info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Hűségprogram

Hűségprogramban való részvétel, VIP Fiók előnyei

Legyen Ön is törzsutasunk, hogy élvezhesse hűségprogramunk minden előnyét! Nézze végig a videónkat, amelyben bemutatjuk a regisztráció menetét és a VIP Fiók használatát!
Ingyenes regisztráció

Ingyenes regisztráció

Regisztráljon most, hogy 1.000 pontot kapjon egyből ajándékba, amelyet már akár a második foglalásához is felhasználhat amikor hazajött. Azonnal kaphat értesítést a legújabb akciós utazásainkról és egyéb más fontos információkról.
Hűségpontok

Hűségpontok

Minden utazása után pontokat írunk jóvá az Ön VIP fiókjában, amelyet aztán a következő útjánál kedvezményre válthat. A hűségpontok korlátlan ideig, bármelyik utazásunkra a szabad helyek függvényében beválthatóak.
Egyre több kedvezmény

Egyre több kedvezmény

Minél többször utazik velünk, annál nagyobb a kedvezmény, ugyanis több szintet el lehet érni VIP Silver szinttől VIP Platina szintig. VIP Silver szinten 200 Ft után 1 pontot írunk jóvá, míg VIP Platina szintű utasainknak már 3 pontot.
Árfigyelő

Árfigyelő

Amennyiben már utazott velünk, akkor be tudja állítani a VIP fiókjában azokat az utakat, amelyeknek az árát mi figyelemmel követjük. Önt automatikusan értesítjük, ha csökken az ár.
Last minute figyelő

Last minute figyelő

Hírlevelünkre a regisztráció alkalmával egyből fel tud iratkozni. Ne aggódjon, nem spamelünk: csak akkor küldünk hírlevelet, amikor valóban nagyon jó áraink vannak.
Legjobb ajánlatok

Legjobb ajánlatok

Regisztráció után a VIP fiókjába belépve mindig látja azokat az aktuális ajánlatokat, amiket mi a legjobbnak tartunk. Naponta követjük az akciókat, így garantáltan nem marad le semmiről!
Könnyű foglalás

Könnyű foglalás

Mielőtt foglalna, lépjen be a VIP fiókjába/ Így az adatok megadásánál már egyből kitölti a rendszer az Ön adatait, valamint a kalkulációban levonjuk a kedvezményeket.
Foglalások egy helyen

Foglalások egy helyen

Végre nem kell e-maileket bogarásznia, ugyanis minden utazását és az összes vonatkozó dokumentumot megtalálja a VIP fiókjába feltöltve egy helyen.
Személyre szabottság

Személyre szabottság

Minden foglalással egyre jobban megismerjük az Ön ízlését, és legközelebb még inkább személyre szabott ajánlatot tudunk Önnek küldeni.


Hűségprogram regisztráció

Mostantól igazán megéri nálunk foglalnia!

Utazási irodánkat azzal a céllal alapítottuk 2005-ben, hogy olyan utakat ajánljunk utasainknak, amelyeken mi magunk is szívesen részt vennénk. Büszkeséggel tölt el minket, hogy utasaink évről évre visszatérnek hozzánk, hiszen ez annak a jele, hogy Önök valóban élvezik azokat az utakat, amelyeket nálunk foglalnak le. Eljött az ideje, hogy hűségüket a személyre szóló ajánlásokon túl is jutalmazzuk! 2016. december 15-én indítottuk a hűségprogramunkat, amelynek célja, hogy Önök úgy érezzék, hogy valóban megéri minden évben minket választani.

Szint 200 Ft-ként kap Extra kedvezmény Hírlevél Legjobb ajánlatok Árfigyelő VIP kártya Ponthatárok
VIP Silver 1 pontot Igen Igen Igen Nem Nem Regisztráció után
VIP Gold 2 pontot Igen Igen Igen Igen Igen Első utazás után - 59.999 pontig
VIP Platina 3 pontot Igen Igen Igen Igen Igen 60.000 - ponttól

Felhasználásnál 1 pont 1 forintot ér!

200 Ft-ként kap: Minél magasabb kategóriában van, annál több felhasználható pontot kap a nálunk lefoglalt utazások után.
Minden 200 forint után Ön 1 pontot kap akkor, ha a VIP Silver kategóriában van, és így tovább: VIP Gold: 2 pont, VIP Platina 3 pont. Látható, hogy a hűsége egyre többet ér.
Extra kedvezmény: A kapott pontok kedvezményes utazásra jogosítanak. 1 pont 1 forintot ér a következő utazás lefoglalásakor.
Legjobb ajánlatok: A saját fiókjába belépve az oldalunkon mindig látja az általunk kézzel kiválogatott, éppen érvényes legjobb ár-érték arányú ajánlatokat.
Árfigyelő: Válassza ki azokat az utakat, amelyek igazán érdeklik. Mi pedig azonnal e-mailt küldünk Önnek, amint csökkent a kiszemelt út ára.
VIP kártya, VIP Virtuális kártya: A régebben kiállított VIP plasztik kártyák továbbra is érvényben maradnak, viszont 2022. április 1-től a természet- és környezetvédelemet szem előtt tartva irodánk nem állít ki műanyag VIP kártyát. A plasztik kártyát felváltja a Virtuális VIP kártya.
Ponthatárok: A megadott határokon belül jogosult abban a kategóriában lévő pontok gyűjtésére. Amennyiben Ön már legalább egyszer utazott velünk, akkor egyből a VIP Gold kategóriába kerül.

