info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Víz alatti esküvő

 1. Megtalálta az Igazit? Aki olyan különleges az Ön számára, mint senki más?

  Víz alatti esküvőAkkor legyen esküvője is különleges, hogy ezt kimutassa! Fogadjon örök hűséget az állandóság és az ezernyi csoda világában, a tenger felszíne alatt! Mindehhez még búvárnak sem kell lenniük.

  Magyarországon mi vagyunk az elsők, akik búváresküvők szervezésével foglalkozunk. Ha úgy dönt, hogy érdekli az ajánlatunk, akkor párjával semmi más dolguk nem lesz, mint aláírni néhány papírt és felhőtlenül jól érezni magukat. Az esküvő teljesen hivatalos, a magyar jogszabályoknak megfelelő.

  A házasság mind itthon, mind a víz alatt: vizsgázott anyakönyvvezető előtt zajlik.
 2. Az esküvő ajánlott programja

  Dömösön, a Dunakanyar gyöngyszemének számító településen zajlik a szertartás első része a 950 éves, történelmi atmoszférájú Prépostsági romoknál.
  A polgári esküvő helyszínére az indulás napján, vagy az azt megelőző napon viszik Önöket elegáns luxusautóval sofőrjeink. Ide csak a tanújaikat kell hozniuk, az igazán izgalmas rész majd csak néhány nap múlva következik, a piramisok földjén, Egyiptomban.
  Mi mindent előre megszervezünk, tehát Önökre már nem marad az a sok probléma, ami egy hagyományos esküvő lebonyolításakor felmerülhet. Egyszerre szervezzük az esküvőt és a nászutat is. A budapesti reptérre szintén autóval szállítjuk Önöket, amennyiben igényt tartotok rá. Miután leszállt a gép a mintegy három és fél órás út után, átvehetik szállodai szobájukat, hiszen az esküvői út egyben a nászút is! Igény esetén a család és a barátok Önökkel együtt utaznak, és ők is egy színvonalas szállodában kapnak elhelyezést. Azonban itt most Önök a legfontosabbak, hiszen életük egyik legszebb döntését hozták meg. Mi pedig igyekszünk mindent megtenni, hogy érezzék: ez az egy hét csakis Önökről szól. A szertartás napját és napszakát Önökkel együtt kiválasztjuk. Eldönthetik, hogy a felkelő nap fényeinél, vagy a tűző napsütésben szeretnének-e kezdeni a ceremóniát.
 3. A víz alatti esküvő

  Ha még sosem próbálták a búvárkodást, akkor tapasztalt oktatóink néhány óra alatt megtanítják Önöket a legszükségesebbekre, amiket a víz alatt tudniuk kell. A merüléstől nem kell tartani, ugyanis az előzetesen megismert oktatóink viszik majd le Önöket, és kezelik a felszereléseiket. Mindezt még a szertartás megelőzően kipróbálják, hogy ne akkor ugorjanak egyből a mély vízbe, amikor amúgy is izgulnak.

  Víz alatti esküvő DahabAmennyiben képzett búvárok, a merülés technikai oldalát illetően aligha vetődnek fel kérdések, azonban az még mindig érdekelheti Önöket, hogy miként fog zajlani a víz alatti ceremónia. A búvárruha fölé a leendő feleség menyasszonyi ruhát és fátylat, a leendő férj pedig öltönyt húz - elvégre ez lesz az esküvő!

  A ruhákat természetesen mi biztosítjuk, hiszen az esküvői öltözéketeket mégsem lenne okos döntés a sós vízben eláztatni.

  A násznép ekkor szintén alámerül, és egy körben állva nézik majd végig, ahogy a mélyben véglegessé válik a frigy.

  A bátrabbak kipróbálhatják a víz alatti első csókot, ami mindenképpen felejthetetlen élmény marad. A még bátrabbak pedig pezsgőzhetnek, szintén a tenger mélyén.

  Vízalatt esküvő EgyiptomAz esküvőről fotó- és videófelvételek is készülnek. Ezeket az elutazás előtti napon megkapják Önök is, és mindenki, aki Önökkel utazott, hogy osztozzon örömükben. Előtte azért együtt átnézzük a képeket, hogy csak azok kerüljenek másokhoz, amiket Önök is erre érdemesnek találnak. Az esküvő után fennmaradó időben élvezhetik a nászutat. Ha egy idő után mással is szeretnének foglalkozni, mint egymással, akkor számos kikapcsolódást nyújtó sportprogram és kulturális látnivaló közül választhatnak.

  Élvezhetik a tengert és a napfényt, miközben az első napjaikat élik le közösen, mint férj és feleség!!

  Garanciát nem tudunk adni arra, hogy a mélyben köttetett házasságok tartósabbak lesznek, azonban az első párunk, akiket víz alatt adtunk össze, - Guszti és Juszti, akik a képeken is láthatók, - még mindig nagyon boldogok együtt.

  Tekintettel arra, hogy ez a szolgáltatásunk igen sokrétű és összetett, az áraink kialakításánál a Önök igényeit vesszük figyelembe, ezért minden egyes esküvőre külön árkalkulációt kell végeznünk.

  Bővebb információért keressenek meg telefonon.
   

  Reklámfilmünk:
  http://www.youtube.com/watch?v=BbNDn9NUw3A

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.