info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Hurghada utazás tanácsok

Hurghada jelentős átalakuláson ment át az 1990-es évek elején. A vonzáskörzetében lévő városokat, partszakaszokat is mindenki Hurghadának vagy Hurgadának hívja. Hurghada , alatt jobb, ha egy a Vörös-tenger partján fekvő 25 km hosszú partszakaszt értünk.
 1. Egyiptom Hurghada, régióinformáció

  Egyiptom egyik legszebb üdülőhelye a Vörös-tenger partján, a fővárostól körülbelül 500 km-re délkeletre fekszik. A kristálytiszta tengerpartot homokkal (kicsit érdesebb homok, mint mondjuk a Balatonnál) borított hosszú strandok szegélyezik, sok helyen találhatóak korallzátonyok, amelyek víz alatti szépsége elkápráztatja a búvárkodás szerelmeseit. A tenger vizének hőmérséklete ritkán csökken 22 C° alá, így ideális feltételeket biztosít az üdülni vágyók számára. Hurghada városrészei
 2. Egyiptom Hurghada utazás

  Külföldi állampolgárságú utasok a beutazási szabályokkal kapcsolatban érdeklődjenek az adott konzulátuson, illetve nagykövetségen.Kérdezzék meg, hogy kell-e útlevél vízum stb.  A befogadó ország beutazási feltételeiről egyénileg kell tájékozódnia az Utasnak.
  • Utazzunk saját autónkkal a Liszt Ferenc Repülőtérre és tegyük le ott: Reptéri parkolás, kedvezményes áron.
  • Repülőútra készülve számos olyan különleges dologra kell ügyelni, amire másféle utazás esetén nem figyel az ember. Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
  • Menetrend -ről nem beszélhetünk, hiszen bérelt járattal (charter) utazunk és nem menetrendszerinti repülőgéppel. A légitársaság általában az indulás előtt közli az indulási időpontot.
  • A budapesti indulást megelőző reptéri találkozó 2 órával a repülőgép indulása előtt van.
  • Három és fél óra repülő út után már meg is érkezünk a Vörös-tenger-partján fekvő Hurghadára.
  • Bécsi indulásnál a légitársaság neve: EW, FEG, SM stb.
  • Hány kilós csomag adható fel ingyenesen a repülőgépre? Amennyiben egyiptomi géppel utazik, akkor általában 20 - 23 Kg/fő, a kézi poggyász 5kg/fő.
  Általános szabály: Gyerekkedvezmény csak akkor nyújtható, ha a gyerek két felnőttel egy szobában pótágyon lesz elhelyezve. Az 1 felnőtt + 1 gyerekkel foglalás esetében a felnőtt részvételi díja nem az akciós ár, hanem egy speciális felnőtt katalógus ár, erről érdeklődjön irodánkban.  Ha ilyen szobát rendel, akkor vagy ezzel a magasabb felnőtt katalógus árral vagy 2 felnőtt akciós árral igazoljuk vissza, mindig azzal, ami kedvezőbb az utasnak. A kalkulátor mindig az akciós árral számol, ezért az 1 felnőtt + 1 gyermek szoba esetében a visszaigazoló mailben küldjük az aktuális árat.
  • Számtalan utazási iroda van. Miért éppen Önöket válasszam?
  • Mennyibe kerül a komplett utazás?
  • Mit tartalmaz a részvételi díj?
  • Van valamilyen extra kedvezményes ajánlatuk, amit nem tüntettek fel a honlapjukon?
  • A megrendeléskor csak a napot tudtam meg, amikor utazni fogok. Mikor tudom meg a pontos időpontot?
  És számtalan egyéb kérdés vetődik fel az utazni vágyók körében, ami teljes természetes és jogos is, a válaszainkat ezen az oldalunkon találja meg:Gyakori kérdések-válaszok.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.