Hurghada Giftun-sziget

Hurghada Giftun sziget, Orange sziget étteremKülön oldalt szentelünk a hurghadai Giftun-szigetnek, ( Paradise-sziget, Orange-sziget stb.) mert kevés olyan gyönyörű és a turistalátogatók ellenére is tökéletesen megőrzött terület van, mint a Vörös-tenger egyik gyöngyszeme a Giftun szigetek.
Ugyanúgy, mint a képeslapokon látszik a türkizkék víz, a finom fehér homokos part melyet korallzátony ölel körül, lélegzett elállító látványt nyújt.

Mahmya tengerparti szakasz Hurghadával szemben, a Giftun szigetek partján található. Tökéletes példája annak, hogy az emberi jelenlét mellett hogyan lehet megőrizni és fenntartani egy ökoszisztémát. Valójában a Mahmya arabul védett területet jelent. Hurghadától hajóval kb. háromnegyed órányira található.

Hurghada utazás Giftun-szigetAz idelátogató turistáknak lehetőségük van a felszíni búvárkodásra a lagúnában, sétálhatnak a finom homokos parton, strand röplabdázhatnak vagy önfeledten napozhatnak a tengerparton. Ha megéheznek a vendégek, akkor a szigeten található árnyékos éttermekben pompás tengeri ételeket fogyaszthatnak, hamisítatlan beduin környezetben. A bárban lehetőség van frissítő koktélok, sörök és jégrémek vásárlására. A szigeten állandó biztonsági szolgálat és életmentői felügyelet tartanak fent. Aki csak teheti, az ne szalassza el a lehetőséget, hogy eltöltsön egy napot ezen a karibi szigetekre emlékeztető helyen. Hurghada utazás, Giftun-sziget fakultatív kirándulás
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.