info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Dokumentumok

Utazás megrendelésről szóló szerződés

"A megrendelés elküldése után az iroda úgy tekinti, hogy a szerződők akaratai megegyeztek. A két fél egybehangzó joghatás kiváltására irányuló akarat-kijelentései alapján az alábbi szerződés jön létre. Ezen szerződés írásba foglalt ..."
Tovább olvasom...

Online foglalás menetéről leírás

"Az utazás online megrendelése 5 egyszerű lépésben. Megtalálta álmai utazását? Rendelje meg online, hogy időt takarítson meg! A legegyszerűbben úgy találja meg az országot, ha a főmenü "Országok" menüpontjára kattint és ..."
Tovább olvasom...

Fizetési lehetőségek

"Az utazás teljes díját látja egyből a honlapunkon. Három fizetési mód közül választhat:
Készpénzben irodánkban forintban vagy euróban, banki átutalással, készpénzben bármely OTP BANK fiókban..."

Tovább olvasom...

Bankkártyás fizetésről szóló leírás

"A Dive Hard Tours a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon..."
Tovább olvasom...

Cégtörténet, cégadatok

"Utazási irodánkat azzal a céllal alapítottunk, hogy olyan utakat kínáljunk leendő utasainknak, amelyeken mi magunk is szívesen részt vennénk. Örömmel mondhatjuk, hogy fennállásunk elmúlt 11 éve alatt ez a legtöbbször sikerült is..."
Tovább olvasom...

Adatvédelmi tájékoztató

" Dive Hard Tours Kft. úgy tervezi meg és hajtja végre az adatkezelési műveleteket, hogy biztosítsa az érintettek magánszférájának védelmét. Az SSL tanúsítvány garantálja a gond nélküli szerver és a böngésző..."
Tovább olvasom...

Panaszkezelés

"Utazási irodánk mindent megtesz annak érdekében, hogy az utazási szerződés megkötésétől a hazaérkezéséig az Utas meg legyen elégedve a szolgáltatásunkkal. Előfordulhat viszont olyan eset, amikor az utasnak problémája adódik..."
Tovább olvasom...

Szerzői jog, felelősségkorlátozás

" A www.divehardtours.com portálon közölt minden tartalom a Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft. szellemi alkotása és egyben tulajdona, ezért az oldalon található írások és képanyagok szerzői jogvédelem alatt állnak! Azok másolása..."
Tovább olvasom...

Ajándék utazási utalvány

"Lepje meg szeretteit egy olyan ajándékkal, amin szerepel az ajándékozott neve ezért egyedi, aminek biztosan örülnek majd, maradandó élményt biztosít, szabad választást biztosít az ajándékozottnak..."
Tovább olvasom...

Sztornó (útlemondási) biztosítás

"Az útlemondási biztosítást Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe társaság végzi. A károk rendezését a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe Központi Kárrendezési Irodája végzi..."
Tovább olvasom...

Utasbiztosítás

" Miért érdemes baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást kötnie? Mert minimális összegbe kerül, azonban teljes körű orvosi ellátást fog az utazás során kapni, ha bármi történik Önnel vagy csomagjaival. A legnagyobb biztosító..."
Tovább olvasom...

Fogyasztóvédelmi törvény

" 2015.szeptember 11-én a fogyasztóvédelmi törvény számos, a békéltető testületre vonatkozó szabály tekintetében módosult. A hatályba lépő új szabályok alapján a vállalkozás köteles a békéltető.."
Tovább olvasom...

Utazási szerződésről szóló rendelet

"A Kormány a Polgári Törvénykönyv módosításáról és egységes szövegéről szóló 1977. évi IV. törvény hatálybalépéséről és végrehajtásáról szóló 1978. évi 2. törvényerejű rendelet 19. §-ában, valamint a kereskedelemről szóló..."
Tovább olvasom...

Partnerek

"A Dive Hard Tours utazási iroda csak tőkerős és megbízható partnerekkel dolgozik együtt az utasok biztonsága érdekében. A utazási iroda partner kiválasztása gondos és pontos előkészületek után történik meg..."
Tovább olvasom...

Hol talál meg minket?

"Utazási irodánk a XIII. kerületben a Hegedűs Gyula u. 91. szám alatt található. Nyitvatartási idő minden hétköznap 10:00 - 14:00 óra között. Az interneten leadott megrendeléseit viszont folyamatosan dolgozzuk fel..."
Tovább olvasom...

Hűségprogram

"Értékeljük hűségét! Lépjen be Ön is a Dive Hard Tours Hűségprogramjába! Minél többet utazik velünk annál több pontot kap, egyre magasabb osztályba kerül, ahol egyre többet ér a hűsége. Mit nyújt Önnek a VIP tagság?..."
Tovább olvasom...

 

 

 

 

Letölthető iratok pdf. formátumban

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.