Törökország Kusadasi last minute utazás, olcsó akciós nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Törökország Kusadasi last minute utazás olcsó akciós utazás nyaralás üdülés. A gyönyörű környezetben fekvő város felejthetetlen élményt nyújt minden odalátogató turista számára. Törökország nyugati partján fekszik, az Égei-tenger partján, Izmir városától 90 km-re délre. Kusadasit az Égei-tenger egyik legvonzóbb városaként tartják számon, vibráló, nyüzsgő központjával és csodás tengerpartjaival vonzza a turistákat évről évre. A területre jellemző mediterrán klíma – forró nyárral és enyhe téllel - a város könnyű megközelíthetősége, a kristálytiszta tengerpart és a számos történelmi látnivaló teszi Kusadasit Törökország egyik legkedveltebb turistaparadicsomává.
Törökország Fakultatív
Törökország utazás Kusadasi látnivalók KusadasiA várossal szemben fekvő Galamb-szigetet méltán nevezik Kusadasi jelképének. Az ottománok idejében nevezték el a várost a szigetről Madár-szigetnek , azaz Kusadasinak.Feltétlenül sétáljunk le a kikötőbe , ahol számos jachtot és hatalmas óceánjáró hajókat is megpillanthatunk. A város központjában kiváló állapotban megmaradt mecsetek állnak. Törökország egyik leglátogatottabb nevezetessége, Epheszosz kb. 17 km-re található Kusadasitól. Kusadasitól 65 km-re, keletre található Aydin városa, mely nem csak a természeti szépségéről híres, hanem kulturális és történelmi látnivalóiról is. Az egyik legjobb módja, hogy eltávolodjunk a város zajától, ha ellátogatunk a Kalamaki Nemzeti Parkba, mely a Dilek félszigeten helyezkedik el, 30 km-re délre Kusadasitól. FONTOSA kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud...
Törökország Időjárás
Törökország, Kusadasi időjárásAz alábbi táblázatban havi bontásban látható Kusadasi léghőmérsékletei a legmagasabb átlag és a legalacsonyabb. Utazás előtt érdemes tájékozódni az éppen aktuális időjárásról.
Törökország Térkép
Törökország utazás Kusadasi környékéről térképTörökországi last minute utazás nyaralás üdülés előtt kukkantson rá Kusadasi térképére.
Törökország Város
Törökországi utazás Kusadasi városról infók Kusadasi elhelyezkedéseA gyönyörű környezetben fekvő város felejthetetlen élményt nyújt minden odalátogató turista számára. Törökország nyugati partján fekszik, az Égei-tenger partján, Izmir városától 90 km-re délre. Kusadasit az Égei-tenger egyik legvonzóbb városaként tartják számon, vibráló, nyüzsgő központjával és csodás tengerpartjaival vonzza a turistákat évről évre. A területre jellemző mediterrán klíma – forró nyárral és enyhe téllel - a város könnyű megközelíthetősége, a kristálytiszta tengerpart és a számos történelmi látnivaló teszi Kusadasit Törökország egyik legkedveltebb turistaparadicsomává.  Kusadasi történeteKusadasi már i.e. 3000-ben lakott terület volt. A város és környéke perzsa és legfőképp római fennhatóság alá tartozott az i.e. I. században. Később görögök, zsidók és örmények érkeztek a helyükre, akik ismét kereskedelmi központtá tették. A XV. századra a velencei és a genfi hajósok fordultak meg leggyakrabban Kusadasi kikötőjéb...
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.