Dive Hard Tours Hűségprogram szabályzat

A Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft. (székhely: 1134 Budapest, Taksony utca 9. földszint. adószám: 13553687-2-41, Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal eng.sz.: U-000646, Cégjegyzékszám: 01-09-861273, továbbiakban: iroda) hűségprogramja (továbbiakban: hűségprogram) 2016. december 15-től indult. 2022.08.10-től a szabályzat az alábbiak szerint módosult. A Dive Hard Tours Utazási Iroda fenntartja magának a jogot, hogy a Hűségprogram szabályzatát bármikor módosíthatja, és akár a Hűségprogramot meg is szünteheti.

Részvételi feltételek
 • A hűségprogramba történő regisztráció Hűségprogram oldalon keresztül lehet, amelyhez a regisztráló (továbbiakban: törzsutas) teljes nevét, lakcímét, e-mail címét és telefonszámát kell megadnia. A hűségprogramban csak 18 év feletti természetes személyek vehetnek részt. 18 év alatti személy nem hozhat létre VIP fiókot. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.
 • Az online adatlap kitöltésével és elküldésével a törzsutas elfogadja a hűségprogram jelen szabályzatában leírtakat.

Pontok és azok felhasználása
 • A  törzsutasok az utazás kifizetésekor hűségpontot (továbbiakban: pont) kapnak minden, az irodánál elköltött 200 Ft után a szintjüknek megjelelően: VIP Silver: 1 pont, VIP Gold: 2 pont, VIP Platina: 3 pont
 • A pontokat az iroda az utazás teljes összegének kifizetése után, a hazaérkezést követően számolja ki és tárolja a törzsutas VIP fiókjában.
 • A regisztráció alkalmával az iroda 1.000 pontot ad ajándékba és egyből VIP Silver fokozatba kerül a törzsutas. Ez egy technikai dolog annak érdekében, hogy a hűségprogram elindulhasson. Az 1.000 ajándékpont addig használható fel, amíg a VIP Fiók létezik, viszont az első utazáskor nem, hiszen hűségpontról van szó. Az első utazásnál még nem beszélhetünk hűségről, ezért kedvezményt sem kaphat az utas. Automatikusan töröljük a VIP fiókot abban az esetben, ha a VIP Silver felhasználó a Vip Fiók létrehozásától számított 3 hónapon belül nem jelentkezett utazása. Különféle VIP Fiókokban lévő pontok nem vonhatóak össze.
 • A kapott pontok két összesítéshez adódnak hozzá, az (1) összesen kapott pontokhoz és a (2) felhasználható pontokhoz. 
 • Az összesen kapott pontok jelentik a szintlépés alapját, amelyek sosem nullázódnak le. A szintlépés az alábbi ponthatárokkal lehetséges: VIP Silver első utazás előtt azaz a regisztrációkor, VIP Gold: első utazás után és 59.999 pontig, VIP Platina: 60.000 pont és felette. Minden törzsutas tehát, aki egyszer elér egy szintet, vagy abban marad, vagy magasabb szintre lép, hiszen az összesen kapott pontok folyamatosan gyűlnek minden foglalásnál és sosem nullázódnak le. 
 • A felhasználható pontok a lefoglalt utazás dátumához képest időkorlát nélkül használhatók fel a törzsutas által kiválasztott bármely utazásra, amely az iroda kínálatában megtalálható.
 • A pontok az iroda kínálatában található bármely utazásra beválthatók kedvezmény formájában, de kapcsolódó szolgáltatásokra - így például biztosításra, - nem. Ez a kedvezmény csak akkor illeti meg a törzsutast, ha az utazást teljes egészében kifizette. 
 • A pontokat kizárólag a törzsutas válthatja be, ennek feltétele, hogy ő szerepeljen az utaslistán. A pontok beváltása csak az utazás foglalásakor lehetséges, egy megrendelt utazás árából utólag nem vonható le. Az utas csak annyit tud a megrendeléskor felhasználni, amennyivel rendelkezik. (Tehát, ha esetleg az indulásig keletkezik az utasnak hűségpontja, akkor azt már utólag az előzőleg megrendelt utazás árából nem lehet levonni.)
 • A törzsutas felhasználható pontjait és az ő fokozatát nem ruházhatja át más törzsutas részére.
 • Egy VIP fiókban - azaz a fiók használónál lévő - lévő pontokat nem lehet a későbbiekben más személynek átadni, illetve az előzőleg az irodával utazott utas nem kérheti, hogy a rá vonatkozó pontot ő külön fel szeretné használni. A VIP fiókban lévő felhasználó a jogosultja a Hűségpontoknak és nem azok a személyek, akik vele utaztak.
 • Egy utazás lefoglalásakor legfeljebb csak a részvételi díj  5 százaléka egyenlíthető ki pontok felhasználásával. Reptéri illeték, biztosítási díjak, foglalási díj, kerozin pótdíj egyéb díjakra nem lehet felhasználni.
 • Amennyiben egy megrendelésen belül több törzsutas is szerepel az utaslistán, a pontok elosztva is felírhatók adott VIP fiókhoz a megrendelő rendelkezése szerint. Ezen pontok elosztása, felosztása csak a megrendeléskor lehetséges, utólag nem.
 • Bármilyen egyéb jogcímen adott hűségpont nem számít bele a kategória változtatásához, de azok szabadon használhatók, ezek elnevezése Extra hűségpont. Extra hűségpontot az iroda bármikor és bármennyit jogosult adni a törzsutasnak, és jogosult annak felhasználását határidőhöz kötni.
 • A pont nem fizetőeszköz, pénzre semmilyen esetben, még útlemondáskor sem váltható be.
 • Útlemondás esetén, amely adódhat akár utazásképtelenségből is, az ahhoz az úthoz tartozó pontok nem kerülnek hozzáadásra az összesen kapott pontokhoz. Útlemondás esetén, amennyiben a törzsutas felhasznált pontokat kedvezményként az adott utazáshoz, akkor az már felhasznált pontoknak minősül, hiszen igénybe vette.
 • Abban az esetben, amikor a törzsutas megrendel egy utazást és igénybe vette a pontjait, eltettük neki bizonyos ideig (opciós határidő), díjbekérőt küldtünk és az opciós határidőn belül nem fizette meg a megfelelő díjat - ezáltal felesleges dolgoztunk és másoknak nem volt elérhető az út - ekkor az adott utazásba beszámított pontokat felhasználtnak tekintjük így a későbbiekben nem lesz elérhető.

