info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Hollandia

Idilli folyópartok, modern nagyvárosok

Hollandia last minute olcsó akciós utazások, körutazás körutak

Hollandia, a modern és sokszínű ország

Idilli tájak, kedves emberek

Hollandia, a modern és sokszínű ország
Koninkrijk der Nederlanden
"Hollandia számomra különösen fontos ország, mert a párom a szomszédos Belgiumból származik, és az anyanyelve a hollandhoz nagyon hasonló flamand. Ketten már többször jártunk Hollandiában, felfedeztük Amszterdam, Utrecht, Texel, Den Helder, Leeuwarden városokat, illetve természetesen jártunk Eindhovenben és Maastrichtban is. Imádom a hollandok nyitottságát és életszemléletét, amely minden utazásnál feltölt. Fedezze fel Ön is Hollandiát velünk, személyes tapasztalat alapján ajánlunk utat!"
Hendrik Nikoletta, kolléganőnk
Hollandia last minute olcsó akciós utazások, körutazás körutak.
Az alig fele Magyarországnyi Hollandia tájain járva olyan, mintha a németalföldi festők tájképei kelnének életre: szélmalmok, folyóparti idillek, régi hidacskák, zöld legelők és végtelen tulipánmezők köszöntenek a békés vidéken. Tisztaság és derű fogadja itt az utazót, a takaros házikók függönytelen ablakai láttatni engedik a holland enteriőröket és hétköznapokat. Hollandia fővárosa, a csatornákkal átszőtt Amszterdam páratlan hangulatú város. A legjobb biciklire pattanva bolyongani a szövevényes utcácskákon, ahol a dülöngélő és egymásba „kapaszkodó”, jellegzetes házak és az apró hidak látványa elfeledteti, hogy a XXI. században járunk. Gyönyörködni Van Gogh és Rembrandt festményeiben, a virágpiac színkavalkádjában vagy a hajók és a csatornák látványában semmihez sem hasonlítható élmény.Hollandiába májustól szeptemberig a legideálisabb az utazás, esőre mindig lehet számítani.
 • Építész Munkában Kiállítás Hollandia
  16.2020. September
  Építész Munkában Kiállítás Hollandia2020. September 16. 08:002020. September 17. 18:00
  Amszterdam, Hollandia (Európa)
  Nemzetközi kiállítás építészettel és ipari tervezéssel. Az Építész Munkában egy egyedülálló és innovatív kiállítás Hollandiában. A kiállítás célja, hogy elérje a professzionális vásárlókat, akik érdeklődnek a munkahelyi építészet iránt. Az iparághoz kapcsolódó mindenféle terméket és anyagot láthatunk az eseményen.
 • AgroTechniek Kiállítás Hollandia
  01.2020. December
  AgroTechniek Kiállítás Hollandia2020. December 01. 08:002020. December 03. 21:00
  Amszterdam, Hollandia (Európa)
  Az AgroTechniek Holland legnagyobb agrikulturális vására Hollandiában. Ezen az eseményen a már jól megszokott gyártók, kereskedők és importőrök százai vesznek részt, és bemutatják a legújabb agrikulturális termékeket, gépeket.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.