Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Szórakozóhelyek

Sharm El-Sheikhi szórakozóhelyek és éttermek

Míg egy sharm el-sheikhi utazás last minute akció keretében rendkívül kedvező áron elérhető, az éjszakai élet annyiba kerül, mint itthon. A hazai árak azonban ne riasszanak el senkit, ugyanis az éttermek, kávézók és szórakozóhelyek ugyanúgy Egyiptom részei, mint a piramisok, tehát ezeket is látni kell! 
Sharm El Sheikh Soho

Sharm El-Sheikh kávézói

Ha Sharmba megyünk nyaralni, akkor mindenképpen be kell ülnünk egy helyi kávézóba és el kell szívni egy vízipipát, avagy arab nevén shishát. Kortyoljunk mellé beduin teát vagy karkadit, ami a hibiszkusz tea itteni neve. Éljük meg a helyiek vendégszeretetét, az ottani ízvilágot és lazuljunk el! 
Sharm El-Sheikh kávézóSharm El-Sheikh Kávézó shisa

Sharm El-Sheikh Camel Bar

Nálunk az első helyre a Camel Bar került. Naama Bay sétálóutcájában található ez a három emeletes bár, amelynek az alsó része az utcán található terasz, középen egy angol stílusú pub helyezkedik el, ahol minden jelentős sportmeccset közvetítenek. Az igazi csoda a tetőteraszon van, ahol a csillagos ég alatt bámulhatjuk a felettünk átsuhanó repülőket, miközben a háttérben chill out, nu disco vagy funky zene szól. Mi mindig innen hívjuk fel a családot, hogy milyen rossz dolgunk is van. Elérhetőség: cameldive.com/camel-bar.htm.
Sharm El Sheikh Camel Bar

Sharm El-Sheikh Pacha Bus Stop

Mi ugrik be egy igazi partiállatnak egy cseresznyéről? Naná, hogy a világ egyik legnépszerűbb klubja, az elektronikus zenét játszó Pacha. Sharm el-Sheikhen csütörtökönként van itt a legnagyobb buli. Bent kivilágított medence, óriási tánctér és valóban finom koktélok várnak. Mi a garancia a minőségre? A DJMag.com minden évben megválasztja a világ 100 legjobb klubját, ahol a sharm el-shekhi Pacha a 75. helyezett lett 2014-ben. Elérhetőség: http://www.pachasharm.com/ 
Sharm EL Sheikh Pacha

Sharm El-Sheikh Little Buddha

A Little Buddha Sharm El-Sheikh egyik belvárosában található: Naama Bay-ben a Naama Hotel bal oldalán. Aki ismeri a hurghadai Little Buddhát, az pontosan tudja, hogy mire számíthat: fantasztikus DJ-k, egész éjszakán át tartó tánc és igényes belső kialakítás. Az egyik kedvenc klubunk Sharm el-Sheikhen, ahol keddenként hip-hop zenével várnak mindenkit. A szórakozóhely Facebook oldala: https://www.facebook.com/littlebuddhassh.
Sharm El Sheikh Little Buddha

Sharm el-Sheikh Space Sharm 

Az elektronikus zene kedvelőinek Mekkája Sharm el-Sheikhen a Space Sharm klub, ahol a világ legjobb DJ-i lépnek fel időről időre. A DJMag ranglistáján ez a 3 tánctérrel rendelkező szórakozóhely az előkelő 35. helyen foglalja el, és minősége évről évre növekszik, hiszen a Space Sharm az ibizai Space franchise első tagja, és méltóak akarnak lenni a nagy testvér színvonalához. Hetente Ibiza Sessions várja a táncolni vágyókat. Elérhetőség: https://www.facebook.com/SpaceSharm.
 

Sharm el-Sheikh Taj Mahal

Az Alf Leila Wa Leila városrészben, az Old Market és Naama Bay között található a house zenéjéről híres Taj Mahal klub, ahol péntekenként van a legnagyobb buli. Elő a bikinivel és a fürdőnadrággal, mert itt a medence még télen sem pusztán dekoráció! Elérhetőség: https://www.facebook.com/tajmahalssh.
 

Sharm el-Sheikh La Dolce Vita 

Életünk egyik legjobb estéjét töltöttük az újonnan nyílt La Dolce Vita klubban, ahol a legjobb house zene szól a csillagos ég alatt, a Sínai-hegység magas hegyei között. A szerda esténként 2-3 ezer embert megtáncoltató szórakozóhely igazi élmény azoknak is, akik már mindent láttak az éjszakai életben. Medence, hatalmas tánctér, professzionális hangzás és teljesen egyedi környezet. Elérhetőség: https://www.facebook.com/ladolcevitasharm.

Sharm El-Sheikh Hard Rock Cafe

A sharm el-sheikhi Hard Rock Cafe pontosan olyan magas színvonalú szórakozó hely, mint mondjuk a Floridában található bármelyik Hard Rock Cafe. Garantált a jó minőség és a finom ételek. Ezt ne hagyja ki, még akkor sem, ha csak egy korsó sörre tér be. Elérhetőség: http://www.hardrock.com/cafes/sharm-el-sheikh/
Sharm EL Sheikh Hard Rock Cafe

Sharm El-Sheikh éttermek és gyorséttermek

Sharm el-Sheikh városa bővelkedik gyorséttermekben. A Kahn Zaman a legjobb halételeket kínálja, míg az El Fishawy kávézó Sharm el-Sheikh legjobb vízipipáit nyújtja. Gyors falatra vágyunk hajnalban a buli után? Naama Bay belvárosában megtalálható a McDonalds, KFC és a Pizza Hut is. Sharm El-Sheikh Mc Donalds

Alf A Leila Wa Leila

Sharm el-Sheikh Faraana részén, Hadabában található bazárokkal, szórakozóhelyekkel, kávézókkal teli része az Alf A Leila Wa Leila. Az igazi 1001 éjszaka hangulatát adja vissza ez a hely az odalátogatónak. A mesevilág főleg este érzékelhető, amikor az érdekesen kivilágított üzletek ragyognak a kelet pompájában. Töltsön el egy igazi, hamisítatlan arab estét egy fény és hang showban!
Alf Leila Wa Leila Sharm El-SheikhAlf A Leila Wa Leila bazársorAlf Leila Wa Leila este

Soho Square Sharm El Sheikh

A Savoy és a Sierra Hotel között található a 2009-ben nyílt Soho Square, ami tulajdonképpen egy komplett családi szórakoztató központ Sharm el-Sheikh északi részén. Éttermek, kávézók, bárok és klubok várják az idelátogatókat. Van itt korcsolyapálya, jégbár, azaz Ice Bar, bowling pálya, különféle éttermek, bazárok és egy csodálatos szökőkút is. Bővebben a honlapjukon tájékozódhat: http://www.soho-sharm.com.Soho Square Sharm El-SheikhSoho Square Sharm EL-Sheikh szökőkútSoho Square Icebar Sharm El-Sheikh
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.