Hűségprogram további előnyei
 • Hírlevél: A törzsutasok is megkapják a hírleveleinket, amennyiben arra is feliratkozott.
 • Legjobb ajánlatok: A törzsutasok saját fiókjukba belépve az iroda oldalán mindig látja az iroda által kiválogatott, éppen érvényes legjobb ár-érték arányú ajánlatokat.
 • Árfigyelő: A legalább VIP Gold vagy ennél magasabb szintű törzsutasok kiválaszthatnak legfeljebb öt, azaz 5 db utazást, amelynek az árát figyelemmel kívánja követni. Ehhez a lépéshez egy konkrét szállodához tartozó konkrét időpontot, időtartamot, ellátást és szobatípust kell kiválasztani az iroda honlapján, majd az "Árfigyelőhöz adom! Értesítést kérek árcsökkenéskor!" gombra kell kattintani. Az iroda az árcsökkenést követő reggel e-mailt küld a törzsutasnak az árcsökkenésről. 

Virtuális kártyával kapcsolatos szabályok
 • Virtuális kártya minden törzsutasnak jár VIP Gold és afeletti kategóriában lévő törzsutasnak. Első utazás után minden törzsutas VIP Gold kártyára, 60.000 pont felett pedig minden törzsutas VIP Platina kártyára jogosult.
 • A virtuális kártya fokozatot a VIP Fiókjában láthatja a jogosult
 • Fizikailag kiállított kártyát a Dive Hard Tours Kft nem állít ki 2022.04.01-ét követően. A 2022.03.31-ig kiállított plasztik kártyák továbbra is érvényesek.

Adatok kezelése és védelme
 • A hűségprogramba történő regisztrációval a törzsutas hozzájárul, hogy a megadott információkat az iroda elektronikus és papíralapú nyilvántartásába felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa.
 • Az adatkezelés és feldolgozás célja a hűségprogram működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, valamint a törzsutasok hatékonyabb tájékoztatása az utazások vásárlási lehetőségekről.
 • Az adatokat az iroda vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.
 • A törzsutas jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni. Ebben az esetben a szerverről az összes adat törlődik, a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges. Bővebben az adatkezelésről

Felelősség
 • Az iroda nem felel a hűségprogrammal és a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.
 • Visszaélés esetén az iroda jogosult az illető személy részvételét a hűségprogramban azonnali hatállyal megszüntetni, beleértve a hűségprogramhoz kapcsolt kedvezményeket is.
 • Az iroda jogosult hűségprogram szabályzatát részben vagy egészben az utasok beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi a honlapon.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a hűségprogrammal kapcsolatban, akkor kérjük, hogy forduljon irodánkhoz, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Az Adatvédelmi szabályzatunkat itt olvashatja: Adatvédelmi szabályzat

Dive Hard Tours Utazási Iroda Kft. 
1134 Budapest, Taksony utca 9. földszint
Telefon: +36 (1) 785 8492
E-mail: info@divehardtours.com
Frissítve: 2019.10.02.
Hűségprogram regisztráció
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.