info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

USA

Fények és életre szóló élmények

USA last minute akciós olcsó utazás

Amerikai Egyesült Államok, a lehetőségek országa

Fedezze fel az igazi amerikai életérzést!

Amerikai Egyesült Államok, a lehetőségek országa
United States of America 
"A filmekből mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy milyen lehet az Egyesült Államok, de saját szemmel kell látni a lehetőségek országát! Gyerekkoromban jártunk Floridában, ahol a legnagyobb élményt a tengerpart és az élményparkok jelentették, de felnőtt fejjel New York és a nyugati part egyaránt vonz. Gyűjtsön minél több élményt Ön is izgalmasabbnál izgalmasabb körutazásainkkal!"
Hendrik Nikoletta, munkatársunk
USA last minute akciós olcsó utazás.
Utazzon el velünk az Amerikai Egyesült államok nyugati partvidékére és csodálja meg a táj lebilincselő szépségeit, valamint a monumentális épületeket, a hatalmas amerikai városokban!
 • AMGA - Amerikai Orvosi Szövetség Éves Konferencia
  29.2023. March
  AMGA - Amerikai Orvosi Szövetség Éves Konferencia2023. March 29. 10:302023. April 01. 19:30
  Chicago, USA (Amerika)
  Az Amerikai Orvosi Szövetség Éves Konferenciáján az orvosok és az egészségügyi rendszerek vezetői összeülnek, és közösen megoldásokat keresnek a kiváló minőségű, hatékony, de megfizethető betegellátás megvalósítására. Más egészségügyi konferenciákkal ellentétben az AMGA konferenciája kifejezetten olyan vezető pozícióban lévő orvosoknak és vezetőknek szól, akik felelősek egy jobb egészségügyi rendszer létrehozásáért.
 • Életmentők Konferenciája - Autópálya Biztonsági Prioritások
  02.2023. April
  Életmentők Konferenciája - Autópálya Biztonsági Prioritások2023. April 02. 10:002023. April 04. 18:00
  Seattle, USA (Amerika)
  A konferencia egyesíti a közlekedésbiztonsági és közegészségügyi szakembereket, kutatókat, érdekképviseleteket, szakembereket és hallgatókat, akik megvitatják a már bevált és új ötleteket és innovációkat az emberek biztonsága érdekében. Körülbelül 2 ezer résztvevőre számítanak számos területről, mint például autópálya-biztonsági tisztviselő, rendészek, gyermekbiztonsági képviselők, oktatók, technikusok.
 • ICPA Nemzetközi Kereskedelmi Konferencia
  24.2024. March
  ICPA Nemzetközi Kereskedelmi Konferencia2024. March 24. 09:002024. March 27. 20:00
  San Diego, USA (Amerika)
  Az ICPA azért jött létre, hogy kiszolgálja a nemzetközi kereskedelemi szakemberek igényeit. Az Egyesület már több, mint 3 ezer taggal büszkélkedhet a világ minden tájáról. Az ICPA egy nonprofit, globális kereskedelmi közösség, amelynek feladatai közé tartozik, hogy biztosítsa a lehetőségeket és forrásokat a nemzetközi kereskedelemben résztvevők számára. Céljai továbbá, hogy online hálózatot hozzanak létre a globális import és export problémáinak megoldásához, terjessze a nemzetközi kereskedelemmel kapcsolatos fontos információkat, illetve oktatást biztosítson.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.