info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

USA

Fények és életre szóló élmények

USA last minute akciós olcsó utazás

Amerikai Egyesült Államok, a lehetőségek országa

Fedezze fel az igazi amerikai életérzést!

Amerikai Egyesült Államok, a lehetőségek országa
United States of America 
"A filmekből mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy milyen lehet az Egyesült Államok, de saját szemmel kell látni a lehetőségek országát! Gyerekkoromban jártunk Floridában, ahol a legnagyobb élményt a tengerpart és az élményparkok jelentették, de felnőtt fejjel New York és a nyugati part egyaránt vonz. Gyűjtsön minél több élményt Ön is izgalmasabbnál izgalmasabb körutazásainkkal!"
Hendrik Nikoletta, munkatársunk
USA last minute akciós olcsó utazás.
Utazzon el velünk az Amerikai Egyesült államok nyugati partvidékére és csodálja meg a táj lebilincselő szépségeit, valamint a monumentális épületeket, a hatalmas amerikai városokban!
  • ICPA Nemzetközi Kereskedelmi Konferencia
    24.2024. March
    ICPA Nemzetközi Kereskedelmi Konferencia2024. March 24. 09:002024. March 27. 20:00
    San Diego, USA (Amerika)
    Az ICPA azért jött létre, hogy kiszolgálja a nemzetközi kereskedelemi szakemberek igényeit. Az Egyesület már több, mint 3 ezer taggal büszkélkedhet a világ minden tájáról. Az ICPA egy nonprofit, globális kereskedelmi közösség, amelynek feladatai közé tartozik, hogy biztosítsa a lehetőségeket és forrásokat a nemzetközi kereskedelemben résztvevők számára. Céljai továbbá, hogy online hálózatot hozzanak létre a globális import és export problémáinak megoldásához, terjessze a nemzetközi kereskedelemmel kapcsolatos fontos információkat, illetve oktatást biztosítson.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.