info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Sharm El-Sheikh delfinekkel úszás

Ön is rajong a delfinekért? Mindig is arról álmodott, hogy egyszer majd delfinekkel fog úszni? Álmát most valóra válthatja a sharm el-sheikhi Nabq Bayen található Dolphina Park delfináriumban.
 1. Fakultatív programok delfinekkel

  Élvezzék a delfines műsort Sharm el-Sheikhen, ahol képzett trénerek nyújtanak egy órás, interaktív műsort. A delfinek úsznak, ugranak, képesek visszahozni egy labdát, sőt festeni is tudnak. A show közben a szórakozás mellett alapvető információkat is megtudhatunk a delfinekről. Minden műsor közben egy szerencsés gyermeket választanak ki, aki a show részese lehet.  A mosolygás nagyban növeli az esélyeket! Ár: 25 EUR / fő. 
  A delfin show után lehetőség van arra, hogy külön díj ellenében delfinekkel ússzon az, aki szeretne. Játsszanak a delfinekkel a medencében, ússzanak néhány hosszt a delfin hátán. Fedezzék fel a delfinek egyedülálló intelligenciáját és játékosságát! Vállalkozó kedvűek a víz alatt, búvárkodás közben is megismerkedhetnek a delfinekkel a medencében - még akkor is, ha nem képzett búvárok. Ár: 60 EUR / fő. 
  Igazán beleszeretett a delfinekbe? Töltsön egy egész napot a trénerekkel a delfináriumban, ahol megfigyelheti, miként játszanak a delfinek, mit esznek, hogyan képzik ki őket a legjobb trükkökre. Életre szóló élmény!
 2. Dolphina Park delfinárium elérhetősége

  Weboldal: Link
  E-mail: info@dolphina.net
  Telefonszámok: +20699205550, +20693710900,+20693205920, +201225001900

  Az árak irányárak, amelyek változhatnak. A pontos árról érdeklődjön a Dolphina Parknál. 
 3. Galéria

  Delfinekkel úszás Sharm el-Sheikh Delfinekkel úszás Sharm el-Sheikh Dolphina Delfinárium Delfinekkel úszás Sharm el-Sheikh Dolphina Delfinárium
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.