás
  25.2020. July
  InterLumi Kiállítás2020. July 25. 08:002020. July 27. 20:00
  Panama, Panama (Amerika)
  Az InterLumi hatékony eseménynek bizonyult a régió világítóiparának fejlődésének ösztönzésében, és kiváló lehetőséget kínál a kiállítók számára, hogy bemutassák a legújabb innovációkat. A kiállítás összehozza a leendő vásárlókat és üzleti partnereket egy helyre, így biztosítva a kapcsolatteremtés lehetőségét.
 • ISHRS Hajregenerációval Foglalkozó Társaság Éves Konferenciája
  21.2020. October
  ISHRS Hajregenerációval Foglalkozó Társaság Éves Konferenciája2020. October 21. 10:002020. October 24. 19:00
  Panama, Panama (Amerika)
  Az ISHRS egy globális nonprofit orvosi szövetség, amely többek között a haj "betegségeire" (például hajhullás), és helyreállítására koncentrál. A szövetség 70 országból több, mint ezer taggal rendelkezik. A konferencián rengeteg témával és területtel foglalkoznak, viták, előadások keretében, illetve továbbképzésekre is lehetőségük lesz jelentkezni a résztvevőknek.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.