info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Seychelle-szigetek

Fehérhomokos part, azúrkék tenger

Seychelle-szigetek utazás, utazások last minute áron.

Seychelle-szigetek romantikus utazás

Mesés tengerpartok

Seychelle-szigetek romantikus utazás
République des Seychelles
A Seychelle-szigetekről azonnal a tökéletes egzotikus utazás ugrik be mindenki számára. Nem is csoda: különös állatvilága, prospektusba illő partjai lenyűgözőek. A Seychelle-szigetek három fő szigete Mahé, Praslin és La Digue, de a Bird sziget is kihagyhatatlan az óriási teknősökkel és érdekes madarakkal. Aki pihenésre és teljes nyugalomra vágyik, annak tökéletes ez az idilli sziget, távol a világ zajától, illetve nászutakat is gyakran ide szervezik a szerelmesek.
A Seychelles-szigetek az örök nyár és boldogság szigetei, ahol a luxus, a táj teljesen magával ragadó szépsége, illatok és ízek, a tengerpartok páratlan szépsége, fehér homokja, a természet érintetlensége egy életre szóló élmény.

Seychelles sokkal több egy gyönyörű állomásnál, fehér homokos tengerpartnál, és azúrkék tengernél. Seychelles-en igazán meglepő változatosságban lehet részünk, minden lépésnél új élményekkel találkozhatunk. Ha arra vágyunk, hogy hátradőljünk a nyugágyunkban és gyönyörködjünk az azúrkék tengerben, 65 partszakasz vár minket, ahol a világ legrégebbi gránit sziklái nyújtanak hűsítő árnyékot. Felfedezhetjük a víz alatti világot snorkelezés vagy búvárkodás során. Kirándulásokon, madárlesen vehetünk részt a környező szigeteken, sok elbűvölő látnivalóval és élménnyel.

Teknősöket etethetünk a környező szigeteken és megismerhetjük az Unesco világörökség részeként nyilvántartott Coco de Mer kókuszpálmát. Vitorlás túrára indulhatunk, ahol a kedves személyzet hamisítatlan kreol ebéddel kedveskedik nekünk. Ha izgalomra vágyunk, kipróbálhatjuk a mélytengeri horgászatot, vagy a helikopteres sétarepülést a szigetek fölött.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.