info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Hollandia

Idilli folyópartok, modern nagyvárosok

Hollandia last minute olcsó akciós utazások, körutazás körutak

Hollandia, a modern és sokszínű ország

Idilli tájak, kedves emberek

Hollandia, a modern és sokszínű ország
Koninkrijk der Nederlanden
Holandia mindenkit képes lenyűgözni modern gondolkodásmódjával, látnivalóival: gyönyörű tulipánföldek, érdekes vízi útvonalak, jellegzetes házikók. A helyiek barátságosak, toleránsak, angolul is jól lehet velük kommunikálni. Hollandiában a leglátogatottabb város Amszterdam, azonban a kisebb városokat is érdemes megnézni, ha már itt járunk!
Hollandia last minute olcsó akciós utazások, körutazás körutak.
Az alig fele Magyarországnyi Hollandia tájain járva olyan, mintha a németalföldi festők tájképei kelnének életre: szélmalmok, folyóparti idillek, régi hidacskák, zöld legelők és végtelen tulipánmezők köszöntenek a békés vidéken. Tisztaság és derű fogadja itt az utazót, a takaros házikók függönytelen ablakai láttatni engedik a holland enteriőröket és hétköznapokat. Hollandia fővárosa, a csatornákkal átszőtt Amszterdam páratlan hangulatú város. A legjobb biciklire pattanva bolyongani a szövevényes utcácskákon, ahol a dülöngélő és egymásba „kapaszkodó”, jellegzetes házak és az apró hidak látványa elfeledteti, hogy a XXI. században járunk. Gyönyörködni Van Gogh és Rembrandt festményeiben, a virágpiac színkavalkádjában vagy a hajók és a csatornák látványában semmihez sem hasonlítható élmény.Hollandiába májustól szeptemberig a legideálisabb az utazás, esőre mindig lehet számítani.
 • Nemzetközi INC Konferencia
  09.2020. June
  Nemzetközi INC Konferencia2020. June 09. 10:002020. June 11. 10:00
  Leeuwarden, Hollandia (Európa)
  Az INC INC 2018 sikere után az NHL Stenden, Derby és Sunderland egyetemei, a Nemzetközi Vendéglátási Kutatási Akadémia (AIHR) és a Turisztikai Kiválóságok Kutatási Központja (CERTE) örömmel jelenti be az újabb eseményt.
 • Awakenings Fesztivál
  27.2020. June
  Awakenings Fesztivál2020. June 27. 15:002020. June 28. 23:30
  Amszterdam, Hollandia (Európa)
  Az Awakenings Festival az egyik legismertebb elektronikus esemény és a világ legnagyobb kültéri techno fesztiválja. A hétvége alatt a fesztivált 80 ezer ember látogatta meg, így joggal mondhatjuk, hogy ez Európa egyik legfontosabb zenei eseménye.
 • Építész Munkában Kiállítás Hollandia
  16.2020. September
  Építész Munkában Kiállítás Hollandia2020. September 16. 08:002020. September 17. 18:00
  Amszterdam, Hollandia (Európa)
  Nemzetközi kiállítás építészettel és ipari tervezéssel. Az Építész Munkában egy egyedülálló és innovatív kiállítás Hollandiában. A kiállítás célja, hogy elérje a professzionális vásárlókat, akik érdeklődnek a munkahelyi építészet iránt. Az iparághoz kapcsolódó mindenféle terméket és anyagot láthatunk az eseményen.
 • AgroTechniek Kiállítás Hollandia
  01.2020. December
  AgroTechniek Kiállítás Hollandia2020. December 01. 08:002020. December 03. 21:00
  Amszterdam, Hollandia (Európa)
  Az AgroTechniek Holland legnagyobb agrikulturális vására Hollandiában. Ezen az eseményen a már jól megszokott gyártók, kereskedők és importőrök százai vesznek részt, és bemutatják a legújabb agrikulturális termékeket, gépeket.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.