info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Norvégia

A skandináv országok egyike

Norvégia last minute olcsó akciós utazás

Norvégia a fjordok hazája

Fedezze fel az élő mesekönyvet!

Norvégia a fjordok hazája
Kongeriket Norge
A norvégiai táj egyszerűen felejthetetlen. Kristálytiszta tavak, az elképesztően magas, hófödte hegycsúcsok között megbúvó apró városkák örökké az ember emlékezetébe égnek. Dániához hasonlóan itt is előfordul, hogy a nap napokig nem megy le, így sütkérezhetünk az éjféli napsütésben, télen pedig gyönyörködhetünk az aurora borealis különleges jelenségében.
Norvégia Észak-Európa skandináv országainak egyike. Egy hatalmas félszigeten osztozkodik Svédországgal.
Északon határos Finnországgal és Oroszországgal is.

A páratlan természeti adottságokkal megáldott országtól talán elsősorban árszínvonala tartja távol a turistákat, hiszen konkrétan a világ legdrágább országa, bizonyos termékek, szolgáltatások többe kerülnek mint Tokióban, New Yorkban vagy Moszkvában. Ha viszont nem sajnáljuk az időt a szervezésre, akkor hátizsák és stoppolás nélkül is bele lehet férni egy elfogadható költségvetésbe, ha az igényeket kicsit lejjebb adjuk. A kaja a legdrágább, így értelemszerűen azon lehet legtöbbet spórolni. Az árak mellett az időjárás okozhat még problémát, illetve ha autóbérlésre adjunk a fejünket járjunk el előtte jógázni 3 hónapig, de erről majd később.
  • Nemzetközi Világítás Tervezők Szövetségének Konferenciája
    18.2020. November
    Nemzetközi Világítás Tervezők Szövetségének Konferenciája2020. November 18. 10:002020. November 20. 19:00
    Oslo, Norvégia (Európa)
    2020-ban ismét megrendezik Európa egyik legnagyobb világítási technológiákkal foglalkozó találkozóját. Az eseményen vezetők és szakemberek ezalatt a 3 nap alatt együtt tanácskoznak, tanulnak egymástól. A kortárs építészeti főváros, Oslo lélegzetelállító tájak és építészeti látványosságok keverékét kínálja, mint például a Királyi Palota, a Nemzeti Galéria és az Operaház és még sok más. Élvezze a konferenciát Norvégia fővárosa tengerrel körülvett, csodálatos kilátásából a Radisson Blu Scandinavia Hotelnél.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.