info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Bulgária legjobb szállodák 2023

Bulgária legjobb szállodái | Bulgária utazás

Bulgária teljesen új pompájában ragyog már évek óta. A Napospartot luxusszállodák szegélyezik, a bolgár tengerpart többi része is gyönyörűen kiépült. Az óriási választékban segítünk eligazodni, ugyanis egyesével átnéztük idén is a kínálatunkat, hogy Önnek már csak a legjobbakból kelljen szemezgetnie.


Íme a kedvenc all inclusive szállodáink Bulgáriában a 2022-es nyári szezonban:
 • SZVETI VLASZ Moonlight 4* all inclusive. Utaselégedettség: 80%. A hegyek és a tenger találkozásánál fekvő üdülőfalu, Szveti Vlasz egyik ékköve a 2014-ben épült Moonlight szálloda, amelynek utasaink kedvelik az ellátását. A tengerparttól csak egy sétány választja el a hotelt.
 • NESZEBÁR Festa Panorama 4* all inclusive. Utaselégedettség: 80%. Neszebár központjában fekvő, nemrég felújított, évek óta közkedvelt szálloda, amelyet a parttól csak egy sétány válasz el.
 • NAPOSPART Riu Helios Sunny Beach 4* all inclusive. Utaselégettség: 80%. Az egyik legjobb minőségű szálloda Bulgáriában, modern és elegáns berendezéssel, nagy medencével. A tengerparttól csak egy sétány választja el a hotelt.
 • NAPOSPART MPM Blue Pearl 4* all inclusive. Utaselégedettség: 80%. Kellemes szálloda Napospart központjában, KÖZVETLENÜL a tengerparton.
 • NESZEBÁR Ex-Sentido Bilyana Beach 4* all inclusive. Utaselégedettség: 80%. Neszebár újvárosi részén, KÖZVETLENÜL a tengerparton található igényes FELNŐTTSZÁLLODA, amely csak 16 éven felüli utasokat fogad. A hangulatos óváros 10 perces sétával elérhető.
 • POMORIE Sunset Resort 5* all inclusive. Utaselégedettség: 80%. A 2007-ben nyitott szálloda reggelis és all inclusive ellátással is foglalható, de mi az all inclusive-ot javasoljuk, mivel ez a legkényelmesebb és árban is elfogadható. VÍZI CSÚSZDÁK, tisztaság, a PARTNÁL elhelyezkedő szálloda.
 • NESZEBÁR Sol Nessebar Bay 4* all inclusive. Utaselégedettség: 80%. Évek óta az egyik legnépszerűbb, kiváló minőségű, GYEREKBARÁT szálloda Bulgáriában, KÖZVETLENÜL a homokos tengerparton. Rengeteg szolgáltatás várja a kicsiket a játszótértől kezdve a gyerekmedencén és a HATALMAS AQUAPARKON át a gyerekanimációig. 
 • NAPOSPART DIT Evrika Beach 4* all inclusive. Utaselégedettség: 80%. Az egyik legnépszerűbb GYEREKBARÁT szálloda Bulgáriában, amely köszönhető AQUAPARKjának, központi elhelyezkedésének és annak, hogy csak egy sétány választja el a tengerparttól. 
 • NESZEBÁR Sol Nessebar Palace 5* all inclusive. Utaselégedettség: 80%. Csodálatos szállodakomplexum, nagyon magas minőséggel, KÖZVETLENÜL a homokos tengerparton.
 • NAPOSPART Riu Helios Paradise 4* all inclusive. Utaselégedettség: 80%. Csodaszép szálloda, amelyet csak a sétány választ el a parttól.  
 • NAPOSPART Riu Palace 5* all inclusive. Utaselégedettség: 80%. 2019-ben átadott mesés luxusszálloda, amely CSAK FELNŐTT vendégeket fogad. 

A fenti lista a legjobb szállodánkról irodánk véleményét tükrözi. Más véleménye ettől eltérhet. 
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.