info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Seychelle-szigetek

Fehérhomokos part, azúrkék tenger

Seychelle-szigetek utazás, utazások last minute áron.

Seychelle-szigetek romantikus utazás

Mesés tengerpartok

Seychelle-szigetek romantikus utazás
République des Seychelles
A Seychelle-szigetekről azonnal a tökéletes egzotikus utazás ugrik be mindenki számára. Nem is csoda: különös állatvilága, prospektusba illő partjai lenyűgözőek. A Seychelle-szigetek három fő szigete Mahé, Praslin és La Digue, de a Bird sziget is kihagyhatatlan az óriási teknősökkel és érdekes madarakkal. Aki pihenésre és teljes nyugalomra vágyik, annak tökéletes ez az idilli sziget, távol a világ zajától, illetve nászutakat is gyakran ide szervezik a szerelmesek.
A Seychelles-szigetek az örök nyár és boldogság szigetei, ahol a luxus, a táj teljesen magával ragadó szépsége, illatok és ízek, a tengerpartok páratlan szépsége, fehér homokja, a természet érintetlensége egy életre szóló élmény.

Seychelles sokkal több egy gyönyörű állomásnál, fehér homokos tengerpartnál, és azúrkék tengernél. Seychelles-en igazán meglepő változatosságban lehet részünk, minden lépésnél új élményekkel találkozhatunk. Ha arra vágyunk, hogy hátradőljünk a nyugágyunkban és gyönyörködjünk az azúrkék tengerben, 65 partszakasz vár minket, ahol a világ legrégebbi gránit sziklái nyújtanak hűsítő árnyékot. Felfedezhetjük a víz alatti világot snorkelezés vagy búvárkodás során. Kirándulásokon, madárlesen vehetünk részt a környező szigeteken, sok elbűvölő látnivalóval és élménnyel.

Teknősöket etethetünk a környező szigeteken és megismerhetjük az Unesco világörökség részeként nyilvántartott Coco de Mer kókuszpálmát. Vitorlás túrára indulhatunk, ahol a kedves személyzet hamisítatlan kreol ebéddel kedveskedik nekünk. Ha izgalomra vágyunk, kipróbálhatjuk a mélytengeri horgászatot, vagy a helikopteres sétarepülést a szigetek fölött.
 • Seychelles-szigetek utazás Világkonferencia EUWCSWEA
  21.2022. February
  Seychelles-szigetek utazás Világkonferencia EUWCSWEA 2022. February 21. 07:002022. March 04. 22:00
  Seychelles-szigetek Malé, Seychelle-szigetek (Afrika)
  Seychelles-szigetek utazás a konferenciára, ami platformot biztosít a nanotechnológiával és nanotechnológiával foglalkozó szakemberek számára, hogy kicseréljék tudásukat, és betekintést nyerjenek a nanotechnológia és a nanotechnológia jelenlegi technológiájának, technikáinak és megoldásainak korszerű állásaiba, ahogy azokat különböző országokban fejlesztették és alkalmazták. A résztvevők között sokféle érdekelt szerepel a kutatástól és a tudományos élettől, az ipari szektorokig, valamint a kormányzati szervezetekig. Seychelles-szigetek utazás 2022-ben
 • Seychelles-szigetek utazás EUCELS
  21.2022. February
  Seychelles-szigetek utazás EUCELS 2022. February 21. 08:002022. March 04. 18:00
  Seychelles-szigetek Victoria, Seychelle-szigetek (Afrika)
  A konferencia platformot biztosít a környezetvédelemben és az élettudományban tevékenykedő szakemberek számára, hogy kicseréljék tudásukat, és betekintést nyerjenek a környezet és az élettudomány jelenlegi technológiájába, technikáiba és megoldásaiba, ahogyan azokat a különböző országokban kifejlesztették és alkalmazták. A résztvevők között sokféle érdekelt szerepel a kutatástól és a tudományos élettől, az ipari szektorokig, valamint a kormányzati szervezetekig.
 • Freediving Seychelles-szigetek utazás
  30.2022. June
  Freediving Seychelles-szigetek utazás2022. June 30. 08:002022. June 30. 22:00
  Belombre, Mahe, Seychelle-szigetek (Afrika)
  Freediving Seychelle -szigetek az a hely, ahol megtanulhatja a szabad merülést, vagy tovább fejlesztheti búvárkodási készségeit. Szabadúszó cég vagyunk a Seychelle -szigetek szigetvilágában. Tanfolyamokat és tréningeket kínál a kezdőktől a haladókig. Valamint vízi készségek / tanfolyamok 6 -15 éves korig. - Törődünk a biztonsággal, és egyértelmű, hogy ez a szabad búvárkodás alapvető eleme. - A tanfolyam véget érhet, de továbbra is segítünk abban, hogy élvezze szabadidős hobbiját. - Nem hiszünk a tanfolyamok ütemezésében, ha szeretne szabadon jönni, akkor az Ön igényei szerint fogjuk felépíteni.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.